Iasule, mandra cetate (52)
Raspunsuri - Pagina 2
adi69 spune:
Inca nu se ascunde nimic sub gradina,azi muncesc .Va fi un tort obisnuit,adica de care fac de catva timp,blat pandispan,crema ganaj..mai greu e ca trebuie sa fac si gradinarul si o magazie cu unelte..acolo sa vad "pe unde scot camasa".
Adriana si-atat...
Darria spune:
o sa dispar o perioada pana dupa Paste
Sarbatori fericite impreuna cu cei dragi si multa sanatate
Paste fericit
Adriana: felicitari Ft. frumos dar si munca pe masura. Spor la gradinarel - am citit la bucatarie.
alynta27 spune:
Buna fetelor! Vad ca va pregatiti de Paste! Am intrat si eu sa va salut si sa va urez spor la treburi!
Alina-Mirela 27+ cu MARIA
Poze burtica
Pozele mele
lgireada spune:
Darria paste fericit! unde mergeti? Cu tot cu bblina?
Adriana esti culmea mai, cata rabdare ai, pe cuvant de onoare! Felicitari - sa ne arati si produsele finale sa murim de pofta
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
alipiticot spune:
buna fetele!
eu va salut din casa noua (din cug)!
nu prea am timp,copii sunt f raciti,cu febra mare,cu antibiotic,casa varza,felicitari sarbatoritilor.
Vreau sa va rog daca stie cineva un instalator ca instalatia sanitara la baie e varza si trebuie ceva reparatii pana vom schimba tot ca nu putem sta asa....
va pup si o sa mai scriu cand ne revenim putin ......
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
aime spune:
quote:
Originally posted by adi69
Inca nu se ascunde nimic sub gradina,azi muncesc .Va fi un tort obisnuit,adica de care fac de catva timp,blat pandispan,crema ganaj..mai greu e ca trebuie sa fac si gradinarul si o magazie cu unelte..acolo sa vad "pe unde scot camasa".
Adriana, ti-am mai zis...tu esti o mami atat de talentata si plina de idei, atat de nemaipomenita si de pusa pe strengarii minunate, cred ca ai tai te aduleaza , nu? si bravo ptr originalitate
Ramonika spune:
fetelor, am o intrebare...
a fost careva la salonul noblesse, in cladirea granit? ma gandeam in mod special la coafura si masaj, daca a fost cineva la ei, as vrea sa stiu daca sunt buni.
multam
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
lgireada spune:
Tot in cautari ai ramas Ramo?
Nu cunosc ce intrebi, dar iti pot da sugestii referitoare la coafura ... si la masaj iti pot spune unde m-am dus eu si am fost multumita.
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
aime spune:
Am uitat sa va spun, fetele, ca in Kaufland gasiti: esenta de rom/vanilie/migdale la preturi incredibil de mici, colorant albastru, rosu si galben(de asta mai gaseam si inainte), nuca de cocos in toate culorile, ornamente ptr torturi la preturi muuult mai mici decat le luam eu de ex de la Mercur Mary.
W-e placut tuturor!
smaranditza spune:
Fetele,
Salutare din nou, si scuze ca va intrerup discutia.
Am pus si eu o intrebare, undeva prin ultimele pagini ale capitolului care tocmai s-a inchis. Probabil nu a mai citit multa lume pe acolo, de aceea ma repet: stiti cumva unde as putea caza in Iasi sau imprejurimi un grup de 45 de turisti, la un pret foarte mic? (pana in 600 000/noapte)?
Eu am gasit pe net ceva adrese ale unor hoteluri de 1* si 2**, dar nu este nici o lista de preturi, si nici poze, ca sa-mi pot face cat de cat o imagine.
Ma poate ajuta cineva? Pliiiiiiiiizzzzzzz!
Multumesc.