Sot de alta nationalitate

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

OK, acum a doua intrebare. Voi v-ati dorit sa ca maritati cu barbati din alta rara, sau pur si simplu asa s-a intamplat? De exemplu, la mine, eu de mica stiam, simteam ca sotul meu nu va fi roman. Nu imi pot explica cum, nimeni nu m-a influentat. As spune eu mai multe despre barbatii romani, dar nu aici, ca de, suntem in minoritate. Poate ne intalnim in chat cateva dintre noi si discutam.
Eu zic ca este foarte intersant ca cei doi soti sa provina din tari diferite. Sunt convinsa ca sunt situatii fericite iar altele mai putin fericite, dar hai sa vedem cum e la noi.
Povestiti tot ce vreti, si ridicati orice probleme vi sa pare voua importanta. De exemplu, aspectele favorabile, dar si probleme ivite din cauza diferentei di cultura?
Pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Iris, unde anume stai in Olanda? Am fost cu sotul meu pt o zi in luna de miere, dar doar la Amsterdam.
pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Hahaha, exact, acum am citit mesajul cu bicicletele din Olanda, si asa este. Ma si mira ce le-o place sa mearga atat cu bicicleta? Cand am fost eu la Amsterdam era o zi oribila, ploua, dar oamenii nu aveau treaba, mergeau linistiti pe bicicletele lor...
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Crina, eu locuiesc in Haga...

Sa raspund acum intrebarii tale....nu am stiut ca ma voi casatori cu un barbat dintr-o alta tara... asa a fost sa fie... insa am fost destinati unul altuia, e jumatatea mea... si o dovedesc atitea lucruri, mai marunte sau mai importante... de exemplu, visul meu dintotdeauna a fost ca sotul meu sa imi cinte la nunta. Nu stiu de ce. Nu am spus nimanui asta, ar fi sunat ciudat sau de moda veche... nu o sa va vina sa credeti, dar la nunta noastra blondutul meu cu ochi de cer mi-a cantat: I can`t help falling in love... nu mi-a venit sa cred, nu stiam ca ii place sa cinte (cintam cu totii cu niste prieteni care au chitara, cind ne intilnim, dar nu il auzisem cintind decit sub dus) si nu as fi putut sa imi imaginez ca va face un asemenea gest... nu e genul care sa vrea sa fie in centrul atentiei, si la o nunta unde peste o suta de perechi de ochi sunt indreptati spre tine..... el a facut asta pentru mine, sufletelul meu, si m-a facut sa ma simt ca intr-un vis...si visul continua....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

sotiorul meu este japonez

Samurai-lady si bb Ken.

Mergi la inceput

Wow, vad ca ne adunam multe in club.
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Hai fetelor cind veniti pe chat sa vorbim?

AuraGalerne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karlla spune:

Eu ce sa va spun ....n-am planuit sa ma marit cu un cetatean strain dar ne-am gasit pe undele internetului si ne-am casatorit acum 5 ani.
E indragostit lulea de Romania...stie istoria mai bine decit mine...mincarea sa nu mai zic...cu toate ca eu nu am nici o legatura....a auzit el de la prietenii mei de tzigani...ii gaseste interesanti si vrea sa se imprieteneasca cu citiva ...vrea sa-i cunoasca:))) La un moment dat mi-a adus toate filmele tiganesti care a putut sa le gasesca la videoteca....ce sa ma fac cu el?
De un an incoace...ma bate la cap sa ne stabilim in Romania, si cred ca o facem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Karlla, si al meu vroia la inceput sa ne stabilim in Romania...ar fi fost mai usor pentru mine, insa in Romania nu exista institutii care sa se ocupe de incetatenirea lui (cursuri de limba si cultura, cum am primit eu aici)... in meseria lui are o cariera frumoasa aici, in Romania nu ar fi putut sa faca nimic (e jurist)... si ne-am gindit pina la urma ca mai multe sanse am eu aici sa imi gasesc o slujba, eu am studiat limbi straine, decit el in Romania... si am avut dreptate, am avut de la inceput o slujba...
E minunat daca va stabiliti in Romania, eu va doresc mult succes...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruscus spune:

hop si eu, sotul meu e , din congo, de cand eram mica imi placeau mai nult negri decat albi,(in generala eram indragostita de un mulatru) dar nu as fi visatca o sa ma casatoresc cu unul.

alta intrebare, cu a acceptat familile voastre relatia dintre voi? in cazul meu a fost fffffffffff nasol.

Mergi la inceput