Montignac : ce am mancat azi (85)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Si io:
o cana de ceai cu 2 felii de paine graham prajite
o farfurie de ciorba de legume permise
jumatate de jk de capsuni

Laura,din ce am inteles eu cioco peste 75% cacao,nu are lapte decat foarte putin in ea,ca este amaruie si nici zahar asa mult,deci merge cateodata,dar in faza 2!

Giulia,de la 66 la 60 este un drum foarte scurt,sigur ai sa reusesti!Mai greu la mine,azi dimineata aveam 84

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Buna fetelor,

Nu am mai intrat de vreo saptamina, mai precis de cind a venit nasul nostru din Romania sa ne boteze copilasul. A venit el si s-a dus cura mea pe apa simbetei.

Dar de luni o sa ma reapuc si promit ca patru saptamini (pina vom veni in Romania) ma voi tine de regim ca scaiul.

Acum am 57 kg si ooofff, mai am pina la mult doritele 52, dar cu ajutorul vostru sper sa reusesc.

Meniul de azi:
- o para
- un ou fiert cu rosie
- salata cu gratar de porc
- spanac cu ochi

Va pup si spor in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Uauuuuu,ce de fete!

Ma bucur ca a-ti revenit pe calea cea bunaAsa avem si noi mai mult spor
Azi nu prea am timp sa stau pentru ca trebuie sa gatesc...ca uite asa ma asteapta fomistii mei

Latrishia,cum credeai ca te-am uitat?.Te asteptam cu vesti
Andanii,pupici si servici usor!
Acusor,la mine 64,7kg
Aylla tu pe unde umblii!?Baga-ti mintile in cap si treci inapoi la treaba!
tlaura,Lili_B,valentinag,giulia71 si celelalte fete ratacite va pup

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Hai ca mai tarziu pun si eu niste poze noi.....

POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Buna!

To va aud de dulciuri...
Eu am incercat sambata un tort simplu, Monty.
Sa-mi spuneti voi daca am reusit...

Tort "diplomat"

450 gr iaurt Light Jogobella (de ananas/capsune/visine)
200 ml smantana de frisca
2 plicuri gelatina Dr. Oetker
putin indulcitor

Se bate frisca cu putin indulcitor (eu am ceva lichid din Germania care nu merge pus la produsele ce merg la cuptor!!). Separat se inmoaie gelatina in 1/2 cana apa calduta; se amesteca cu iaurtul.
Toata aceasta compozitie se adauga peste frisca si se mixeaza pentru amestecare.
Se toarna intr-o forma tapetata cu folie alimentara si se da la frigider.
Dupa intarire se rastoarna pe un platou.

Am incercat 2 variante de iaurt: cu ananas si cu capsune. La cel din urma am adaugat si capsune taiate marunt.

Daca va intrebati de iaurt daca este ok, eu zic ca da. Scrie numai lucruri de bine pe el!
Daca va este teama, puneti orice marca de iaurt 0% grasime in care adaugati indulcitor.

Sper sa va foloseasca si voua!
N-am poza, dar va asigur ca a fost tare prezentabil!

Spor la slabit!

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Creatii culinare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Adriana,suna foarete bine si este si monty!S-a tinut fara oua bine?Ca eu am mai facut diplomat dar varianta normala!
Spor tuturor!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

POZE NOI

In 3 luni am slabit doar 5kg in comparatie cu prima tura de Monti cand in 3 luni am dat jos 18kg.

POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Salutare fetele!

Ma iertati ca n-am mai dat nici nu semn, dar piticul meu e bolnavior de ceva timp si nu prea am avut chef de scris. De cand am inceput cresa o tinem lant cu racelile. Saptamana asta a fost cel mai nasol, cu febra 40 care nu vroia sa scada cu nimic. Dr. a fost plecat din Bucuresti si ne-a dat tratament prin telefon. Dupa 3 zile de antibiotic, nu s-a vazut nici o amelioarare. Ba mai mult, acum are si diaree. Aseara l-a vazut si gatul e f. rosu. Ne-a schimbat antibioticul si vad ca acum nu mai are asa mare febra. Sper sa-i treaca repede.

Ma scuzati, ca am deviat de la subiect.

Sanse, arati f. bine.

Bun venit, fetelor noi si celor mai vechi! Eu am mancat pe alaturi week-endul trecut si saptamana asta, dar vad ca nu m-am ingrasat. Oricum sunt cu un kg peste ce scrie in tabel. Sotul mi-a promis ca-mi ia cantar electronic. Poate ma ambitionez mai tare.

Teo, felicitari pentru anul implinit. Cate kg mai ai? Ai reusit sa mai dai ceva jos? Si eu am implinit anul in ianuarie, dar n-am fost asa cuminte ca tine. Una peste alta, sunt multumita de mine, ca am reusit sa fac din Monti un stil de viata. Mai mananc prostii, dar revin la monti fara nici o greutate. Sper sa ajung candva la 60. Ideal pt mine, ar fi 55, da' cine stie cand ajung acolo.

Cam astea sunt stirile despre mine
Spor la slabit!

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Neata buburuzelor

Sanse arati super, mai ai putin

Meniul meu de ieri
MD fibrobar (contine ceva fulgi de porumb dar nesemnificativ)
P mancare de stevie cu 2 ochiuri
S o cutie de branzica de casa cu mamaliga(mi era o poftaaa)

Pupici

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Acusor multa sanatate piticului. Incearca un tratament homeopat de crestere a imunitatii, sora mea la fel a tras cu racelile baiatului, nici un antibiotic nu mai avea efect si cu tratament homeopat au scapat.

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput