La noi la Galati sa veniti ! (33)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Puit intri in contul tau la datele personale cred sa activezi pm

Mai vad ca inca nu v-ati hotarat ce si cum ... ma duk sa culc plodul poate intre timp propune cineva ora si lokul ....... laura poate

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiut85j spune:

Am reusit.La mine nu merge sa activez de la mesaje private cum mi sa spus.Am incercat sus in mijlocul paginii la "nume utilizator si parola"si...surpriza..a mers.Multumesc oricum.Si de cate ori vreau sa intru la mes.private numai de acolo merge.

elena

Mergi la inceput

mda...ramane pe alta data, nu?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

da, alina, asa se pare...
Ne-a speriat caldura, dar nu e timpul pierdut! Poate ca ar fi fost mai de bun augur acea iesire la padure, cu familie, catel, purcel... Nu de alta dar mie chiar mi-a ramas mintea la o astfel de iesire.
Deci, pe altadata...
We frumos, fetelor!

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Da, nu ne intalnim ? E drept ca temperaturile ridicate imbie la stat la umbra....dar era bine si pe o terasa.

Vreau si eu apartamanet in M18....cu 3-4 camere, la strada, etaj 6-9...si nu gasesc nimic. Alina nici acum nu am uitat panorama de la balconul parintilor tai....Se vedea Dunarea in toata splendoarea ei...Vreau si eu !!@!!

Mergi la inceput

Laura sa inteleg ca vrei sa te muti? bafta!!!! numai vezi sa gasesti apartament spre brailei ca alfel vai de panorama

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

pffffffuuuuuuuu, acum am intrat si am vazut ca se pune de-o intalnire! Poate daca eram mai activa se rezolva pentru azi, ne adunam o parte dintre noi, asa, macar, ma bucur ca nu s-a materializat si o sa ne mobilizam saptamana care vine. Deci!!! unde? cand? si cum? sa ne putem face programul fiecare dintre noi...

In alta ordine de idei toata ziua am fost intoarsa din momentul in care am aflat de moartea ,stupida, aberanta, idioata si nu mai stiu cum sa spun, baietelului operat de o banala hernie! Mi se pare atat de nedrept! Sunt constienta ca si medicii sunt oameni si e omeneste sa si gresesti, dar intro astfel de situatie eu nu as acorda circumstante sub nici un motiv!!! Disperarea parintilor nu poate fi exprimata nicicum! Ma doare sufletul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Nu a mers netul toata ziua, ma gandeam ca am ratat intalnirea....
Poate incercam totusi saptamana viitoare, e drept ca e cald tare, dar daca alegem o terasica cu umbra s-ar putea chiar sa ne racorim super....

Eu nu am nascut inca, astazi am fost la control insa doctorita mea era prinsa cu niste urgente si nu a avut timp de mine ....

Ieri am trecut prin niste probleme nasoale cu Stefan .... si l-am adus acasa. I-a scos educatoarea la pranz in curtea gradinitei si copilul meu (probabil ca nu numai el) s-a jucat cu puf de plop. Cica il punea pe fata ca sa-l iubeasca .... El are oricum un teren alergic, asa ca nu vreti sa stiti ce fel am ajuns aseara cu el la urgente. Avea ochii super umflati si colectau in permanenta ceva .... medicul spunea ca nu a vazut ochisori mai infectati. Si in afara de asta, pe fata pe unde s-a atins cu acest puf este plin de bubite ....
Mi-e asa de mila de el mititelul. Acum e mai bine, ochisorii s-au desumflat in schimb sunt foarte rosii. Ii fac tratament, (nu prea sta el la pus picaturi) si sper sa-i treaca repede. De acum incolo o sa ocolim cat putem de tare acest puf nenorocit ....

Roxana

http://photos.yahoo.com/roxicucu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Buna dimineata fetelor.

Trist articolul din Viata libera :http://www.vlg.sisnet.ro/index.php?page=articol&id=16485

Eu stau si ma intreb: Inainte de al opera pe baietel au informat-o pe mama de starea "proasta" a copilului?

Trist , foarte trist. trebuia sa accepte autopsia dupa parerea mea. Dumnezeu sa-i ajute!

In alta ordine de idei:

Aseara am fost in parc la durbaca si a fost tare frumos. Putina adiere de la vant , copii in toane bune...super!

Laura ne schimbi si noua pempersul?

Pupici !

are mama doi baieti

Mergi la inceput

neata la pranz!

Eliza pai propune tu o zi de intalnire, nu vezi ca nu propune nimeni

Lia vrei pampers skimbat la 16 pagini?

poze

Mergi la inceput