Bucurii de sept-oct 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Maria are azi 7,4 kg, iar tzitzi, cu parere de rau, mai papa de 2 ori noaptea si 1 data ziua.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Hai sa vad dau vestea cea mare - Vladic s-a ridicat acuma seara singurel in fundic. Sper sa reusesc maine sa-i fac poza, ca nu sta mult in fundic, pentru ca nu-i place,prefera sa umble in 4 labe, de curios ce e.
Mirabela - please ne treci te rog cu fundicul la 5 luni si 2 saptamani. Mersi
In rest nu prea o sa scriu nimic, ca-s super nervoasa. Copilu a mancat foarte putin azi, a dormit foarte putin si a plans foarte muuuult! M-am muscat foarte tare de mana ca sa ma abtin sa nu urlu si eu la el. Cateodata simt ca as pleca undeva singurica, macar pe o zi. Si de nervoasa ce is, m-am dus la coafor si m-am tuns scurt! Asa scurt cum is acum nu cred ca am fost vreodata! Deci, Lilina, nu esti singura periculoasa prin zona

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Cristina, cate face Vladicul tau! I se iarta toate nazdravaniile de azi. Maria sta in fundic daca o asez eu. Daca o asteptam sa se ridice singura si sa stea in fundic... mai treceau cateva luni.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Zic si eu cum a zis Sandra odata: cand intru eu pe forum, nu mai este nimeni, aproape nimeni, inafara de Cristina, care a venit cu vestea super!
Eu va urez noapte buna si sa aiba bebelushii un somn linistit, ca sa aiba si mamele acelasi lucru.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Gety - intradevar face destule si cateodata nu-mi incap in piele de mandra ce sunt, dar cateodata, cum a fost azi, mai clachez si as prefera parca sa fie mai cuminte decat sa faca atatea. De exemplu la noi fiecare plimbare se lasa cu urlete.In tot parcul n-am mai vazut copil sa urle atata cat urla al meu. Pentru ca i-i somn si nu vrea sa doarma in carut, si nici in brate, ci in patucul lui pe burta.
Cucuoancea- faina tare pozitia Marucai de dormit. Vladic doarme pe burtica de cand s-a nascut, si isi pune capul pe manute.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Gety, nu-i pacaleala. Merg maine in Copou, numai sa nu ploua. Sanatate Mariei, inca putin si scapati de problema.

Cristina, felicitari ptr statul in fundic!

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaMT spune:

quote:
Originally posted by mexxa

Am gasit o informatie despre www.ziarulcn.com/article/indemnizatii-mai-bune-pentru-cresterea-copilului-47393.html" target="_blank">indemnizatie pentru cine e interesat...

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Andreea, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

buna, fetele!
am citit si eu articolul respectiv si va sugerez si voua sa faceti la fel, sa vedem ce intelegeti si voi, eu inteleg ca se va schimba cuantumul indemnizatiei astfel minim va fi de 85 % din salariul mediu brut pe economie (1270 ron, conf legii bugetului pe 2007) adica 1080 ron indemnizatie !!!!!!!! ????????? ar fi beton, in loc de cei 600 ron de acum. dar nu cred, pt ca am cautat pe siteul GUvernului si nu am gasit vreo sedinta in care sa se aprobe asa ceva, in afara de articolul asta nu am gasit nimik. Daca gasiti voi dati detalii, ca tare bine ar fi sa ne creasca banutzii..

pupici

ANCA, mami de LUCIANA MARIA (18.09.2006)
poze
varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

STAM IN FUNDULET CU SPATELE DREPT SI NESPRIJINITE IN MANUTE

Acum dupa-amiaza si seara a stat asa....inainte statea dar aplecata asa si sprijinita in manute...am zis ca astazi e oficial...nu am poze pt ca eram amandoi muti de uimire si incantare...sta pret de cateva secunde bune...dar sunt sigura ca asta e inceputul...se joaca asa ...dar cum i se distrage atentia se dezechilibreaza

Mirabela te rugam sa ne treci acolo cu 6 luni si 3 zile

ma duc sa va citesc si revin...

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Itzy - FELICITARI!!! Si noua

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Cris acum citeam si despre Vladic al tau ca am luat-o iar cu cititul in sens invers...de la coada la cap

Felicitari si voua!! ...e harnic rau baiatul tau...hotarat nevoie mare...peste 2-3 luni iti merge in picioare deja

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput