Sot de alta nationalitate

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Cine poate sa vina pe chat serile la ora 22,00 ora Rominiei?pupici cu lipici!

AuraGalerne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Eu nu pot sa intru pe chat.Ce ma fac? Cum vorbesc cu voi??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Vai de mine, 22:00 e cam tarziu, eu deocamdata nu am, net acasa, deci pt. asta trebuie sa ies. Nu putem mai devreme?
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samahol spune:

sotul meu este senegalez si desi suntem asa de diferiti(el este musulman,el are 40 ani si eu 25),ne intelegem foarte bine.imi place ca e barbat de incredere,calca,spala,gateste etc.avem un baiat de 1 an si in octombrie asteptam a doua comoara.romanii sunt in general cam neciopliti si ignoranti,dar cel mai mult conteaza atitudinea proprie.am fost in multe situatii in care un simplu zambet sau salut,a dezamorsat situatii "tensionate".parintii mei au fost foarte impotriva,dar acum se topesc dupa bebe khadim si sot.e uimitor cum venirea pe lume a unui copil(indiferent de rasa)poate schimba asa de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Sotul meu este francez. Ne-am cunoscut in Franta, venisem cu o bursa de studii si s-a nimerit sa fim in acelasi camin. Dupa terminarea bursei m-am intors in tara si timp de doi ani am corespondat prin e-mail. In vara lui 98 el a venit pt prima oara in România si am discutat ce vom face in continuare: ne oprim sau continuam. Am ales cea de-a doua varianta, iar in martie 99 ne-am casatorit.

Nu m-am gindit niciodata ca voi avea un sot strain. De un lucru insa sint sigura, n-as fi putut suporta sa nu cunosc limba si tara sotului meu. Fusesem de mai multe ori in Franta si vorbeam bine franceza, cu toate astea am avut si intr-o oarecare masura mai am dificultati de adaptare. De aceea am toata admiratia pentru fetele care au plecat din România fara sa cunoasca nimic sau aproape nimic despre tara de destinatie, despre oamenii de acolo, despre mentalitatea lor. Socul cultural trebuie sa fi fost teribil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Casatorita (de citeva luni) cu un sot francez...ma bucur ca am descoperit gasca voastra !
Pupici

Elena

Mergi la inceput

Bine ai venit.
Crinuta

Mergi la inceput

Samahol, se pare ca avem destule in comun, ca diferenta de varsta( eu 26, el 40), el musulman. Sunt de acord si in privinta romanilor, dar bineinteles nu vreau sa generalizez. Pur si simplu eu nu l-am gasit pe acela care sa corespunda imaginii mele. Asta nu inseamana ca nu exista, dar asa a fost sa fie, si nu-mi pare rau.
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Ioteeeeeeee ce de frantuzoaice!!!!Pai am dreptate cind zic ca sintem o gramada si putem face o intilnire mai faina ca a nemtoaicelor (sîc!).Ne intilnim deseara pe chat?
corina

Quand on veut une chose, tout l'univers conspire à nous permettre de réaliser notre rêve.
( Paolo Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Daca va chatuiti voi, tineti-ma si pe mine la curent ca eu nu pot intra pe chat

Elena

Mergi la inceput