Romanii din Marea Britanie (13)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Sandra, sper ca a trecut perioada grea si acum esti ok. Imi pare rau sa aud de toate necazurile prin care ati trecut, de aum trebuie sa iasa soarele la voi si sa fie totul bine.

Pupa copiii si nu ne uita cu pozele!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_64 spune:

Belle Vue, imi pare rau sa aud prin ce treci. Stiu cum este sa ai starea de depresie dupa nastere. Pe langa modificarile datorate nasterii se adauga si faptul ca trebuie sa te confrunti singura cu problemele legate de copii si intr-un mediu total diferit de cel cu care am fost obisnuiti.

In privinta GP-ului, eu as zice sa tii legatura cu medicul pediatru din tara si sa fii tare pe pozitie atunci cand vorbesti cu cel de aici. Se pare ca le pasa mai mult de motanul de acasa decat de pacienti. Eu i-am dat baiatului vigantol pana la 9 ani din septembrie pana in aprilie. Doza este recomandata de medicul pediatru. Pe langa Vigantol, eu i-am mai dat fiului nostru si niste multivitamine, tot in perioada septembrie-aprilie. Ele au mers pe termen foarte lung, pana acum 1 an. Inca ii mai dau in perioadele premergatoare examenelor scolare, pentru a ajuta organismul sa faca fata stresului. De asemenea, i-am dat Zymafluor pentru prevenirea cariilor. Ma mira ca aici totul se lasa la voia intamplarii si a naturii. Daca ar fi avut mai multe zile cu soare, intelegeam sa nu le pese de fxarea calciului, dar nu este cazul...

In privinta serviciului, nu as vrea sa te dezamagesc. Eu am o experienta tare amara privind angajarea mea ca profesor aici, desi la calificarile pe care le am tot A level ar trebui sa predau. Mai nou mi-au spus sa imi aduc din Romania adeverinta ca am voie sa predau si la ce nivel. Fara asa ceva nu pot obtine numarul de inregistrare DfEs. Fara el, cel putin aici in nord, nu ma pot angaja. Toti ma intreaba de numarul asta. In fine, poate tu esti deja cetatean englez, poate faptul ca nu vii direct din Romania sa conteze. Eu pana acum am reusit doar sa dau meditatii pe specialitatea mea, pentru ca pe agentul cu care lucrez nu il intereseaza DFES number.

Eu va doresc multa sanatate, tie si copiilor si succes in gasirea unui loc de munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Va invit la capitol nou si rog moderatorii sa inchida aici.

Capitolul 14

--------------------

Andra

Mergi la inceput