***LA REDOUTE(15)***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Da..era rece...alea fierbinti nu prea le las la indemana lui.
azi m-a capiat...si tati nu mai vine

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nici nu stiu daca sa rad sau sa plang... Eu am toti peretii mazgaliti cu carioci si creioane colorate...asta din ciclul nazbatii ale copiilor nostri...

Dupa Paste ne intalnim?

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

super antrenament despre copii mici: capuri sparte, oase dislocate, pereti pictati, oale de pe aragaz, crema de ghete pe jos...am omis ceva?

uau!!!!!!!ce distractie ma asteapta

Mergi la inceput

Ohooooooo! Asta e doar varful icebergului!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hai ca sunt si eu in trend, tocmai ce-am prins-o pe donsoara Miruna calare pe priza din sufragerie, a tras de ea pana a scos-o din perete si incerca sa bage mana pe sub ea, desi stie ca nu are voie si am aparatori peste tot, nu stiu ce a fost in capul ei....si-a luat o mare palma la fund si acu' e pedepsita la ea in pat

Addya io mi-am luat de la Jolidon cel mai des, sunt super si nu-s foarte scumpe. Mai am cateva de la Sarrieri dar au costat o mana si-un picior, nu-ti recomand

Ella las ca dai jos kg, nu-ti face griji, eu am pus 12 kg si dupa 3 luni le dadusem jos. Bine apoi am mai pus 3..dar asta e din cauza de multe prajituri si ciocolata.

Io am stat in pat 5 luni, nu ma dadeam jos decat la WC si uite ca acum tot mai vreau bb2, mai vb noi peste vreun an

Claudia ia spune-mi te rog..la IKEA gasesc ceva asternuturi de pat frumoase? Cam la ce preturi? Ca ma mananca deshtele rau (apropo de valider)..pe LR ies cam in 20 euro

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

mada, habar nu am, nu m-am uitat la astea!

Nasola faza cu priza! Extrem de periculoasa!

ella, ca mi-am amintit, distractia favorita a lu fi-miu era sa manace pamant de la ficus, pana m-am prins si l-am exilat in balcon (ficusul) . Si apropo de scarbosenii ii mai placea tare mult sa manace coji de seminte scuipate de altii, de pe jos, avea o viteza, de-abia i-o scoteam din gura...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Claudia,
Madau, vezi catalogul online de la ikea

o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

mada,

am vazut io la ikea lenjerii super de adulti,dar nu stiu sa-ti zic pretul, probabil variaza, cam vazut si seturi mai economice si din alea mai pricopsite...n-am stat sa ma uit, le-am vazut din zbor

Io m-am dus tinta la raionul de bebe , si am lenjerii de pat de bebe superdragutze si la niste preturi supermici.

dar merita sa vezi inainte sa dai comanda pe LR.

si apropos de ikea, ca nu casa de gravide, am depus reclamatie cand am iesit ca nu e posibil sa nu aiba casa de gravi; a stat sotul la coada si eu am asteptat in masina; ei, si m-a sunat azi cineva de la Ikea sa-mi spuna ca plangerea mea a fost rezolvata si ca pot sa ma duc la orice casa sa ma bag in fata data viitoare.

Mergi la inceput

Nicoleta, o fi cool acum , dat atunci m-am dus la pediatra si l-am "parat" disperata...si raspunsul a fost foaaarte calm :" Lasati-l doamna, sa-si faca anticorpi!"

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Imi inchipuiam scena: un ghindocel de copil "mancand" seminte si uitandu-se cu coada ochiului sa vada daca e vazut...si rontaind de zor.."repede, repede, pana nu se prind astia ce fac"

o floare pt doamne

Mergi la inceput