umblatul in telefon, se poate justifica ?!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Mi e mi se pare normal sa ma uit in telefonul lui si el in al meu atata timp cat suntem casatoriti si nu l-a modul sa il controlez sau invers pur si simplu ma joc pe telefonul lui dar si el pe al meu.Ii umblu prin buzunare sa nu i spal ceva inainte nu o faceam dar i-am spalat odata niste acte si de atunci el imi aduce mereu aminte sa nu uit sa controlez hainele inainte sa le bag la masina.Singurul lucru pe care nu il fac e ca nu ii raspund la telefon desi el ma roaga mereu sa o fac mai ales cand e ocupat cu altceva.Mai cunoscut eu persoane care sustin sus si tare de fata cu parteneri lor ca nu umbla niciodata in telefonul lor si cand acestia pleaca nu stiu cum sa ia telefonul mai repede sa vada cand si cu cine au vb.Eu recunosc ca ma uit dar sunt sigura ca sunt persoane care nu fac asta si cunosc destuule.Va pupic

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

quote:
Cand intr-o relatie incepi sa ascunzi ceva sau sa iti delimitezi teritorii inseamna ca nu e in regula.

Anca, eu cred ca e bine ca fiecare dintre parteneri sa aibe un pic de libertate personala, un pic de spatiu, un pic de timp, un pic de viata numai si numai a ei/lui. Nici vorba de a ascunde ceva. Ci pur si simplu sa nu ne sufocam unul pe altul.
Daca la voi e reciproc si asta va doriti e foarte bine.

Alexandru, tati de copil perfect

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Nu ne cautam niciodata special in mobile, mailuri, portofele sau buzunare; decat daca chiar ne trebuie ceva si direct la obiect.
Nu cred in lipsa totala a intimitatii asa cum nu cred nici in controlul obsesiv asupra celuilalt.
Trebuie sa existe o cale de mijloc; acuma daca chiar as banui ceva e posibil sa caut, dar atunci ma voi asigura si ca gasesc ceva, daca nu inseamna ca ori am ceva la cap, ori intradevar ceva s-a schimbat in relatia noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

La acest subiect ma declar fan Guestus si Daniela-b.
Parerea mea e ca nu-i putem tine cu forta ,asa ca eu n-o sa umblu vreodata prin telefoane,etc.E foarte adevarat ca nici nu stiu cum ,nu ma pasioneaza.Pe mine ma enerveaza sa stau sa le studiez,ma enerveaza sa le schimb ,ca-mi vine greu sa le invat butoanele si da,recunosc:n-am scris in viata mea nici un mesaj.Daca am ceva de comunicat dau un telefon.Deci daca vrea sa vina acasa bine,daca nu ,pot sa accept si situatia asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

mey, dar voi va tineti intimitatea in geanta? sau in telefon?

eu prin a avea propria ta intimitate (si) intr-o relatie/casnicie nu vad o geanta-teritoriu-interzis pentru sot sau un Inbox parolat; inseamna a avea propriile preocupari si activitati, telefoanele, agendele, casutele postale- astea nu's decat niste instrumente si nu ma voi simti "violata" sau "ofensata" daca el imi va patrunde cu brutalitate printre rujuri si farduri, sau, Doamne fereste, printre sms-urile stocate cu mister in telefon

ii respect intimitatea, mi-o respecta si el pe-a mea; dar, repet, noi nu ne-o tinem in telefon

P.S. Alex, ai dreptate. Daca as vrea sa am un amant, zau ca nu i-as da nr de telefon la care sa ma sune acasa...SI nici nu i-as salva mesajele pasionale de amor...

Noe si Anne-Bianca(14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

1 an, 1 an+
www.dropshots.com/day.php?userid=198885&cdate=20070317&ctime=110911" target="_blank">dansez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ei, sufera unii de boala cotrobaitului in orice (mailuri, telefoane) - chiar daca nu gasesc nimic. - despre asta era vorba. E boala, pe bune. am si eu un scorpion inzestrat de la natura cu aceasta boala. Ma scoate din minti, da' deocamdata tolerez.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Ei, sufera unii de boala cotrobaitului in orice (mailuri, telefoane) - chiar daca nu gasesc nimic. - despre asta era vorba. E boala, pe bune. am si eu un scorpion inzestrat de la natura cu aceasta boala. Ma scoate din minti, da' deocamdata tolerez.

Adina, noi suntem AMANDOI scorpionifain,nu?

Noe si Anne-Bianca(14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

1 an, 1 an+
www.dropshots.com/day.php?userid=198885&cdate=20070317&ctime=110911" target="_blank">dansez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

eu sint scorpion denaturat: am uitat parola lui barbatu-meu. Asa mult m-a interesat.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annnca spune:

Nu m`as baga sa ii raspund la tel,decat daca: El nu e prin preajma si tel vine din partea parintilor lui,a prietenilor comuni sau a fostei prietene.
Daca insa,nu cunosc numarul sau persoana care suna,mai bine raspunde el.

La fel,nu mi`ar placea sa`mi raspunda la tel decat in anumite cazuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Na, ca io mi-s Rac. Si de aia prefer sa nu controlez nimic, ca mi-e frica sa nu aflu ceva nasol.

Mergi la inceput