Dura lex sed lex(Clubul Juristilor:)(7)
Raspunsuri - Pagina 9
irinabobe spune:
avand in vedere ca sunt divortati se poate, era interzisa doar donatia intre soti. dar de ce nu fac un partaj voluntar?
irinabobe spune:
pai in week-end am fost la curte sa mai fac curatenie pe acolo ca tot a fost cald, iar in rest servici. azi ma duc la un intrviu pt o colaborare ca nu prea mai fac fata cu banii. in rest a venit CM-ul mai devreme cu o saptamana si ma tot mananca undeva sa incerc sa raman insarcinata luna asta (insa am inceput si un tratament cu azitromicina pt scaderea igg la toxo ceea ce e o tampitenie pt ginecologi, dar am vrut eu sa fiu impacata,si termin antibioticul exact in perioada ovulatiei asa ca nu stiu daca e bine sa raman sau nu acum).
irinabobe spune:
fetelor spuneti-mi si mie cum se spune in engleza: registrul comertului, privatizare, intabulare?
LoraG76 spune:
Registrul Comertului - Trade Register (Office)
privatizare - privatisation
intabulare - real estate registration
Lora, mami de Iustina
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by irinabobe
fetelor spuneti-mi si mie cum se spune in engleza: registrul comertului, privatizare, intabulare?
Trade Registry/privatisation/intabulation
la toate fetele si o saptamana frumoasa
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
LoraG76 spune:
Da, Luna, am vazut si eu!
La voi merge bine forumul? Ca la mine abia se misca...
Lora, mami de Iustina
kriss79 spune:
am revenit
Da, se poate face donatia!
Chestia e ca el nu vrea sa faca partaj!Dar tot tre` sa vina sa semneze la notar..si ea nu are actele in original de proprietate..
s-a razgandit..
merge taaaare naspa DC
pup pe toate
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Cristina13+