Iasule, mandra cetate (52)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Lili, asa ne-am gandit si noi..300-400 lei . sau eventual 300 lei si un costumas pentru baietel..ca tot merg la targul Kids Mania de weekendul asta..
Noi tot la rest. asta suntem nasi de cununie in iulie si stiu ca meniul de nunta e in jur de 130-140 lei, si stiu ca la botez meniul e de max.3 feluri, spre deosebire de nunta, care e de regula cu 4.

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Pai nu-mi ramane decat sa-ti urez distractie maxima! Si sa vedem poze!

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Cristina, la Tg Kids Mania sunt tricouri cu scooby do cu 9 lei, cu maneca scurta.
Am fost ieri, dragut aranjat, s-au distrat puii, dar Matei voia robot din ala cu telecomanda...
Pupici,
GAbriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

cam tarziu dar acum apar si eu

HRISTOS A INVIAT!

Loredana: crestere usoara si sa fiti sanatosi
Mihaela: sarcina usoara si sa fiti sanatosi cu totii

Un sfarsit de saptamana placut tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Buna fetelor!!!

Multumesc mult pt urari

Am nascut dupa un travaliu indus, care a durat 5 ore. Am avut contractii la inceput din 4 in 4 minute, iar apoi din doua in doua. Am racnit de cred ca cine m-a auzit nu le mai trebuie copii in veci. Am nascut usor, doua contractii si trei impingeri. Cand am vazut copilul am uitat cele 5 ore si am simtit cu adevarat ce inseamna fericirea. Horia George nu a plans (a marait un pic), avea ochii mari deschisi si privea mirat de jur imprejur. Ce m-a "socat" a fost parul mare, negru si ciufulit.

Ieri am venit acasa si in general suntem bine. Ne cam dore burtica si mai plangem cate un pic.

PS Nu am avut timp sa imi schimb semnatura

kiss

40+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

loredana, refacere rapida, sa va traiasca flacau`, sa fie cumincios si papacios!

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

bine ca ati aparut aparut in sfarsit, ca incepusem sa-mi fac griji...

deja il doare burtica?!

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Loredana, bine ati venit acasa si refacere rapida. Horia George, sa fi sanatos si sa ai o viata frumoasa.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata
Am fost ieri la Kids` Mania..dar pe mine una m-a dezamagit..eu am fost pt. a-mi cauta niste hainute de graviduta..dar numai un stand aveau asa ceva..si nu prea mi-au placut..
Am plecat de acolo numai cu un costumas pt. botezul din mai..si ala abia abia gasit..ca nu prea aveau costumase pt. nou nascuti..
Si mai era si intrarea 2 lei..oi fi pretentioasa?

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Salutare!
Am fost si noi la kids expo..preturi cam mari...sincer.

si mamicilor va vind un pont..linga ex-rest. Bucegi, pe Independentei e un magazin Condor, cu preturi super bune. chinezisme dar i-am luat fii-mii tricou cu 4 ron si un costumas de vara super cu 5 ron-bumbac 100%

despre Librex CORECT..super tirg si super preturi.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput