Iasule, mandra cetate (52)
Raspunsuri - Pagina 16

adi69 spune:
Da da Lori,urca si coboara scari..sau mergi o zi la servici sa vezi cum iti vine sa nasti..
Adriana si-atat...

kisstherain999 spune:
Tocmai am urcat si coborat pana la etajul 10. Nu stiu ce efect va avea asupra lui BB, dar cu siguranta am reusit sa imi sochez vecinii si sa ma aleg cu febra musculara la picioare.
Mai incerc o repriza diseara.
kiss 40+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

kriss79 spune:
deja imi inchipui pe vecinii tai
iti tin pumnii sa iasa cum vrei tu!
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Cristina

ionika spune:
Loredana, stiu cum e sa nu mai ai rabdare! Capul sus si... spor la urcat scari.
Carmen, multumesc pentru sfat.
Ioana&Andrei

GabrielaG spune:
Kiss...spor la urcat si coborat...dar vezi sa nu faci efort chiar mare...ca e Wkend si poate dr e plecat.
In alta ordine de idei, Matei a fost simpatic aseara, l-am invatat cum se spune corect "chihlimbar" si el imi raspunde cu un zambet sugubatz:"multumesc mama, tu o sa ma inveti pana o sa imbatranesti"...m-am distrat copios, ma gandeam ca o sa zica ca el o sa imbatranesca....
Pupici si un Wk-end placut,
Gabriela si baietii

Danna_36 spune:
Saultare.
Magda tocmai s-a intors de la festivalul Milka, fericita, cu un pumn de ciocolatele (mostre) castigate la niste concursuri, cu stegulete si cornitze, plus o poza facuta alaturi de vacuta cea mov Au participar si la tombola, deci sa nu va mirati daca in octombrie va anunt ca plecam in Alpi, da?

Ramonika spune:
fetele, sambata am nunta.
cununia civila va avea loc la ora 1, daca e cineva care ma cunoaste si vrea sa vina, e binevenit...
Ramonika

lgireada spune:
Io vreau sa vin, da' cum facem?
Las' ca ma bucur pt tine si de aici de la distanta!
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

carmenp spune:
casa de piatra, sa imbatriniti frumos unul linga celalt! eu nu voi fi in localitate simbata pen` ca plec la ilinca, da`ti doresc sa ai parte de-o nunta frumoasa asa cum ai visat-o
quote:
Originally posted by Ramonika
fetele, sambata am nunta.![]()
cununia civila va avea loc la ora 1, daca e cineva care ma cunoaste si vrea sa vina, e binevenit...
Ramonikasi pisicile Vladutz
Bubulina
Maritza
Fulgushor
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,