Inimioare de iulie-august 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Salutare fetelor, iertati-ma ca dau asa de rar, pe bune a mi-am pierdut orice abilitate de comunicare, n-o mai regasesc pe yasmari cea pusa pe misto-uri. Sint intr-o fuga continua, uneori nici nu ma pieptan, o fac inainte d e-a intra la servici, la baie, sint lihnita de foame, pe la 4 imi amintesc ca n-am mincat nimic (incep serviciul la 12), net am la servici dar nici mailul n-am timp sa-l verific.
In autobuz imi amintesc de voi si copiii vostri frumoasi, am citit mesajul Irinei despre vremurile cele bune in care eram o echipa de mamici guralive si se creasera atitea punti afective. Mi-e dor de voi si sinteti prezente in gindurile mele.
Sanatate puiutilor bolnaviori Oani si david, putere voua mamicilor!!!!

Yasmin s-a acomodat, of, multumesc lui Dumnezeu, cind plec la servici alearga sa calareasca geamul sa-mi faca din mina. Cu dormitul sta cel m ai prost, doar in parc, in carut, in casa niciodata. Or mai adoarme in masina daca o ia tati la plimbare.
Sapt trecuta a fost lovita de raceala, puseu de febra 24 ore, febra mare, mai mult de 39, asa cum se intimpla ei mereu. Multumesc lui Dumnezeu ca dupa 24 ore a lasat-o, in conditiile haosului din sist sanitar de aici, a fost o mare eliberarea nervoasa. La urgente daca m-as duce, ma trimit acasa cu Paracetamol, am invatat lectia.
Sper sa ajung sa va scriu mai des, e sesizabila diferenta de stil scriitoricesc, mai mult de-o copilareasca naratiune nu ma mai tin nervii si neuronii si imaginatia si alte alea.
va pup si va urez tot binele din lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Hello fetele!
Iar pe pagina 3 .
Nu stiu daca v-am spus, dar ne-am schimbat masina. Am luat un Opel Astra Classic. Saptamana asta n-am prea stat pe acasa. M-a trimis sotul sa platesc tot felul de taxe pentru inmatriculare.

Teo e bine. S-a acomodat neasteptat de bine la cresa. Nu mai plange deloc cand il las. La cresa, politica e sa bati la usa, sa iasa o doamna de acolo. E, cand iese, Teo se arunca in bratele ei si nu mai are nici o treaba cu mine. Il lasa pe jos si pleaca la explorat. Cu mine nu mai are nici o treaba. Sper sa se comporte asa si peste 2 saptamani. Plecam in vacanta. Azi se fac aproape 2 saptamani de mers la cresa zilnic si n-a mai racit.
In schimb, ieri am fost tare stresata ca ne-am vazut cu vecina noastra miercuri, mai mare cu 3 saptamani, care a fost in spital din cauza unui rotavirus. Ea era cam bleaga si n-avea chef sa se alerge cu Teo prin casa. N-am stat prea mult la buni. Cand am plecat, iesise pe geam bunica fetii, sa-mi spuna ca vroia sa ma duc pana la ele, ca ii aparusera fetii niste chestii rosii si sa ma dau cu parerea. Toata seara am citit in mama si copilul, ca nu cumva sa fie ceva contagios luat de pitica din spital. Maaaare mi-a fost surpiza cand mi-a spus mama ei, dupa ce a dus-o bunica la dr, ca are RAIE. Deci, nu mi-a venit sa cred. De-abia pe la pranz am dat de pediatrul lui Teo si m-a linstit ca nu se ia la atingere pe obraz. Atat s-au atins copiii, cat s-au pupat. Asta imi lipsea. Sa plecam in concediu si sa ne trezim cu raie pe unde mergem.
Mi-e asa mila de asta mica. Nu stiu cum poate sa fie maica-sa asa de iresponsabila. Are dermatita atopica si n-are grija de ea deloc. Cica sunt scumpe cremele astea de la Avene. I-a dat sa manance tot felul de chestii de mica: mici, carne de porc. Ea ma suna pe mine, cand are asta mica vreo problema de sanatate. Cica citesc mai mult. Ea n-are rabdare.

Cam astea sunt vestile despre noi.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Anca, Vali, cum mai sunt puii vostri?

Yasmari, ma bucur ca s-a acomodat Yasmin cu bona. Stai si tu putin mai linisita la servici.

Magda, imi pare rau ca ati avut si voi probleme in vacanta. Sper ca si-a revenit.

Irda, cum a fost la eco?

Anis, voi ce mai faceti? Cum sunt fetele?

Pupici
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Acusor ieri l-am externat pe David. Diagnosticul final a fost laringo-faringita (cred ca am scris ok)o sa caut diseara pe net sa vad detalii iar medicul lui m-a si certat ca l-am internat . I-am povestit ca nu am reusit sa-i scad febra desi i-am facut impachetari, statea inert David in bratele mele abea respira normal ca m-am speriat si am fugit cu el la spital .Avea dreptate si doctorul lui dar ce sa fac daca m-am speriat ? analizele i-au iesit bune in general, o usoare anemie din cauza faptului ca nu maninca carne . Mam hotarit ca pe linga portia de oscilo pentru imunizare sa-i dau si imunobaby sau sirop de echinaceea. Sunt produse naturiste recomndate pentru copii dar si pentru adulti.
Acum abea astept sa se termine ziua asta sa ajung acasa sa imi alint baiatul.
Va pupic pe toti !

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Vali, bine ca ati scapat. Mi se pare normal sa mergi cu copilul la spital cand se simte rau. Ciudat e ca l-au internat cei de acolo.
Andreea, raie? Auch!
Emaaimee, cum se mai simte Oani?
Am votat si eu mai demult si pe Teo si Strumfii. S-a terminat concursul?

Tudor e si el putin racit. Nu mananca bine, nu doarme bine, distractie pe toata linia .

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Eu i-am cumparat ieri lui Andrei o masina pentru copii peste 1 an si e calare pe ea. Face ture pana oboseste, apoi ne pune pe noi sa il tragem. E incantat pt ca are volan si pe volan claxon. Va imaginati ce claxoane sunt in casa. Aseara nu a vrut sa adoarma pana nu am invelit masinuta cu o paturica, sa faca si ea nani. Dimineata cum s-a trezit, s-a dus direct la masinuta si a inceput plimbarea.
I-am facut de lucru

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Bun venit acasa lui David!
Andreea, sa stapiniti sanatosi masina, e un smecher Teo, oricum e super ca s-a acomodat la gradi. m-ai rupt cu riia, sper sa nu va "imbogatiti". Sofiei i-a trecut viroza, eu nu am dus-o la dr, am vorbit cu pediatra la tel, dar stiam mai bine decit ea ce sa fac- imi spunea sa ii dau enzime pancreatice copilului, pt ca e hrana nedigerata- dar era vorba de hrana ne-digerata vomitata, nu in kk, ce sa ii faca enzimele? si m-a omorit cu ceaiul...a mea nu bea ceai. si cica sa ii dau zeama de orez- nu avea diaree, doar vomita. pt ce sa ii dau apa de orez? in fine,asta e.
Anca, Oani cum mai e?
dorim sanatate si distractie tuturor piticilor.
M

Mergi la inceput

Hai ca m-am linistit cu raia. Azi au fost la spitalul Coletina si n-are fata raie. S-a agravat dermatita. Ma mir de astia de la spitalul Emilia Irza cum au pus diagnosticul asta. Bine ca n-au apucat sa cumpere medicamentele pentru raie.

Magda, ma bucur ca Sofia e bine. Nici Teo nu e fan ceai, dar l-am fortat sa bea cand a avut diaree de la antibiotic. Imi cerea apa si-i dadeam ceai de menta. A baut el ceva, dar tot apa vroia. O cana de ceai tot a baut toata ziua.

Andre_ea, multumim de vot. Mai dureaza concursul pana in iunie. Sanatate lui Tudorici.

Pupici
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Vali poti s aii dai produse naturiste ptr cresterea imunitatii gen catina, echinacee, imunobaby, imunogrip, propolis, gel de aloe vera etc dar asta din septembrie pana in aprilie. In lunile calde din mai pana in august de obicei nu se da nimic decat vigantol. Cum este David acum poate biotics sau enterol ptr refacerea florei dupa antibiotic si ceva ptr pofta de mancare care cam lipseste dupa tratamente cu antibiotic.

Sanatate copilasilor bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Oani e mai bine, mersic mult de intrebare.sper ca dupa antibiotic sa se simta bine.imi e asa greu cand nu sunt acasa cu ea.insa am mare noroc ca pot sa lipsesc de la munca si sa imi iau concediu cu plata.
sper sa am timp sa mai intru.sa va mai povestesc de mica printesa.
ne luam casa si suntem f busy.am programari la avocati,etc.
ma duc la firma de asigurari sa iau quote,poate pot obtine o oferta buna.
va pup

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput