*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (47)
Raspunsuri - Pagina 12
alegrutza spune:
Neatza fetelor,
Ralucami,multumim pentru cartea scanata, 
A reusit cineva sa citeasca cartea?Cum vi s-a parut?
Despre ideile autorilor straini ce parere aveti? Cine imi poate recomanda o carte despre educatia copiilor ce pare de incredere?
Pupici pe burtici
asa creste bebicul
poze
DidiAlex spune:
Tot io..iar is rapida..
Kay, copila scumpa, mesajul tau e de plansu rasu. Sincer! Saracuta de tine, esti pe invers fata de toti ceilalti. Iti trebuie un dus rece si sa iti revii. Nu e sfarsitul lumii un dezastru in casa. Stai sa vezi cand vine bb. Pp ca mai sunt mamici pe aici care nu au suportul sotilor DAR, daca la voi banii nu sunt o problema de ce nu iti iei o menajera? Si elimini stresu.
kay spune:
DidiAlex, pt tata banii nu sunt o problema... eu sunt studenta si nu am un venit... iar tensiunea pe care o suport eu in casa, poate pentru voi e de "rasu-plansu", dar eu ma simt extrem de negljata si e frustrant sa muncesc sa fac ordine si curatenie si sa gasesc dupa 10 ore totul cu fundul in sus !!! si nu e un copil care a facut mizeria. am pretentia sa stranga macar ambalajele de pe jos si sa nu faca asa mizerie. daca sunt eu nebuna, asta e ! imi pare rau ca m-am plans.
EDIT: si eu nu vreau o menajera, ca nu stau in palt, ci sa nu mai tipe lumea la mine fara motiv, sa nu muncesc in zadar ! acum ALex filmeaza si cine stie la ce ora o sa ajunga acasa ! eu am facultate de la 1 la 9 asa ca poate o sa ne mai vedem... duminica. e foarte aiurea cu programul asta nou, cu matinalul, cu trezit la 4 si culcat imediat ce ajunge acasa ! ma simt neglijata. si DidiAlex, ai dreptate. si eu proasta ca ma plang. trebuia sa tac, ca nu e sfarsitul lumii ! imi cer scuze ! nu o sa se mai repete !
oana
27 cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
chris27 spune:
Chiar ma intrebam ce se intampla cu tine Kay,ca nu ai mai scris de mult...Nu mai fi supi!Uite,eu imi fac poteca printre jucariile omului mic cand sunt prea obosita!...Andrada,ti-am vazut pozele si nu mi se pare deloc ca ai fi luat in greutate...numai daca nu cumva grasimea e invizibila...ori o vezi doar tu...Mai stiti ceva de Arthurana?sper ca e bine...Eu nu mai am rabdare pana la momentul magic...
DidiAlex spune:
Kay, chiar nu am vrut sa te supar. si asa esti stresata..dar trebuie sa iti faci o evaluare a prioritatilor si sa vezi ca o dezordine in casa nu e sfarsitul lumii. Sincer! Hai ca nu am vrut sa pun paie pe foc, dar sunt altele mai grave..cum ar fi tensiunea ta...
DidiAlex spune:
Kayyyyyyyyyy, suntem un grup de mamici si suntem si un grup de suport pt fiecare dintre noi. Numai ca va trebui sa te relaxezi si sa iti vezi interesele mai bine: tensiune, Sosolina, facultatea..etc..
Hai, nu mai fi suparata. Noi ne mai invartim si intr-o mare de hormoni pe aici.
kay spune:
e foarte neplacut sa postez un mesaj, trista fiind, sperand ca o sa gasesc intelegere si sprijin si primesc palme... ceea ce primesc si acasa ! asa ca iti multumesc DIDIALEX, imi ajuta enorm
oana
27 cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
kay spune:
e foarte deranjant sa postez un mesaj trista fiind si sa primesc, in loc de intelegere, sprijin, critici constructive sau sa mi se explice pe un ton normal ca sunt exagerta, un measj ironic:
"DidiAlex Posted - 30/03/2007 : 10:30:57
--------------------------------------------------------------------------------
Tot io..iar is rapida..
Kay, copila scumpa, mesajul tau e de plansu rasu. Sincer! Saracuta de tine, esti pe invers fata de toti ceilalti. Iti trebuie un dus rece si sa iti revii. Nu e sfarsitul lumii un dezastru in casa. Stai sa vezi cand vine bb. Pp ca mai sunt mamici pe aici care nu au suportul sotilor DAR, daca la voi banii nu sunt o problema de ce nu iti iei o menajera? Si elimini stresu.
oana
27 cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
alynta27 spune:
Kay un
si de la mine ca sa-ti treaca of-ul! Asa e cu noi,
-ele, suntem mai sensibile si uneori nu suntem crezute! Lasa ca o sa fie bine, ai sa vezi!
Alina-Mirela
27+ cu
MARIA
Poze burtica
Pozele mele
ioana29 spune:
kay, eu te inteleg. si eu ma simt uneori neglijata de sotul meu, care lucreaza mult si vine tarziu. si cand ajunge acasa se pune iar pe lucrat, iar eu ma culc singura si trista. asta e, incerc sa-l inteleg si pe el. se straduieste sa munceasca mai mult tot pentru noi, pentru familie. o sa trecem noi si de perioada asta si o sa fie bine.
ma bucur ca va ia tatal tau casa. si al meu tata are foarte multi bani, dar din pacate nu o sa vad vreodata casa de la el. are pentru noua lui familie. e trist, mai ales ca eu l-am idolatrizat candva. asta e viata. trebuie sa trecem peste toate, mai ales ca acum avem o motivatie foarte puternica. puituii nostri.
te pup si nu mai fi trista
Ioana
27+