Iasule, mandra cetate (52)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani Andreea de nora!
la multi ani cicuta!
la multi ani celor care poarta nume de flori!

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Fetelor, multumesc mult pentru ajutorul vostru!!

Nu mi-a venit sa cred cand am intrat sa vad daca mi-a raspuns cineva, si am gasit nu stiu cate mesaje, cu tot felul de informatii, adrese, telefoane. Mi-am chemat sotiorul (care mereu spune ca pierd vremea pe DC si ca e o peirdere de timp sa tot vorbesti asa cu tot felul de persoane necunoscute) si...a ramas shokat! Nu i-a venit sa creada ca pe forum nu se sta doar la "taclale" (sub masca anonimatului sau nu..) ci se mai si ajuta oamenii intre ei, si chiar o fac din suflet(chiar daca nu se cunosc).
Eh, pentru prima data l-ati facut sa recunoasca ca...nu e chiar pierdere de timp forumul.

Da, si eu m-am gandit ca trebuie sa imi faca o reducere pentru un grup asa de mare. Multumesc din suflet pentru telefoane si informatii. Maine printez mesajele si ma pun pe sunat.
Bine ca am acum niste repere, si stiu cam care e "piatza" de la 3*** in jos.

Am uitat sa precizez: 600.000/noapte este pretul pentru un pat. Deci, o camera cu doua paturi, ar trebui sa fie undeva la 1.000.000-1.200.000.

Inca o data multumesc din inima fiecareia din voi, pentru tot ajutorul!

La multi ani, FLORICELELOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

LA MULTI ANI ,SARBATORITILOR DE ASTAZI!!!
Am fost si noi azi niste Floricele in vizita,si am sarbatorit si noi ca am scapat de pb Timeea si-a revenit dupa indelungi peripetii... de la varsat de vint a facut supra infectie la fundulet am mers cu ea la Sfinta MAria voiau sa ma interneze sa o taie am refuzat ..pina la urma am mers pe mina dr de familie cu Augumentin si si-a revenit.
Am fost si noi in vizita la Kaufland ...super aglomerat..am vazut ceva preturi bune ...am sa ma duc intr-o dimineata poate e mai liber...stiti cumva unde gasesc artificii din alea pt tortulet?
Ultima perla ALex:"Stiti... cred ca am inceput sa imbatrinesc..ma cam doare spatele!!"
Aaaaa azi eram prin Moldova mall si a venit o d-ra si ne-a rugat daca nu le poate ajuta Alex sa extraga niste bilete la o tombola..Alex f serviabil..apoi am aflat ca a extras biletul pt cistigatorul masinutei de afara si pt un i-pod...iar el s-a ales cu 4 bombonele...asta-i viata!!!
Adi ti-am admirat super-bunatatile..chiar asa cind deschizi laboratorul?
O saptamina usoara si placuta!!!
Pt cine cauta locuri de cazare sotul meu spunea ca este spre Tomesti o pensiune"Lena" e curata si e 600.000/camera dar are capacitate doar pt 20 de persoane.
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

La multi ani, Floricele, sa fiti iubite/iubiti!

Adriana,
sint absolut bestiale torturile tale, eu sint intr-un extaz cind le vad. cum zici ca faci pasta aia de zahar? scuza-ma daca ai mai povestit de 10 ori

Smarandita,
merita incercat la si la Studis, incerc sa iti dau miine detalii. desi pina cum cel mai avantajos imi pare conest, doar ca zona e cam ... hm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Salutici voiosi!

Ma bag si eu in seama ca am vazut mesajul Smaranditei. Sugestia mea e sa cauti o pensiune ( gen Quattro Ruote ), undeva pe la iesirea din Iasi, caci sunt si mai ieftine decat ceva de prin buricul targului. Hotelul Orizont a fost cumparat anul trecut si acum e in renovari, deci nu are rost sa suni la ei. Oricum va avea mai mult de 3 stele cand va fi terminat .

Vreau sa urez si eu LA MULTI ANI! tuturor celor care si-au sarbatorit ieri ziua onomastica. Sa fiti iubiti/e si sanatosi/oase!!

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

O saptamana cat mai frumoasa!

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Multumesc ptr urari , Miha

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by buli
Smarandita,
merita incercat la si la Studis, incerc sa iti dau miine detalii. desi pina cum cel mai avantajos imi pare conest, doar ca zona e cam ... hm

la Studis, pentru apartament cu 2 camere, fiecare mare, sparioasa, f curata si bine intretinuta, cu 2 paturi, frigider, tv, bucatarie, baie cu dus, baie cu wc (2 bai), hol, in vara noi am dat 2 milioane. Deci ar veni cam 1 mil/camera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Neata!
Ma ajutati va rog cu un sfat?
Tusesc pana vars,ma doare o ureche,sant ragusita,si a inceput sa-mi curga nasul,dar nu mai vreau la doctor,ca tocmai am facut de doua ori tratament cu antibiotice pt acelasi lucru(mai putin tuse) si a revenit..
Ce sa iau pt tuse-siropuri,leacuri babesti,homeopate ca eu parca m-am si tampit nu numai imbolnavit,nu-mi trece nimic prin cap in afara de ceaiul de ceapa pe care nu-l pot inghiti..
As'noapte n-am dormit,si mi-am facut cartierul general in sufragerie,sa-i las macar pe ai mei sa doarma,ca tuseam intr-una.

Gabi,parca tu ai avut probleme cu tusea in iarna..cum ti-a trecut?

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Bun pret la Studis si e nou construit, merita incercat. Mai ales ca am inteles ca veniti in perioada vacantelor, deci nu ar mai fi studenti inauntru.
By the way, Studis-ul e doar pt studenti? Sau cum se inchiriaza pe mai multe luni?

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput