Cluj rulz! - 69

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Paste Fericit

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

rolo chiare pe ultima suta de metri. nastere usoara si ileana sanatoasa si mancacioasa.

vad ca toata lumea e in febra pregatirilor de pasti....numa io nu, ca mergem la socrii, partea nasoala e ca tre sa conduc eu pana acolo si nu am mai condus de apoape 2 ani....da sper sa fie bine, sa-mi tineti pumnii maine daca va amintiti printre curatenie si bucatarit.

asa, si vreu sa va urez tutror sarbatori fericite si o felicitare de la alex http://www.flickr.com/photo_zoom.gne?id=448287437&context=set-72157594507626190&size=o
v-am pupat

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

SARBATORI FERICITE, cu multa lumina, iubire si pace in suflete!

Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004), Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

fetelor!
Eu n-am mai intrat fiindca mai mult de 2 sapt .n-am avut calculator.Codruta multumesc ca datorita tie nu ne-au dat fetele la disparuti!
Rolo ,draga de tine iti tinem pumnii,acum chiar ca esti pe ultima suta de metri;cred ca iepurasul tine mortis sa ti-o prezinte pe Ileana.
La multi ani Dragos sa fii mereu sanatos si norocos iar parintilor sa le aduci multe bucurii!
Yagmur imi pare bine ca te-am cunoscut,sper sa ne mai intalnim cat de curand sa ni-l prezinti si pe printul tau!
Va urez si eu Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Face dr. Muresan Daniel pana la urma eco la san? A primi aparatul performant?

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fete dragi!

Tocmai ce-am pus telefonul jos cu Rolo...mai asteapta, deh! Inca nu a vopsit nici ea ouale si nici nu e gata friptura...poate ramane Bogdan nemancat de Pasti...oricum, miza e mare

Ma mai flutur o tzara pe aici dupa care tre sa ma apuc serios de treaba...e cam groasa. In rest, noi stam pe acasa, Duminica mai cu prietenii iar luni mergem la Ludus la bunica mea sa o luam pe mama de acolo.

Va va doresc o zi minunata, spor la treaba si Sarbatori Fericite! Dua cum se vede o sa avem vreme faina asa ca Doamne Ajuta sa ne simtim cu totii bine si sa fim sanatosi!

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Va doresc din tot sufletul Paste Fericit, alaturi de familie si de cei dragi, lumina in suflete si case!!

Vape toate, pa-pa.

p.s. Criss., vb la tel, ca nu stiu daca si cand ajungem la voi. Oricum, mai vb.

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Va doresc sa aveti un Paste fericit alaturi de cei dragi, fie ca aceasta sfanta sarbatoare sa va lumineze sufletul si viata!!!

Rolo - nastere usoara!

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Hristos a inviat!
Paste fericit!

PS: noi suntem in Cluj; mama mea e foarte bolnava si nu am mai putut merge in MM.
Rolo, nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Adevarat a Inviat!!!!
Serban a facut rubeola asa ca suntem in zona

Mergi la inceput