Casnicutze sexy ( 117 )

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Yupiiiiiii....Andora Ce faaaaci?Ce-ti face gogoashaaaaa???
Cum sa te uit mey?N-ai bagat tu vraji la cazan ca sa-mi gasesc io apartament cum imi place mie?
Gravidoasele noastre sunt Liana care are 2 bebei acolo la burtica si Simo care are un bebel si momentan e la socrella in tarile calde.
In rest .... te astept mai des pe la noi (fara roshii ) duuulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

neata gagici

Andora?!?! nu pot sa cred! Bun revenit
ce ai facut in tot acest timp cat ai fost data "disparuta"?
tu,gogoasha,colegul?

mirela,nu ai auzit de florile camelii?
pai sa auzi ca sunt frumoase rau.eu stiu cum arata ca de pus mana pe ele nu am pus...

cafeluta si revin.

tzuc.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

O pt Cami

Mergi la inceput

georgi,ooooo ce draguta esti.senx
am citit meniurile vostre de Pasti
tuleai Doamne ce de bunatati faceti voi acolo
eu nu am decis ce si cum pana acum.astazi imi pun neuronul la treaba sa alcatuiasca un meniu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

andoraaaa bine ai revenit! la tine si la gogo mica
sa-i multumim lu' miha ca ea te-a ochit pe DC
danelutza dulce si apasat. multumesc mult pt felicitare.
helloooooo, biaaa, bananoooo! absentati cam de multicel, ntz, ntz, ntz!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Andora, bine ai revenit!
Georgi, o sa ma uit si eu la promo, sunt curioasa, chiar daca am vazut si in studiou cand l-au filmat, atunci eram varza...de emotii, cred ca si cand voi vedea la fel voi fi...
La noi e frumos afara, cald!mi s-a uscat tot ce am spalat!
Voi ce faceti?

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Wow ce primire, nu tu rosii nu tu nimic? hihi....
Mai intai ma grabesc ca sunt pe picior de fuga de la serv.
Apoi PUP BURTICILE...... HIHI CU 1 SAU 2 SAMBUREI.... CE FRUMOS INCEPE SA-MI FIE DORRRRRRR
Apoi..... Doina am citit de sambata, super... abia astept sa vad os a fiu la socrella.... sper sa aiba efect si abia astept sa asist la un happy end.....
Miha deci tu ma ochisi hihi..... hai ca nici la mare nici la Iesi nu apucaram sa ne vedem si noi... da eu tot va pup .
Alinuto ce mai face domle Alexa cea bolfici? Dar tu?
Cami LA MULTI ANI pentru Florii, da domnule e o floare f frumoasa Camelia, am si eu o prietena f buna hihi... tot de mancaruri te tii? Bravo... ce mai fac Maia si Robi? Bai ce misto semnatura ai, sa-ti traiasca k e buna rau.
Georgi! Bagati amam si la mine acum niste vraji ca n-am pile la DD pt astenia de primavara, de Saptamana Mare... nu situ. Ca alea de casa noua nu functionara la mine, da bine ca avura efect odata Ce mai e pe la scoala?

Eu ce facui toata vremea? Am dat-o-n banalitate fetelors i-am zis sa-mi revin sa mai bag nasul acilea sa vad ce faceti.... pe bune, casa serviciu copil cumparaturi rubedenii cam asta e starea mea de spirit, energia parca scade direct proportional cu imbatranirea, schimbai si prefixul, totul e cum nu se poate mai rox, curatenie de paste abia inceputa, drum la socrella de facut, bravo voua nu faceti ca mine.
Hai ca a venit desperado.... colegul e bine, copilul de asemenea, io racita..... superrrrr misto

hai ca va pupacesc. paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si scuzati mult obisnuitul meu haosssssssss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Andreea,hai ca-ti dau io o rosie...hi hi hi...De cat timp mi-ai promis ca mai intri la noi? dar dup-aia pot sa te pup?

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andora
Cami LA MULTI ANI pentru Florii, da domnule e o floare f frumoasa Camelia, am si eu o prietena f buna hihi... tot de mancaruri te tii? Bravo... ce mai fac Maia si Robi? Bai ce misto semnatura ai, sa-ti traiasca k e buna rau.

merci,merci.ma bucur rau,dar rauuu de tot ca nu ne-ai uitat
copii mei sunt bine. multumesc frumos.au crescut intre timp
eu ma ocup cu una,cu alta dar nuuuuu de mancare.am trecut pe semipreparate si restaurante ca e multttt mai comod si nu necesita multtt timp si bataie de cap.oricum ma spargeam degeaba in figuri culinare ca ai mei nici nu se uitau la preparatele mele. asa ca am renuntat.
e mai bine o sala,o cafea cu prietenii,un shopping ceva,munca mai rarutza ca-i mai dragutz si ca-m asta-i!

pup la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

eu ma chinui cu o durere de cap nasoala rau..iertare da revin dupa ce trece

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"12

Nasica

Mergi la inceput