Vizita la ginecolog
Raspunsuri - Pagina 3
liliana29s spune:
Doamnelor am si eu o intrebare va rog nu va suparati pe mine dar pe cine am mai intrebat a tot ridicat din umeri.
Cind ma duc la control la ginecolog e bine sa dau inainte cu lama sau nu ??
Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by liliana29s
Doamnelor am si eu o intrebare va rog nu va suparati pe mine dar pe cine am mai intrebat a tot ridicat din umeri.
Categoric. Eu cel putin nu merg niciodata neepilata.
Clover spune:
quote:
Dan Mihai
E bine sa te duci cum vrei tu, dar curata. A mai fost discutia asta, doctorii nu ar trebui sa se intereseze de freza ta.
Keep the promises you make to yourself.
Ramonika spune:
nu-mi dau seama de ce se rusineaza asa tare femeile cand se duc la ginecolog, mai ales daca e o femeie 
Ramonika
si pisicile Vladutz
Bubulina
Maritza
Fulgushor
Black_Forest spune:
quote:
doctorita mea recomanda numai epilatul inghinal.
a zic ca epilatul total rouce infectii si ea e impotriva.
"We could never learn to be brave and patient if there were only joy in the world."
XIO spune:
Sincer , nu stiu de ce exista jena fata de ginecolog.
E un doctor , a vazut mai multe vulve decat am vazut eu oameni![]()
Asta e meseria lui.
Ginecologul meu este prieten de familie , cel mai bun prieten al tatalui meu. Au copilarit impreuna de cand erau mici ,se suna, povestesc ...n-am nici un fel de jena pt. ca stiu ca in cabinet sunt pacienta lui.
Alynutza spune:
O anumita jena e natural sa existe, pentru ca totusi iti expui o parte extrem de intima, si chiar nu te intereseaza cate a mai vazut doctorul inainte, ideea era ca n-a vazut-o pe a ta. Nu e chiar ca si cand te duci la medic sa-i arati ca ai o buba pe picior sau mana, ca doar alea le expui in mod normal oricui. Dar asta e, trebuie lasata jena la o parte.
Cat despre epilat, intr-adevar, n-ar trebui sa il intereseze pe doctor freza ta, e la latitudinea ta, important e sa fii curata.
Dar nu inteleg de ce epilatul total ar provoca infectii. Black Forest, poate poti detalia putin?
liliana29s spune:
Pai curata e de la sine de inteles nu-mi pot sa-mi inchipui ca se duce cineva la ginecolog si nu face o "curatenie generala". Pur si simplu nu stiam daca e nevoie si de lama sau cum e cel mai bine pentru un bun consult. Pe mine nu ma deranjeaza, oricum fie ca dau sau nu cu lama voiam doar sa stiu cum e mai bine strict din punctul de vedere al medicului.
Dan Mihai
Criss75 spune:
Chiar daca pe dr. nu-l intreseaza freza
, totusi nu concep sa merg vreodata cu mustati
. Fiecare cu pasaricile lui.
Sigur ca la inceput exista o oarecare jena, insa cand ai un medic bun, la care mergi de ani de zile, cum este si al meu, si cu care am si nascut de altfel, jena se mai atenueaza. In timp se creeaza o legatura medic-pacient bazata pe respect si incredere, si asta conteaza mult. Sigur, depinde in mare masura de medic.
XIO spune:
Problema cu infectiile sta in felul urmator:
labiile sunt mult mai sensibile decat alte zone , contin si numeroase glande si tinand cont de conditiile in care "traiesc" (umezeala , transpiraie, etc) este sansa mai mare sa dezvolti o infectie(aici intra si indemanarea pers. care te epileaza).In plus , inevitabil traumatizezi zona. Dar na , infectiile astea pot aparea si de la lama , crema epilatoare , samd.
Spuneam de jena pt. ca atunci cand vad un pacient dezbracat eu nu ma gandesc la el ca la o fiinta sexuala(bine , acum mai sunt si exceptii ca doar suntem oameni , si aici ma refer la a remarca o pereche de sani frumosi sau altceva) , este pur si simplu un om care are o problema in zona Z.Am palpat nu stiu cati sani , am fost la tuseu vaginal la o doamna tare draguta , am palpat pana si testiculele unui batranel simpatic de ...cred ca avea peste 80 de ani .Si ma gandesc la reactia mea vis-a-vis de cineva dezbracat si la reactia doctorilor cand merg la ei .Din cauza asta spun ca nu vad de ce ar exista jena...ma scuzati daca nu am fost coerenta![]()