Iasule, mandra cetate (52)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

quote:
Originally posted by Ramonika

inca o intrebare fetele
in cat timp iti da buletinul de cand depui actele? dupa casatorie tre sa imi schimb buletinul si ma gandeam la cat timp ti-l da inapoi, ca fara buletin nu pot iesi din tara. asta ma ajuta la planificarea datei cand vom pleca.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

De ce sa nu poti iesi fara buletin din tara? Iesi cu pasaportul..noi am plecat din tara a doua zi dupa cununie .

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Si noi speram sa ajungem pe la Vatra Dornei, dar cred ca sambata viitoare. Numai sa nu fie frig.

Sambata plecam la Radauti. Sper sa mai pot intra maine sa va urez "toate alea - de bine" pentru Paste

Oana 23+ si Stefan-Vladimir 4ani+

poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by adi69

quote:

inca o intrebare fetele
in cat timp iti da buletinul de cand depui actele? dupa casatorie tre sa imi schimb buletinul si ma gandeam la cat timp ti-l da inapoi, ca fara buletin nu pot iesi din tara. asta ma ajuta la planificarea datei cand vom pleca.

De ce sa nu poti iesi fara buletin din tara? Iesi cu pasaportul..noi am plecat din tara a doua zi dupa cununie .

Adriana si-atat...

pai da pasaportul mai e valabil cu numele vechi? si plus de asta imi expira in septembrie si am inteles ca tre sa fie valabil inca 6 luni de la data la care iesi din tara. sau am inteles eu gresit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

quote:

quote:
Originally posted by adi69

quote:

inca o intrebare fetele

Adriana si-atat...

pai da pasaportul mai e valabil cu numele vechi? si plus de asta imi expira in septembrie si am inteles ca tre sa fie valabil inca 6 luni de la data la care iesi din tara. sau am inteles eu gresit?

Nu-ti cere nimeni buletinul la granita si nici nu te intreaba daca te-ai maritat sau nu Totul e sa fie valabil pasaportul si da, sa nu ai mai putin de 6 luni pana expira.
Eu am iesit cu pasaportul pe numele vechi si la jumate de an dupa ce m-am maritat, desi aveam buletin nou (dar il lasasem acasa, pentru orice eventualitate). Daca vrei sa fii sigura, ia o copie dupa certificatul de casatorie la tine.
Bafta multa si o nunta minunata!

Poze
It's nice to be important, but it's more important to be nice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

iti recomand clever tour, ii gasesti in mall http://www.clevertour.ro/

quote:

fetelor, imi puteti recomanda o agentie de turism serioasa? atatea agentii au aparut acum incat nu mai stii ce sa alegi. nu as alege nici pe cea mai scumpa, dar parca nici cele prea ieftine nu prezinta mare incredere. as vrea sa ma interesez de o mica excursie pentru saptamana de miere pentru Grecia sau Tunisia. multam!

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

si ca sa imi scot pasaport nou acuma, inainte de a ma marita, deci cu numele veki, in cat timp ti-l da (pasaportul) ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

N-are sens, ca tot o sa trebuiasca sa-ti scoti pe numele nou ... parerea mea.

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Eu sunt in urma cu cititul, cu toate de fapt...

In primul rand, LA MULTI ANI! sarbatoritilor: Andreea de Nora, Alex de Acvi, Cenia si David, sa fiti sanatosi si norocosi!

Apoi vreau sa va urez Sarbatori fericite! tuturor, drum bun si distractie placuta pe unde mergeti! Sa aveti soare si sa va bucurati de Paste!

Noi plecam la soacra-mea, tot in Iasi, dar stam acolo cateva zile. Sta la casa, are gradina, sper sa facem o infuzie de primavara si exceptand unele amanunte, sa ne bucuram de zilele de Sarbatoare.

Sa ne auzim cu bine peste cateva zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Buna dminineata si desi este un pic rece va intreb daca ati reusit pentru o clipa sa admirati natura care infloreste? Ati vazut magnolia inflorita? Sau florile albe si rozii de prin gradinile din jur? Uitati un pic de iuresul vietii cotidiene si bucurati-va de frumos....
Nora cu intarziere pentru Andreea, sa fie fericita si norocoasa...Cenia si David, La multi ani si voua din tot sufletul.
Spor la treburi si sarbatori fericite si linistite,
GAbriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Neata
Ramonika, buletinul se elib. cam in 30-35 de zile de la dep.actelor. O colega de-a mea s-a casatorit la inceputul lui febr si abia in jur de 15-20 martie a fost gata!
Gravidutelor, am vazut ca vine targul Kids Mania intre 19-22 apr. la Sala Poliv. in Iasi!
La Multi Ani sarbatoritelor din aceste zile!
Si nu in ultimul rand.. UN PASTE FERICIT!!!Multa sanatate si tot ce va doriti voi!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina11+

Mergi la inceput