Dura lex sed lex(Clubul Juristilor:)(7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

buna fetelor. eu ma simt bine fizic insa in rest nu am chef de nimic. am intrat intr-o pasa din aia proasta cand nu mai am chef nici macar de mine. sper sa imi revin repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut!
Luna, ieri s-a cam "somat"
Lora, nu maine e intalnirea, ci vinerea urmatoare, pe 18!
Irina, sunt sigura ca ai sa treci peste aceste momente, incearca sa nu te mai gandesti la ce a fost, sa gandesti pozitiv, indreapta-ti atentia/gandurile spre altele: casa voastra, vacanta de vara ce vine..Poate reusiti sa iesiti si voi din Buc., undeva, numai voi doi si sa va incarcati bateriile.fata
o zi buna tuturor!

Vine bebe

Cristina16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

A, chiar, kriss, ce ametita sunt...maine nu-i 18...
Irina, sper sa fie mai bine cat mai repede!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

kriss din pacate tot ceea ce spui tu presupune BANI ceea ce ma face sa cad si mai rau in depresie. tocmai asta e as face o groaza de chestii la casa ca sa treaca timpul mai repede, as mai face si ceva analize dar nu mai am cu ce... de plimbat nici nu ma mai gandesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Of...asa-i romanul...investeste tot ce are in casa...lasa, Irina, ca o sa terminati voi si cu casa si apoi o sa mergeti impreuna cu bebe in concedii!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Irina, te inteleg..Nu aveti rude/cunostinte prin tara, sa mergeti la ei?
Stiu si eu cum e cu casa, se gaseste mereu ceva de facut la ea/in ea..mananca la bani..

Vine bebe

Cristina16+

Mergi la inceput

revin..
am pus 4 poze cu burtica.Scuzati calitatea pozelor, sunt facute de mine in baie cu tel. mobil in dupa amiaza asta..

Vine bebe
Burtik
Cristina16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Buna seara!
Kriss ti-a cam crescut burtica! Abia astept data de 18 mai sa ne spui cum a fost intalnirea. Pentru mine si sotul meu, acela a fost momentul de soc. Din acel moment am inteles noi cam ce ne asteapta si nu mai aveam rabdare sa il strangem in brate. Mi se parea ca este suficient de "copt" ca sa il strang la piept.
Irina imi pare rau ca esti deprimata! Ai incredere in tine si gandeste-te (reteta mea) numai la realizari pana trece. Poti lua si vitamine pentru ca absenta unei cantitati suficiente poate crea aceste depresii.

http://community.webshots.com/album/558697342zQuuRs - poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Lora ai dreptate, sunt foarte prinsa inca in examene. Dar nu mai e mult si trece. Am iesit duminica, in schimb, pe o vreme relativ inchisa, o parte din colegi, cu familiile, la padure. A fost foarte frumos! Am si poze, de data asta si cu mine. Nu multe ca nu e bine sa abuzezi din prima ca ti se face rau

Angela Bine ai revenit!

http://community.webshots.com/album/558697342zQuuRs - poze noi

Mergi la inceput

Salut!
eva, mi-a crescut un pic daca ma vezi asa..goala.Dar cum merg eu imbracata pe la instanta/birou nu prea se vede..ca am costum, iar daca am bluza, aceasta nu e pe corp..
Dar azi mi-am pus ceva sexos, ca sa se vada
O zi superba va doresc si un inceput de weekend pe masura!

Vine bebe
Burtik
Cristina16+

Mergi la inceput