La noi la Galati sa veniti ! (33)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Adevarat s=a inaltat!

Puiut poate e mesaj privat, pe pagina dc in stanga cauti in meniu mesaje private.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiut85j spune:

Draga Alina multumesc.Adevarat e un mes. privat dar dau clic la mes.private si tot la forumul DC ajung,si apoi...?Nu gasesc subiectul.

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Putem sa-i indeplinim dorinta acestui copil !?! Eu zic ca da !

Cititi aici: Povestea lui Shane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Elena dute la mesaje in Inbox si apasa pe subiectul mesajului. Eu am verificat si telefonul este acolo.

are mama doi baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiut85j spune:

Offf,am incercat Super Lia,nu merge dat clic pe subiect

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Buna dimineata!

Sa mor daca stiu ce sa scriu....
N-am nik interesant de zis, dar am intrat sa va salut!

A, uite ca stiu: felicitari proaspetelor mamici, sa fie sanatosi bebelacii si sa creasca mari si frumosi! Un botez, ceva?!...

hai, pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

Draga Oana sunt de aceeasi parere. e un medic excelent. dealtfel i-am recomandat-o deja Cristinei.Am foarte mare incredere in ea. este unul dintre putinii dr care merita sa le multumesti ca si-au ales meseria aceasta!

quote:
Originally posted by Oana_G

Buna ziua!

Imi pare rau pentru mamicile ce au probleme din cauza medicilor de familie "mai putin buni". Medica mea de fam, cind ma duceam cu bebita, se uita in gitul ei si: ..."antibiotic – are rosu-n git". Si cum ma saturasem de aceasta placa, am spus "pass" medic de familie si am inceput sa umblu prin medici pediatri. Chiar si pentru o simpla tuse. La md. de familie apelez acum doar ptr retete.

Am fost la citiva medici pediatri pina sa gasesc o doctorita pe placul meu. Este vorba de dr. ION ENE MARILENA. O recomand cu toata increderea. Nu prescrie un pomelnic de medicamente (si mai ales nu recomanda antibiotic decit doar daca se impune), si da un diagnostic corect, cu tratament eficient.

Asa ca, tcelen, ia calea "circa M40". Parerile despre aceasta doamna doctor sunt doar de bine.

Oana_G si Andra (21.10.2005)

Viorica
poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alessia105

Buna fete dragi ....scuze ca dau buzna aici in "casutza " voastra de suflet ..dar as avea o rugaminte la voi ...

Draga Alessia, daca vrei pot face eu lucrul acesta. Detin un magazin cu specific pentru gravide si as putea sa le rog pe clientele mele viitoare mamici sa semneze listuta despre care vorbesti. si pot apoi sa ti-o trimit prin fax. daca te intereseaza trimite-mi un mesaj privat. mi-ar face mare placere sa fiu de ajutor si sa semnez si eu. adresa mea de mail e vdranga@hotmail.com.Orgaizam o strangere de semnaturi pe suport de hartie pentru proiectul Babyklapper ( amanunte puteti gasi la generale stcky sau la semnatura mea ) si as vrea sa va rog daca vreuna /mai multe dintre voi ar putea sa ne ajute sa stranga semnaturi in orasul sau sau in zona sa... .procedura este simpla ....Exista o listutza care eu v-o trimit la un e-mail indicat de voi ( pe privat ) ..pe aceasta se strang semnaturile ...apoi trebuie trimisa postal(sau vedem cum ne adunam ) la o adresa comunicata de noi .."un fel de cartier general " unde sunt porcesate si indosariate pentru a servi ca suport atat pentru crearea unei legi sau schimarea legii , dar si pentru a ne alia cu fundatii de specialitate care ar putea sa ajute la implementarea sistemului si in Romania , contribuind astfel poate la reducerea atator nenorociri care din pacate au ajuns aproape saptamanale .
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa !

Edit:uite am uitat sa precizez ( dar cu Dezbracatu'meu imi pierd sirul ideilor )....strangerea de semnaturi nu implica vreo munca deosebita ..asa ..pe la colegi, rude , prieteni ,mamicile din parc , pe la gradi ,scoala ...pe unde se poate ..sarut mana incaodata

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Viorica
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

viorica inca nu am juns la doctorul dat de tine,deocamdata am alte prb acum de sanatate cu baiatuli-am facut analizele la spital,si i-a iesit ASLO foarte mare,face moldamin,si l-a programat ptr operatia de amigdalite,astept sa treaca toate astea,sa vad cand am timp sa ma duc la circa dim 40

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

imi pare rau ca ai probleme si cu baietelul acum! dar asta e! si eu am amigdalele scoase si surorile mele si suntem toate sanatoase si zdravene.
eu trebuie sa-i scot shalinei polipii ca sforaie si vb pe nas si crede-ma ca aman mereu pt ca nu suport sa o vad in spital. mi-e greu dar odata si odata trebuie sa o fac mai ales ca iarna trecuta a avut probleme cu auzul din cauza polipilor.
sanatate la copii!
unde mergi sa-i scoti amigdalele?la ce dr?

Viorica
poze

Mergi la inceput