*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (47)
Raspunsuri - Pagina 27
Androix spune:
La multi ani de florii! Sa traiti cu numele si sa petreceti frumos!
N-am disparut dar am avut o saptamana mai nebuna un pic. Maine merg si eu la control si sper sa primesc vesti bune.
Valentina, sa stii ca nici sa te panichezi nu iti face bine asa ca eu zic ca e mai bine ca esti linistita. Era sa-ti propun sa facem impreuna cumparaturile pentru bagaj ca nici eu n-am luat nimic, iar in Bucuresti locul ideal pentru asta e oborul, atat magazinul cat si bazarul. Abia pe urma am vazut ca esti in constanta.
Finetul il gasesti in magazinele de materiale. Iti arata vazatoarele.
Ralucami, cred ca e dupa cum interpreteaza fiecare
pentru mine costumasele pentru 0-3 luni si combinezoanele sunt fix acelasi lucru. Adica costume intregi de sus pana jos, si cu piciorul incaltat. Nu de alta dar la varsta asta e incomod sa imbraci copilul din doua piese, adica nu incomod dar stai mereu cu grija ca se desface si sta cu mijlocul gol. Eu cel putin fara un body nu i-am pus pantaloni. Abia acum i-am cumparat prima pijama din doua piese. Si asta pentru ca marimea de doi ani nu se mai gasesc dintr-o bucata ca altfel tot asa i-as fi luat. ![]()
In rest nu va stresati cu hainutele. Cumparati moderat, sa aveti in primele saptamani pana reusiti sa va dezmeticiti si sa iesiti voi inseva la cumparaturi. Nevoia o sa va invete pe loc ce anume va trebuie pentru micuti, o sa vedeti ca singure o sa "vizualizati" diverse piese de imbracat fara macar sa stiti ca ele exista deja si poarta vreun nume. 
![]()
Mica, eu acum la bb2 nu mai cumpar patut dar primul nu m-a dezamagit asa ca iti zic ce am luat acum 2 ani: din lemn cu 2 nivele, fara sertare, cu o parte laterala care culiseaza. Primele luni am lasat-o jos, abia cand a inceput Filip sa se rostogoleasca prin pat am ridicat-o. Un sigur defect a avut: probabil lemnul s-a mai uscat si la partea care se coboara se dezlipisera zabrelutele, dar le-am rezolvat in house cu niste lipici zdravan special pentru lemn si nu am mai avut nici o problema.
Pentru depozitat va sugerez mai degraba un dulap daca mai aveti spatiu decat sertarele la pat. Ideea sertarelor sub pat, indiferent ca e de copil sau de adulti, e mirifica dar nu cred in durabilitatea acelor sertare.
Oanaclaudia, bine ca nu a fost decat atat si nu ati patit nimic. Mie sotul nici sa vrea si nu-mi poate da interzis la volan ca el nu serveste desi are canret si atunci cine ar mai fi soferul clanului? La prima nastere am vrut sa merg la spital cu masina dar avand pe vremea aia o dacie veke mi-a fost lene. Acum am servo la directie si s-ar putea sa ma incumet
poate auziti pe la stiri de o gravida ca s-a dat jos disperata la un semafor si nu s-a mai putut abtine si a nascut in mijlocul intersectiei 
Poohy, pe mine nu ma intrece nimeni la ingrasat. Nu am luat decat 9-10 kilograme dar nu vreti sa stiti ca sunt in pericol sa depasesc un anumit prag psihologic pana nasc, si anume sutaaaaaa

La targul de florii am vrut noi sa mergem dar era o coadaaaa ca nici n-am mai traversat. La muzeul taranului roman, adik fostul muzeu PCR, cand eram copil in scoala generala ne ducea cu sila acolo si ne punea filme cu leana si cu ceasca
acu il facura muzeu de tarani...Pana la urma ne-am dus in parc ca eram la o aruncatura de batz si eu am ramas masca cand am realizat cat s-a schimbat parcul ala de 10 ani de cand n-am mai calcat eu pe-acolo.
Ella_74, nu mai plange! Offf, fete rele! Sa nu mai ziceti niciodata unei gravide ca are burta mica!
Serios vrobesc, nici nu stiti cat sufera. Si mie la prima sarcina nu mi s-a zis altceva decat asta si pana la urma si Filip a fost cat o pisicutza. Si acum ma mai complimenteaza diverse persoane "esti in luna a 8-a? aaa da n-ai burta mare"
de-mi vine sa le sparg pifometrele ![]()
Asa ca nu mai fi suparata, iti zic eu ca te-am vazut in poze si n-ai burta mica deloc: esti toata o burta! ![]()
Iete si www.dropshots.com/day.php?userid=224586&cdate=20070329&ctime=215540" target="_blank">poze cu bruta mea.
Hellouuuu, 50 de ron un scutec de finet? Cred ca e 50.000, nu pot sa cred ca 500.000.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
Alyna24 spune:
Buna seara, fetele!
In primul rand, LA MULTI ANI pt toate sarbatoritele de azi inclusiv pt floricele sau floricei!
Noi azi am iesit din casa un pic la o plimbare prin parc si sa papam o inghetata de la M'cDonalds!
Ieri am stat in casa si am lenevit!
Pitik joaca fotbal cam des
si seara il apuca plimbatu' prin burtik!
Pitica, sa-ti traiasca grasunelul!![]()
Alyna
33+cu
Alyna24 spune:
Monytza, ce burtik mica ai!Mersik pt complimente insa mie nu-mi plac tzatzicile asa mari!
Eu am ajuns la 14 kg luate!
Dar slabesc eu....![]()
Andrada , tu esti bine?Cum te mai simti?
Eu am niste dureri ciudate d dinti si masele!Parca am luat curent, nu stiu!Nu pot manca pe partea stanga aproape deloc!![]()
SI........am schimbat si noi saptamana ieri!
Cu putin "noroc", poate aparem pana la sfarsitul lunii!![]()
Alyna
34+cu
DidiAlex spune:
LA MULTI ANI! Gabiu si Abras
La multi ani! celor care isi serbeaza ziua numelui si petrecere frumoasa!
ELTEKA, frumoase poze. Parca am vazut filmu cum faceai tu poze la japonezi in parc. De regula turistul jp il remarci primu prin europa. Acu cativa ani aveau 2/3 aparate la gat acu se limiteaza la 1 de cand cu digitale. Hai ca s-au inversat locurile 
Multzam de poze si info. Asta cu ciresii nu o stiam. Oricum ma minunez cand vb despre mancare. Ma intreb ce specialitati au?
In schimb la nemtii se practica impodobitul copacilor cu oua, din plastic colorate. Sunt frumosi astfel copaci ca niste bradutzi si pe treptele caselor gasesti iepurasi si oua din piatra.
Mai nou, drumul de la gradi spre casa il facem acu intr-o ora pt ca R ii verifica pe toti si ii ajuta sa pape oua. Bineteles ca nu a comentat nimeni nimik, unele case mai au gardulet asa ca nu le luam chiar pe toate.
Androix, ce as mai vrea si io sa stiu ca am burta mika. BB 1 la mine a fost marisor, la 38 sapt a avut 3.9 asa ca nu cred ca de data asta o sa am o matza.
Acu cateva saptamani am auzit o discutzie intre doi domni. Cat vroiau sa ajunga si ei la o suta. Mai rau ca o priveau din cealalta parte. Si isi spuneam cand au atins-o: Vai o suta?!. Acu ar mai vrea doar o suta.
Cred ca asa se intampla si la noi. La bb1 burta e mica si o vrem mare si la bb2 taman invers.
Fix 32 saptamani
DidiAlex spune:
iata ce am gasit pe DC. Sursa: Viviana
Iepurasul aducator de oua rosii provine de pe meleaguri germane si simbolizeaza fertilitatea. Prima aparitie a iepurasului ca simbol al Pastelui a avut loc in Germania, aparand mentionat in carti in jurul anului 1500, desi e probabil ca el sa fie prezent de mai multa vreme in traditia populara. Germanii sunt, de altfel, primii care au inventat dulciurile in forma de iepurasi, la 1800, din aluat si zahar. In aceeasi perioada, in Franta si Germania au aparut si primele oua din ciocolata.
Simbolul iepurelui provine inca din vremea festivalurilor pagane dedicate zeitei Eastre. Legenda spune ca Eastre a gasit intr-o iarna o pasare ranita pe camp; pentru a o salva de la moarte, zeita a transformat-o intr-o iepuroaica, aceasta pastrand insa capacitatea de a depune oua. Pentru a-i multumi binefacatoarei sale, iepuroaica decora ouale facute si i le daruia zeitei. Din aceasta legenda s-a nascut si traditia ca iepurasul sa aduca daruri copiilor.
In America, aceasta traditie a iepurasului de Pasti, care aduce cadouri oua vopsite copiilor cuminti, a fost adusa de emigrantii germani.
Desi nu este un animal prea impresionant, iepurele este un mesager sacru al divinitatii in multe culturi.
In traditia chineza, iepurele este o creatura care traieste pe Luna, unde se ocupa cu macinarea orezului, esenta vietii.
Pentru budisti, iepurele este, de asemenea, o creatura selenara. Legenda spune ca, neavand ce ofranda sa-i aduca zeitei Indra, iepurele s-a gatit pe sine insusi in focul sacru si, ca rasplata, a fost asezat pe Luna.
Si pe continentul american, animalul cu urechi mari este personaj de legenda. La unele triburi exista un mit care descrie cum iepurele a adus oamenilor focul, in timp ce in cultura mayasa era creditat cu inventarea scrisului.
Motannel spune:
Buna seara, burticute!
LA MULTI AI, FLORICELELOR!
LA MULTI ANI GABIU si ABRAS!
VA URAZ TUTUROR O SAPTAMANA MINUNATA!
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel,
32+,
Teodora
lilky spune:
Buna seara burticutze,
LA MULTI ANI GABIU si ABRAS! 
Ne vedem maine, noapte buna!
Liliana
+35 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2
Paflo spune:
LA MULTI ANI Gabiu si Abras! Sa aveti parte de bebei sanatosi si voiosi!Sa nasteti usor si sa va refaceti repede!
O saptamana buna! Ce bine ca nu trebuie sa ma mai scol cu noaptea in cap...
Va pup,
Florina 35+ si bebelina Sosolina
Florina R.
IULIABRAILA spune:
La multi ani ! tuturor fetelor cu nume de flori sau care au rude sau prieteni cu nume florale si multe 

.
noi sintem bine, am mai fost la un echo, asa ca de ziua lui, bebe are 2,2 kg, eu zic ca este ok. am schimbat sapt si de acum intram in linie dreapta. de luni sint in prenatal, sau cel putin asa am inteles eu.
mi-a parut bine ca azi a fost vreme frumoasa si a mers de plimbarica, ca in rest sapt asta a fost destul de frig.
va pup, aveti grija de voi,
IULIA
30+
cu bebe FLORIN MARIO