Mai aveti prietene?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Alias, tu ai dreptate si sint constienta de ceea ce am si ii multumesc lui Dumnezeu ca e asa.

Dar, cred ca sta in firea omului, in general si a noastra, femeilor, in special sa fim mai comunicative, sa cautam pe cineva in fata caruia sa ne deschidem sufletul.

Uite, petrecem 8-10 ore la servici, 5 zile pe saptamina.Cred ca o singura fata mi-a zis ca una din prietenele ei este de las ervici( a initiat-o si in tainele DC-ului).

Vedeti? De ce nu ne facem prietene la servici?Chiar, de ce?

Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alias spune:

Eu am la servici numai barbati. Sunt singura femeie intre 12 barbati.......
Asa ca......nu am cum sa am prietene la servici.

O primavara fumoasa tuturor!

Alias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

in facultate eram 3 prietene nedespartite. acum 2 sunt in olanda-plecate separat, dar intamplator au ajuns in acelasi oras,iar eu am ramas in bucuresti. nici macar mail nu ne mai trimitem de zilele de nastere. de ce? fiindca imi place sa mi se si raspunda, nu sa trag de cineva ca de un cal mort. imi pare rau? da, pt ca a fost o prietenie frumoasa. nu, pt ca se pare ca nu a fost una adevarata.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Prietene bune am vreo trei,dar cel mai bun si sfant prieten este homosexual!

Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Eu greu sa-ti mai faci prieteni de la o varsta in colo. Pur si simplu, chiar daca iti doresti nu mai esti open ca inainte cand erai copil si relatiile se innodau in mod firesc si naiv.

Prieteniile vechi sunt cele care dureaza pentru cei care le au.

Putini ne sunt prieteni noi. Mai repede sunt cunostinte, care dupa un timp dispar sau raman in acelasi stadiu.

As vrea mai multi prieteni de suflet, dar de ce sa nu recunosc nu mai sunt deschisa ca-n copilarie, viata mi-a aratat mai multe aspecte si mai ales de la prieteni. Nu mai sunt disponibila acum.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timi_melinda spune:

Acum ceva timp ma plangeam si eu de lipsa prietenelor .
In momentul cand am anuntat prietenii din Romania ca ma voi casatorii cu un Japonez si voi pleca definitiv in Japonia , au disparut si prietenii si preietenele ...
Ajunsa aici m-am trezit singura , vorbind doar limba Japoneza cu cei din jur , ma apuca uneori dorul sa stau la o cafea cu o prietena , la o barfa ...cum se zice ...dar nu aveam pe nimeni , doar sotul care pt mine mi-a fost mama , tata , frate , sora si prietena in acelasi timp .
...dar acum timpul a trecut si eu datorita acestui forum am ajuns sa am cateva prietene care sunt sigura ca vor fii langa mine si la bine si la rau ... asa ca acum pot sa spun ca , da , am prietene si le multumesc ca sunt alaturi de mine .

[URL=http://good-times.webshots.com/album/557356798IdXxoI][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Eu sunt din categoria celor care au prieteni si daca ei n-ar fi, mi-ar fi de ajuns familia dar eu cred ca, daca relatia nu e bazata pe afectiune si interese comune de la inceput, devine in timp mult mai greu de pastrat.

Alexandra si mami Elena
sasha - uite ce frumusica`s
colectiadepalarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns okusan spune:

si eu tot singurica!
noroc cu acest forum
altfel asi fi dusa ...demult ...cu capul

oficial mi -e bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Si eu am pierdut multe prietenii de cand sunt aici. Unele au fost de la bun inceput unilaterale si intretinute numai de mine, altele pur si simplu s-au stins fiindca n-a mai fost sa fie sa mergem pe acelasi drum. E greu sa intretii o prietenie, mai ales la distanta. Dar inca mai am 4-5 prietene bune in Romania.

Prietena mea cea mai buna e romanca si, culmea, destinul a facut ca vietile noastre sa se intretaie de mai multe ori pana cand sa ajungem prietene. Am cunoscut-o cand aveam vreo 16 ani, in Romania, printr-un amic care plecase de mic in Germania si era varul ei. Apoi am revazut-o dupa 6 ani in Germania, era maritata cu un american si eu venisem in Germania cu azil (invitata de verisoara ei). Apoi eu m-am casatorit cu neamtul care fusese prima ei mare iubire (l-am cunoscut tot prin varul ei). Finally, prin 2001 am reluat legatura printr-o prietena comuna si, dupa ce cercul de prieteni comuni s-a subtiat, am ramas doar noi doua, dar s-a infiripat o prietenie profunda, adulta, de suflet, in care am incredere totala.

Asa ca da, se pot naste prietenii frumoase intre doua persoane adulte. Si pe DC am cunoscut 6 fete deosebite, cu care corespondez cu mare placere.

Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre

Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

am prieteni,si o foarte buna prietena cu care impartasesc totul.avantajul nostru e netul si faptul ca avem aceeasi indeletnicire.ea are o fata cu 3 luni mai mare ca a mea.

Mergi la inceput