Dura lex sed lex(Clubul Juristilor:)(7)
Raspunsuri - Pagina 21

kriss79 spune:
Buna dimineata!
La Multi Ani Constantinilor si Elenelor!!
Lora, multumesc! bine ca e bine! sapt. asta il duc la concert simfonic la Filarmonica! din sapt 18 am citit ca incepe sa perceapa sunetele..asa ca e tocmai bine:)
poftiti la capucinno!
Vine bebe
Burtik
Cristina

Luna75 spune:
kriss, cum sunt nu am deschis pag.14,chiar ma miram ieri cum de nu a postat nimeni de vineri.
Important e ca bebeul e bine,iar de acum intr-adevar incep poftele.Cel putin pe la mine au inceput prin luna a 5-a si s-au sfarsit la vreo dupa 3-4 luni de la nastere.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Luna75 spune:
Fiind prima in zona,va invit la cafeaua,ceaiul,sucul,capuccino-ul de dimineata si va doresc o zi placuta.

LoraG76 spune:
'Neata!
Luna, multumim pentru cafeluta! Foarte bine-venita...!
O zi cat mai frumoasa la toata lumea!
Lora, mami de IUSTINA

mathilda spune:
va servesc si eu cu o cafea solubila cu miere sau ceai fara zahar.
kriss- se misca bebe in burtica? stii deja ce va fi- baiat sau fata?
fetelor va pup pe toate si o zi frumoasa-
P.S. ati mai auzit ceva de angela?

LoraG76 spune:
Mathilda, a disparut in ceata Angela noastra......a zis ca inca n-are net acasa, ceva de genul asta...si gata!
Dar vad ca si Irina a disparut, si Amar...de ce oare???
Lora, mami de IUSTINA

Luna75 spune:
Lora,de azi am intrat in zodia Gemenilor.
Ai ceva planuri de ziua ta?

kriss79 spune:
Salut!
Pana acum am umblat..si e o caldura in Iasi..sunt vreo 32-33 gr. Torn in mine apa la greu..
Mathilda, inca nu stim sexul si nici nu a miscat..sau cel putin nu l-am simtit eu..L-am intrebat pe dr si a zis ca voi simti pana la 20 sapt..ca acum e prea mic ca si greutate ca sa il simt..
Angela, nu cred ca are tras net inca..dar apare ea..
Irina, cred ca ne citeste...asa ca
Va pup pe toate! O zi racoroasa va doresc!
Vine bebe
Burtik
Cristina

eva03 spune:
Va urmaresc si eu, dar sunt intr-o alegatura continua de cateva zile, iar azi... bona a fost gata sa imi otraveasca copilul!!!
. I-a administrat un supozitor de adulti crezand, dar neverificand, ca este de copil. Era un scopantil expirat. Si chiar daca ar fi fost paracetamol de copil, cu doua ore inainte ii administrasem eu tot paracetamol, dar oral, iar eu nu ii spusesem sa ii dea un medicament. Eu eram tot la medic...
Bine ca nu a patit copilul nimic (cel putin pana la ora asta nu are simptome, dar medicul a zis sa continuam sa il urmarim inca)!!!
Va pe toate si va doresc sanatate multa!
http://community.webshots.com/album/558697342zQuuRs - poze noi