Dura lex sed lex(Clubul Juristilor:)(7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Kriss, Eva, Angela, chiar nu mai scrieti nimic??? Pe unde ati disparut?!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Irina, tu ce mai faci? Parca scrisesei ceva, dar a disparut...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

am gasit raspunsul asa ca am sters.
eu in principiu sunt bine, din data de 2 incep munca si la celalalt job si (din pacate am ramas asa intr-o pana de bani ca nu imi permit nici macar sa cumpar o carte de drept funciar ca as mai fi citit si eu in minivacanta asta).
in rest luna asta vreau sa imi fac analizele la hematologie, si ma gandesc daca sa incerc sa raman insacinata sau sa mai stau putin, poate ma imbogatesc si eu intre timp .
acum ma uitam ce tampenie de ordin au scos astia de la sanatate cica acum daca vrei sa fii pacienta unui medic trbuie sa faci cerere scrisa pe care sa ti-o aprobe daca vrea sa fii pacienta lui. asta ca nu era destula birocratie pe la spitale.

Mergi la inceput

Auzi...cerere scrisa...alta de-acum...
Cat despre pana cu banii...mai stiu eu pe cineva...dar mi-a trebuit sa-mi schimb mobila...abia in iunie daca reusesc sa ajung pe linie dreapta...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Buna dimineata!
Sunt astazi responsabila cu serviciul de dimineata? Cafea, ceai, lapte?
Nu am plecat nicaieri, sunt aici si va urmaresc, dar am de furca cu examenele astea. Cel putin ieri, am avut la financiar! Cred ca o disciplina mai urata nu se putea inventa! Mi-a intrat cu noduri.
Dupa amiaza am fost la o petrecere de copii si m-am intors cu Claudiu, obosit pe la ora 23.00. Nu va spun ce am avut si am inca de tras cu el pentru ca nu vroia sa dea cadourile sarbatoritilor decat cu conditia ca tati ii va lua si lui astazi. Cum s-a trezit de dimineata a si intrebat unde e tati si daca i-a cumparat "ce i-a promis". De precizat ca discutia a purtat-o cu mine si nimeni nu a promis nimic!
Va doresc o zi minunata!

http://community.webshots.com/album/558697342zQuuRs - poze noi

Mergi la inceput

'Neata!
Eva, eu vreau cafea! Simpatic Claudiu! Stie ce vrea, nu?! Spor la invatat in continuare!
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Buna dimineata
E vineri, vine weekendul si nu numai(vine si sotul azi)..
si eu vreau un pic de cafea! asa ca multumesc..
o zi buna si pupici!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Un week-end placut va doresc.La noi a inceput de ieri,mai am ziua de azi si gata.
kriss, o seara placuta
Te-ai hotarat in legatura cu destinatia de vacanta ?
eva,mare figura baiatul tau
Lora,
Unde e Angela?

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Luna, multumim! Inca nu ne-am hotarat..ca a fost sotul plecat o sapt..poate reusim sapt care vine sa ne hotaram..oricum vom merge numai cu charter din Iasi daca mergem..si ofertele in situatia asta sunt limitate!Nu ca mergeam noi acum in Hawai sau Bora Bora

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Am primit chestia asta:
Românii vor fi chemați la urne pe 19 mai, să se pronunțe asupra suspendării președintelui. Hotărârea a fost adoptată, marți, de Parlamentul României. Aleșii au modificat prin vot și Legea referendumului, adoptând un amendament potrivit căruia dacă la urne nu se prezintă jumătate plus unu dintre alegători și deci referendumul nu este valabil, atunci Parlamentul are dreptul de a hotărî ce se întâmplă în continuare. Nu lasati asta sa se intample....va rugam mergeti la vot..dati mesajul mai departe

E adevarata? Nu am avut timp sa ascult stiri sau sa consult presa!

http://community.webshots.com/album/558697342zQuuRs - poze noi

Mergi la inceput