Jeans - detalii marime ?

Jeans - detalii marime ? | Autor: tic_tac

Link direct la acest mesaj

gata ! m-am saturat sa caut blugi de dama cu talia medie.
VREAU CEVA NORMAL.
fara talie joasa, fara taieturi, rosaturi si alte ornamente de prost gust. am gasit numai timpenii, materiale proaste, cirpa de-a dreptul, incretite, prost croiti.
am renuntat sa intru in magazine, mi-am pierdut rabdarea !
in plus, masurile alea doua, de ex. 31 cu 32, nu stiu ce reprezinta. sau trebuie sa caut si alti parametri pe eticheta ?
stiti ceva magazine on-line, serioase, la care pot spera sa gasesc ceva omenesc ?
multumesc mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Hai sa te racolez eu . Vino aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97488

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Eu singurii blugi cu talie normala, si fara briz-briz-uri i-am gasit la Quelle. Si crede-ma ca am tot cautat prin magazine. Din pacate calitatea lor lasa putin de dorit, dar pentru frecat toata ziua, merg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Nu stiu cum e sa-ti iei blugi de pe net... insa eu mi-am luat in juma' de an 2 perechi de blugi. Fara briz-brizuri, cu talie relativ inalta, stil clasic. Unul bleu, unul negru cu dungi subtiri albe. Stil absolut clasic ambele. Unul am luat de la Real, celalalt de la Profi. Erau ieftini, si numai buni ca sa-i port zilnic.
Oricum prima cifra e talia, a doua cifra e lungimea. Eu mi-am luat marimea 30, si port marimea 38 (marime nemteasca)

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tic_tac spune:

stai asaaaa....
cind barbatul meu vrea blugi se duce direct la un anume magazin, cere marca CUTARE marimea XX cu YY, si de vreo 3 ani numa' de-aia isi cumpara, ii vin la fix si-mi face mie in ciuda ca rezolva in 5 minute. uneori nici nu-i mai probeaza... (baiatul e super puturos la cumparaturi de haine)

cum adica primele cifre = talia, iar celelalte doua = lungime blugi ?
eu am 75 cm la talie, adica la nivelul la care trebuie sa-mi stea blugii, si cum echivalez cifrele de pe eticheta ? 75 impartit la 2 ? iese cam 33...
si lungimea ?

sau e vorba doar de 2 cifre, din care prima e talia (?) si a doua e lungimea ?
luminati-ma si pe mine ca mor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tic_tac spune:

cam asa vreau
http://www.bonprixsecure.com/fr/bundle.htm?id=154178855634276758-0-460bb260&bu=421789
ridicati la spate si coboriti putin sub buric.
astia au masura de 78 cm "intre picioare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

astia au masura de 78 cm "intre picioare"

Pantalonii nu se masoara asa niciodata.
La jeans prima masura este talia si a doua este lungimea dar asta doar la firmele de jeans. Deobicei jeans pentru femei cum apare este marimea americana sau germana, italiana. Daca iti apare 32 sau 33 tu trebuie sa pui inca 10 in plus deci iese 42 sau 43. Oricum la jeans sint numere impare doar pina la 33. Cealalta marime care apare este ori 31, 32, 34 si asta iarasi depinde de marimea pantalonului in talie. 31 apare doar la marimi mici si 32 ,34 la marimi mari.
Oricum din cite stiu eu in America este un pic diferita chestia cu lungimea.
Daca nu intelegi ceva pot sa-ti explic. Oricum cunosc aceste lucruri pentru ca lucrez cu aceste produse.

Si da, barbatii ...nu chiar toti...sint si exceptii stiu exact ceea ce vor.(ma refer la jeans)

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

asa stiu si eu cum au spus si fetele, cand ai 2 marimi prima este masura si cealalta lungimea. uite am gasit pe un site cu ce corespunde a doua cifra:

Length Inseam
Petite 29
Ankle 30
Regular 32
Long 34
Tall 36

deci tu daca ai gasit 31 cu 32, 32 reprezinta o lungime medie.

Mergi la inceput