Vizita la ginecolog
Raspunsuri - Pagina 4
Alynutza spune:
liliana ai fi surprinsa sa afli ca exista si exemplare (ca nu le pot numi altfel) pentru care curatenia nu e chiar asa de la sine inteleasa. Pe medic cu siguranta nu-l deranjeaza 'mustatile' nu vad cu ce ar impiedica in vreun fel controlul, dar conteaza mult cum te simti tu mai in largul tau. Nici eu nu pot sa merg neepilata, mi se pare mai ok asa.
iris77 spune:
eu una ma simt ok daca merg la ginecolog epilata..total. asa procedez de fff multa vreme. nu conteaza mustatile important e sa fi curata!
categoric vizita la ginecolog e obligatorie odata la 6 luni!
mami de maria 1 anisor
Black_Forest spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Dar nu inteleg de ce epilatul total ar provoca infectii. Black Forest, poate poti detalia putin?
mie doctorita mi-a spus ca parul din zona are rol de protectie asa cum e si cel din nas.
ca cica unii isi tund si parul din nas.
ea a zis ca de "adjustat" - scurtat da, dar sa nu il epilezi cu ceara sau cu lama etc
nu am intrebat de mai multe amanunte.
data viitoare o sa cer mai multe detalii
"We could never learn to be brave and patient if there were only joy in the world."
Stefana spune:
Eu una n-am nici o jena fata de medic, insa tot n-am mai fost la un control de vreun an jumate. De vreo jumatate de an tot imi propun, insa... nu reusesc. Si de ce: 1. M-ar costa in jur de 1,5 mil consultatia, ecografia, lamele si atsa inseamna o buna paret din salariul meu si mereu am altecva de facut cu banii. 2. La doctorita la care merg de ceva ani se face programarea abia peste o luna si mereu calculez sa nu nimereasca peste menstruatie, dar, ca un facut, de fiecare data cand ma hotarasc calculez si iese fix atunci programarea. Si iar aman...
Si sa nu-mi spuneti de spital... ca mergi acolo cu trimitere, esti tratata ca o vita, stai cu orele la rand printre tiganci nespalate si nici nu beneficiezi de toata atentia si interesul necesare unui astfel de control. Si, mai mult, mi-e teama de modul in care sterilizeaza instrumentarul dupa pacientele anterioare.
Poze
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Black_Forest spune:
quote:
Originally posted by Stefana
Si sa nu-mi spuneti de spital... ca mergi acolo cu trimitere, esti tratata ca o vita, stai cu orele la rand printre tiganci nespalate si nici nu beneficiezi de toata atentia si interesul necesare unui astfel de control.
de acord cu tine
"We could never learn to be brave and patient if there were only joy in the world."
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by Black_Forest
[quote]Originally posted by Stefana
Si sa nu-mi spuneti de spital... ca mergi acolo cu trimitere, esti tratata ca o vita, stai cu orele la rand printre tiganci nespalate si nici nu beneficiezi de toata atentia si interesul necesare unui astfel de control.
Categoric n-as merge la spital. Am medicul meu, merg la cabinetul lui particular, la spital am fost doar cand eram insarcinata si a trebuit sa ma internez. Dar tot ginecologul meu s-a ocupat de mine si m-a tratat cu aceeasi atentie ca si la cabinet.
Clover spune:
Imi si imaginez ce probleme isi fac tigancile sa se epileze chele inainte de consultatie.
Keep the promises you make to yourself.
lilina spune:
nu vreti sa stiti parerea mea
eu am fost la mai multi doctori renumiti
la controalele de rutina
doar unii mi-au spus ca am o rana pe col si o parte din ei
ca ar trebui sa-mi fac si eu o cauterizare
dar nimeni nu mi-a explicat/spus cat de important e
si ca trebuie investigata problema si nu lasata asa
nimeni nu mi-a spus ca trebuie sa fac NEAPARAT ceva
si uite asa m-am pricopsit cu niste probleme cu care numai
eu stiu cum m-am descurcat
si asta se intampla cand eram insarcinata in 5 luni
un doctor mi-a spus ca ar trebui sa scot copilul mai devreme
si sa rezolv problema
noroc ca nu l-am ascultat si uite ca acum am un copilas
de 6 luni si Dumnezeu stie daca voi mai putea avea altii
asa ca nu numai femeile din Romania sunt delasatoare
si medicii nu stiu ca aprecieze importanta unui control de rutina
si gravitatea unei probleme la momentul oportun
MULTA SANATATE SI BAFTA VA DORESC
si sa nu care-cumva sa treaca anul si sa nu va faceti controalele de rutina
ca e vai de voi
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
XIO spune:
Lilina , cand te duci la doctor omul iti spune rezultatele si cam ce sa faci .
Ti-au spus sa cauterizezi rana, era simplu , scapai de o grija.
Problema este ca sunt multe femei care considera ca doctorii aia stiu mai putin decat ele , prin urmare in loc sa urmeze tratamentul se diagnosticheaza singure si se trateaza sau nu singure.
grenouille spune:
quote:
Originally posted by XIO
Lilina , cand te duci la doctor omul iti spune rezultatele si cam ce sa faci .
Ti-au spus sa cauterizezi rana, era simplu , scapai de o grija.
Problema este ca sunt multe femei care considera ca doctorii aia stiu mai putin decat ele , prin urmare in loc sa urmeze tratamentul se diagnosticheaza singure si se trateaza sau nu singure.
sau cauta raspunsuri pe forumuri (nu neaparat aici) si prin "intelepciunea populara".
din experienta mea - maica-mea a refuzat cativa ani sa mearga la medic [din diverse motive] si cand a ajuns era destul de tarziu, a fost diagnosticata initial cu cancer uterin; dupa reinterpretarea biopsiei in Bucuresti la alt laborator, s-a schimbat diagnosticul. Dar totul ar fi fost de 1000 de ori mai simplu daca mergea regulat la medic.
mergeti la doctor fetelor, o faceti PENTRU VOI, daca nu va pasa de ce vi se intampla, ganditi-va la cei dragi voua si la ce suferinte inutile ii puteti supune!