Sot de alta nationalitate
Raspunsuri - Pagina 4
crinuta spune:
Vai fetelor, nici nu stiti ce bucuroasa sunt ca am gasit atatea mesaje. Avem o groaza de vorbit, dar prefer pe chat. Se pare ca se mareste clubul.
Crinuta
Florys spune:
Sotul meu este libanez. Avem doi copilasi minunati, James si Sarah Catherine si sintem f. fericiti impreuna.
Florentina
"Sanatate ca-i mai buna decit toate!
Albumul:
"http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=48&cid=473
ralucami spune:
Al meu e japonez.Mai fetelor am ramas surprinsa cand vad cate fete sunt prin Japonia. La mine in familie reactia majoritara a fost" ce naiba te-ai dus la capatul pamantului unde a intarcat dracu`iapa???" Pe la inceput mi-a fost si mie destul de greu pt ca tatal meu nu era deloc de acord cu relatia asta si sub forma de protest refuza sa ii spuna pe nume sotului meu(mintea ca nu poate sa il retina). Si ca sa ma calce pe nervi si mai tare intentionat mai dadea cu bata in balta("Vezi ca te-a sunat Galbenush"-adica al meu) Dar acum totul e ok. Ce m-a surprins placut au fost prietenii mei din tara care l-au tratat regeste pe al meu sot si care navaleau cu intrebarile despre samurai ,ninja, shoguni si alte alea. Mai fetelor voi cand intrati pe chat? Nu de alta dar de mine nu scapati Stiti vorba aia : fara Scurta nu se face nunta!-si eu mi-s Scurta
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
mamica dulce spune:
foarte,foarte frumoase raspunsurile voastre mamicutelor...dar am si eu o curiozitatepe fetele maritate cu nemti,frantuji,americani..hai ca inteleg,ca fac gascha cu ele....dar voi cele cu japonezi,nepalezi,libanezi,bosimani,congolezi si alte neamuri exoticecum Doamne.iarta.ma i.ati gasit?????
zic ca asta ar fi subiect fain de tot...sa ne povestim..povestea de iubire,cred ca apoi DC poate publica o carte,ce ziceti,incercam?
sunt sigura ca fiecare poveste are ceva unic si frumos,fiecare este cea mai frumoasa in felul ei...si sa tragem o rubrica..CASATORIA PE GLOB la egalitate cu nasterea pe glob
eu astept cu nerabdare acum....
ancuta,o mamica curioasa foc
karlla spune:
Dragele mele
Am vazut ca vorbiti de chat.
Eu nu pot sa intru pe chat ....spuneti-mi si mie cum ajung acolo.
De cite ori aleg o camera...mi se inchide fereastra...de ce ?
crinuta spune:
Nu am vorbit pe chat inca, deoarece tot da eroare. Vom vorbi cat de curand. Mama ce curioasa le-am facut pe cele maritate cu bastinasi. Hai ca imi place.
Va pup
Crinuta
ruscus spune:
amu m-am dumirit si eu ce e cu chat-ul cand ne intalnim acolo sa vb? vad ca acest subiect a prins radacini destul de adanci.
caterina spune:
Al meu este italian, si asa a fost sa fie. Ne-am cunoscut la Roma, am fost 2 ani prieteni si apoi ne-am casatorit. Acum avem doua minunatii ce copii.