***LA REDOUTE(15)***

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Pai de ex. eu caut de nebuna o geaca si un pulover pe care pusesem ochii si nu mai dau de ele nici la Aubaines, nici in restul site-ului.

Acu' doua zile cand dadeam cautare pe marca Naf-Naf imi apareau 6 pagini. Acuma nu mai apar decat 4.

www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Da, m-am prins. Au disparut si balerinii mei cu flori... Dar eu zic ca nu au disparut produsele ci le baga la totul la mai putin de 10 euro si la pret divizat la 3 ca alea nu se deschid, cica lucreaza la ele. Sincer! Ca doar nu o sa le tina in depozit degeaba, le baga la vanzare pe site,a veti rabdare!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Oooo... Ce bine ar fi!

In cazul asta, rabdare... si tutun!

www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Hai ca e imposibil sa nu gasesti ceva interesant:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324062554&documentid=321407&categoryid=28169649&single=&hasNext=1&hasPrev=1

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

capitol nou

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput