Vizita la ginecolog

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Pe mine m-a invatat mama ca la ginecolog se merge, din momentul inceperii vietii sexuale, la interval de 6 luni. Dupa ce m-a vazut intrata in rutina m-a lamurit ca, pana in 30 ani, nu e nevoie chiar la 6 luni, dar mai bine sa imi fixez termenul asta, ca poate poate ajung asa cum trebuie, o data pe an. Insa in privinta asta intotdeauna am fost disciplinata si, vorba lui Caragiale, am nu am treaba, la juma de an, max 8 luni, sunt la control, de se mira si medicu...
Asta e alta treaba de vreau sa o comentez: ce se mira, frate, toti, ca te duci de control? Ma rog, medicul meu de acum nu, dar mai in urma cu cativa ani, ma duceam la control si ma intrebau ce problema am.Pai am venit la control. A, daaaaa?

Ma rog.

Despre epilat, depinde si de tipul de piele...eu sunt super iritabila, dupa ce ma epilez am toate sansele, timp de o saptamana, sa expun ... hm hm ... o piele similara cu un camp de batalie. Ginecoloaga mea m=a sfatuit, cand eram gravida, sa o las mai usor cu epilatul total, caci, daca pielea e sensibila, exista riscul de foliculita si e neplacut. Dr care s executat cezariana (altul decat ginecoloaga curanta) mi-a spus cam acelasi lucru. Deci nu freza e importanta, ci cum te simti cel mai bine si curatenia, pe care eu o consider subinteleasa.

Cat despre jena de a merge la medic...tot mama m-a invatat ca boala nu are rusine asa ca mai bine te rusinezi de o vizita la medic decat sa te gasesti cu o boala incurabila...zic si eu.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Fortelady, asa e .
Tocmai am intrat pe un forum si erasa pic in fund cand am vazut ce prostii scria o forumista care mai dadea si sfaturi celor de acolo
La spital am avt un caz , un baiat de 19 ani cu neoplasm rectal.I s-a explicat totul lui si familiei sale, l-au trimis la radioterapie si sa vina urgent sa o scoata. Asta prin octombrie.Evident ca pana acum baiatul a urmat tratamente naturiste si a venit totusi sa se opereze pt. ca nu avea niciun rezultat. Mai trebuie sa spun ca doctorii si-au pus mainile in cap si sansele lui sunt slabe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Control la 6 luni eu il fac .iar duca ce mi-am schimbat dr in sarcina chiar imi face placere sa merg la control .Dr mea e super si nu m-am simtit prost niciodata la control.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocu spune:

Mi-am luat inima in dinti si m-am programat pt Papanicolau, eram constienta de importanta regularitatii controalelor dar... ceva ma facea sa tot aman.Medicul meu ginecolog (fata de care nu aveam nici o jena) a fost un prieten bun al tatalui meu, am fost la el inainte sa-mi incep viata sexuala, am fost cand am hotarat ca e momentul sa am un copil am fost cand am nascut dar... din pacate de doi ani nu mai este printre noi, din acel moment m-am blocat, pt mine era ca si tatal meu si de atunci tot imi gasesc o scuza ca nu mi-am gasit alt medic...ma gandesc si ca vizitele vor fi doar pentru controale obisnuite fara sarcina, nastere deci "neinteresante" din pct de vedere medical asa ca nu ma pot adresa unui medic renumit.
Pentru mine e o mare realizare ca m-am programat pt Papanicolau (sper sa fi ales bine data...)probabil urmatorul pas va fi controlul ginecologic. Va multumesc pt suport oricum!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Intr-adevar vizitele regulate la ginecolog sunt indicate. Intr-adevar, vizita este nesuferita dar chiar obligatorie.
Vizitele acestea ar reusi sa preintampine multe dintre problemele femeilor, si de care auzim din ce in ce mai des!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Stefana ar trebui sa te interesezi pentru ca ar trebui sa fie si centre medicale care au contracte cu CAS si accepta trimiteri de la medicul de familie. Eu, de exemplu, merg la un asemenea centru in Cluj (adevarat, a fost o nimereala, pentru ca mi-a recomandat cineva un medic acolo cand nu mai stiam la cine sa merg). E foarte curat, civilizat, cu programare. Ar trebui sa aveti ceva de genul asta si in Iasi.

mina medicii se mira tocmai pentru ca din pacate in Romania foarte multe femei neglijeaza total acest aspect. Si medicul meu m-a laudat cand i-am spus ca am venit la control, si imi spunea ca asa este bine. Totusi, eu stiu ca acest control se face anual, nu la 6 luni. Asa ca, daca Doamne fereste nu apar probleme, eu merg o data pe an.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput