unde gasesc accesorii bb in Buc

unde gasesc accesorii bb in Buc | Autor: gio

Link direct la acest mesaj

Sunt o viitoare mamica si tocmai ne-am hotarat ca ar fi cazul sa incepem sa luam cate ceva. Am o mare rugaminte: imi puteti impartasi din experienta voastra? Ne intereseaza mai ales patutul(cum e mai bun lemn/panza), hainute, carucior (sa aiba si scaun masina, sa fie si sport si pt bb mic, si usor). Cam pe la ce magazine se gasesc accesorii cu preturi convenabile si nu turcisme sau chinezesti? Unde e mag Z? Apoi, ce cosmetice, scutecee sunt mai bune? Va multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Salut!

Eu iti recomand sa mergi la Prisma.Sunt 2 magazine de bb acolo cu preturi mai mici ca in oras.Acolo sunt si patuturi si caruturi de toate firmele.Eu am patut de lemn si din panza.Cel din panza l-am folosit si ca tarc.Cand plec undeva il iau cu mine.Carut iti recomand sa iei 3 in 1...adica cu landou pt bb pana la 6 luni,scaun de masina si carut.Separat te costa mai mult.Cele mai bune firme cunt Chicco,Graco,Neonato,Monbebe.

Te pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

Magazine Z: Victoria, Unirea, Calea Victoriei - peste drum de Hotel Bucuresti. Sa cumperi body-uri de la Z - sunt bune, nu mai scumpe decat cele de la alte firme si se comporta bine la spalat foarte des si la temperaturi inalte. Pentru bebei foarte mici (pana la luna a 3a sunt body-uri care se inchid cu capse in fata - sunt mai practice, mai ales daca nu ai experienta. Carucioare - sunt o groaza cu toate accesoriile pe care le vrei, depinde cati bani ai la dispozitie. Noi am luat un carut de la NeoNato care a fost scump, dar "si-a scos banii" cu varf si indesat. Insa nu am luat unul cu landou, scaun de masina etc. ci unul simplu care se strange, poate fi folosit (si a fost folosit) atat pentru primele luni cand bebe statea culcat, dar si pe post de carut sport mai tarziu. Nu stiu daca merita sa dai cateva sute de dolari pe un carut cu o groaza de accesorii pe care le folosesti doar o luna - doua (landoul, de exemplu). In rest, scutecele Pampers cred ca sunt foarte bune - noi numai din astea am folosit, biberoane si tetine de la Nuk, hainute numai de bumbac, chiar si turcesti si chinezesti, oricum au durata de viata foarte scurta, nu stiu daca merita sa iei hainute de firma acum. Poti sa iei un sterilizator pentru biberoane, un termometru (electronic) pentru bebe, cadita de baie, cosmetice pentru bebe, prosopele, asternuturi pentru patut. Patut noi am luat de lemn pentru ca e mai incapator si speram sa-l folosim ceva mai mult, iar salteaua din iarba de mare. Pentru ceva mai tarziu o sa ai nevoie de un storcator de fructe si un blender (sau un robot de bucatarie care sa aiba si utilitatile astea). In materie de cosmetice pt. bebe noi am folosit Sanosan si am fost super multumiti. Nastere usoara si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Accesorii de bebe mai gasesti si in Bucur Obor. Eu de aici am luat patut, saltea, lenjerie si pereti pentru patut. Tarcul, premergatorul si masuta cu scaunel pentru mancat sunt de la Brevi iar scaunelul de masina e de la Chicco pt. greutatea 0-18 kg. Biberoane am folosit de la chicco, am incercat si altele, astea mi s-au parut mai bune, cosmetice de la sanosan, servetele pampers si scutece pampers.
Despre hainute, sunt de acord cu Mirela, cam asa ceva am folosit si eu.
Nastere usoara si bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Mariana, cat ai dat tu pe scaunul de la Chicco. Eu am gasit carucior + scaun la 6 mil, nu Chicco, dar tot de firma. O fi convenabil? Patutul cam cat a costat? Eu am gasit numai peste 7 mil cu tot cu saltea si lenjerie. Mi se par cam scumpe.
Multumesc pt raspunsuri celorlalte fete. Mi-am luat eu o crema Sanosan, si daca voi fi multumita, voi lua si pt bb. Vad ca sunt facute in Germania, ca Dulgon.

Mergi la inceput

Scaunelul chicco l-am luat di Metro si a costat 3.300.000 lei. Patutul este din lemn si are si sertar si a costat cam 2.800.000, pe acesta l-am luat din Bucur Obor, tot de aici am luat si saltea, pereti de patut, lenjerie, jucarie muzicala pt. patut, accesorii care au costat cam 2.200.000, nu mai stiu cam cat a costat fiecare.
Inainte sa cumpar am fost prin mai multe magazine dar aici mi s-a parut mai convenabil. Vreau sa-ti spun ca toate s-au comportat foarte bine, asa ca mergi in Bucur Obor si uita-te!
Carut am luat din Carrefour si a costat 1.600.000, nu mai stiu exact cum se cheama, ceva cu Baby....( are 3 pozitii landou si 2 pozitii sa stea in sezut) iar acum o luna am luat unul sport la 600.000 lei tot din Bucur si Vladut (11 luni) se simte tare bine in el.
Spor la cumparaturi!
Pupici!

Mergi la inceput

Daca vrei sa mai stii ceva intreaba-ma.
P.S Carut am luat altul nu ca s-ar fi stricat primul ci vroiam unul mai usor.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Multumesc mult pt sfaturi. Cred ca o sa dam si prin Bucur Obor. In rest am fost cam peste tot.

Mergi la inceput