***LA REDOUTE(15)***
Raspunsuri - Pagina 18
cin spune:
asa aveam si eu impresia de Ella ca va avea baietel. si-am scormonit putin la mamici de mai-iunie si-am vazut ca si-a programat cezariana fix de ziua ei ![]()
edit: sunt tare ametita. credeam ca e lista cu zilele de nastere ale mamicilor si cand colo erau programari pt cezariana
...
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
addya spune:
na ca am infipt si eu o comanda mititica...4 bluzite si codul pt gentile rosii
dar mi s-a intamplat o chestie nasoala, dupa ce am bagat codul cardului, la pagina urmatoare cand trebuia sa dau iar valider mi-a crapat netu..., acum nici nu stiu, apucasem sa apas pe valider
mi-a venit mail de la ei cu confirmarea comenzii, imi apare in suivi de la commande ca "in curs de inregistrare", asa cum e normal, dar produsele sunt tot in cos....![]()
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
ella_74 spune:
cin,
Ascund in burtica una bucata David ![]()
si invat de la voi cum e sa ai copil mic in casa si sa nu poti sa te desfasori in voie.
Clau,
52 kg inainte ?
pai io aveam 53 si am luat 14 deja; ce sanse am sa mai ajung , dar mai ales in cat timp , la forma initiala? ca io-s naiva rau atunci, ca mi-am comandat la fuste de pe LR marimea 38 si parca vad ca le dau cadou , bine ca am o sora geamana ![]()
ella
ella_74 spune:
quote:
Originally posted by cin
asa aveam si eu impresia de ca va avea baietel. si-am scormonit putin la mamici de mai-iunie si-am vazut ca si-a programat cezariana fix de ziua ei
edit: sunt tare ametita. credeam ca e lista cu zilele de nastere ale mamicilor si cand colo erau programari pt cezariana...
o floare pt doamne
nu dragutza, nu nasc de ziua mea, deja o sa fiu o capra batrana de 33 de ani cand o sa nasc ; io-s peste, a trecut ziua mea, dar bebe e programat pe 2 mai- taur, intr-adevar.
o sa-mi lipsiti mult cand o sa intru "la stapan" , pana ma acomodez si revin aici...dar sa nu devin patetica.
claujro spune:
addya, ciudat, nu ar mai fi tb sa apara in cos, dar daca ti-au trimis mailul zic ca e ok.
ella, da, dar eu am facut tratament hormonal de sustinere a sarcinii...o fi si asta ceva in plus la kilele mele. Apoi cand avea matei 1 an, am ramas insarcinata din nou, nici nu am apucat sa-mi revin, dar nici nu mi-a pasat, mi-am dorit 2 copii si diferenta mica de varsta intre ei. Tu nu-ti fa probleme, eu am luat peste 20 de kg in amele sarcini.
Edit: bb 2 pe cand?!
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
addya spune:
ella, sa fie cu noroc!
eu am pus 30 in sarcina, au zburat kilele...o sa vezi k iti revii tu cu greutatea!
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
ella_74 spune:
Clau,
bebe 2 nu cred...eu am avut o sarcina usoara, fara dureri, greturi, sangerari si altele, cu exceptia faptului ca acu o luna era sa nasc din cauza de contractii braxton care erau din 5 in 5 minute si care nu se potoleau cu nimic, copilul e intors demult si sta adanc infipt in pelvis; stresul asta de la birou
; asa ca de atunci stau in pat, cu laptopu' pe picioare si ma joc aici pe forum, mai lucrez si pentru birou, etc.
motivul pentru care nu ma mai incumet la bebe 2: grijile astea legate de sarcina, de fapt de bebe care nu-mi dau pace; nu mai pot sa trec iar prin asa ceva...si voi o sa spuneti: las' ca nu stii nimic, vezi tu griji dupa aia...da, dar macar o sa fie alt gen de griji.
voi care aveti 2 bebei deja, sunteti tare curajoase si va admir sincer.
ella
cin spune:
Ella, io am luat 16 kile in 9 luni. dupa 9 luni de la nastere eram mai slaba cu vreo 2 kile ca inainte (da' le-am recuperat repede
)
nush ce are fi-miu azi...i se lipesc degetele de tot ce stie ca n-are voi...tocmai terminasem curatenia si mi-a varsat ceasca de cafea (mai mult zat, decat cafea), acum era la bucatarie cu o oala mica in care i-am facut lui ciorba. nu stiu cum de-a dat-o jos de pe aragaz fara s-o verse, dar probabil ca voia s-o puna si la loc 
o floare pt doamne
cin spune:
si-n timp ce scriam mesajul precedent, fi-miu punea de zor stampile pe jos cu crema de ghete a lu' ta-su...nu stiu cum de-a ajuns la ea
o floare pt doamne