La noi la Galati sa veniti ! (33)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiut85j spune:

Buna fetele.Asa planuisem si noi,sa iesim pe faleza dupa gratar,dar ai nostrii barbati cand s-au gasit,au zis ca fac doar un fifa,si nu s-au mai dat plecati.Cred ca a fost super pe faleza si-mi pare tare rau ca nu am ajuns.Multumesc pt.raspunsuri.Sa aveti o saptamana cat mai buna

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Da Laura seamana foarte bine Alice cu tati,si cu soacra mea(cel putin la gesturi).Dar am baiatul care seamana cu mine .
Cum este din nou la gradi? dupa lunga pauza,noi am avut noroc ,cand a avut Alice varsat de vant a fost in vacanta,doar o sapt. a mai stat acasa dupa.
puiut85j a fost foarte frumos pe faleza,era cald,cand nu batea vantul.Si lui Alice i-a placut mult,nu mai vroia sa mergem acasa.Abia astept sa se incalzeasca mai bine sa scot si baiatul la plimbare pe faleza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
hai pe prima pagina

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

laura, pune-ma si pe mine pe listutza te rog...
"rox_dox...lucreaza la proiectul bebe"
multam si salutari galatencelor!

pupici

Mami si tati te asteapta!

Nunta noastra!

Mergi la inceput

si saru'mana tuturor fetelor care mi-au urat "bine ai venit"...
abia acum am citit din cap.anterior.

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Roxi, esti pe listuta, poate schimbam cat mai repede "lucreaza la proiectul BB" in "Mamica de ..." Bine ai venit !

Mergi la inceput

ce mi-ar place sa vad mesajul asta in dreptul ID-ului meu...
ma uitam pe la aspirante unde au ramas insarcinate o groaza de roxane..tot vad mesajul "rox, felicitari pt sarcina"
si tot ma gandesc cum ar fi sa imi fie adresat chiar mie..
oooofff...tre sa avem un munte de rabdare!
pupici!

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Ce rau este fara DC o zi intreaga !!!!! Hai sa ne bem cafeaua impreuna ca sa recuperam si ziua de ieri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Salut!

Sunt atat de ocupata ca nici nu am deschis calculatorul ieri. Astazi doar asa putin sa vad ce mai faceti. Cozonaci???
M-am intalnit cu Cecilia acum doua zile . E o scumpa iar Alec e tare cuminte. Nu am facut poze ca am plecat val-vartej la intalnire.
In seara asta ies in oras la un club sa imi adun fortele pentru a framanta cozonacul.
Am facut intr-un an o pasta insiropata si tare buna a fost. Dar am pierdut reteta. Am gasit-o in practic in bucatarie prin 99 tot asa in ajunul pastelui....tare rau imi pare ca nu o mai am.

Va pup si spor la curatenie/gatit/petreceri!

are mama doi baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiut85j spune:

Nu stiam ce se intampla de nu puteam intra pe forum.Bine ca a trecut.Sa ne povestiti cum v-au iesit cozonacii,si micile secrete pentru reusita lor .Ce gatiti de Pasti,fetelor?

elena

Mergi la inceput