*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (47)
Raspunsuri - Pagina 11
ella_74 spune:
quote:
Originally posted by Alyna24
In legatura cu mancarimile mele de pe sani si burtik, toti imi spun ca se intinde pielea!Ma tot dau cu crema!Voi ati patit asa ceva?Ce folositi?
Va doresc "Noapte buna" si "Vise placute"!
Ne auzim maine!
Alyna,
io folosesc Mustella gama destinata gravidutelor si e foarte buna; una de corp si una antivergeturi cu care dau numai pe burtica; io n-am vergeturi pe nicaieri asa ca ma dau cu ea doar cand mi-aduc aminte; cea de corp insa o folosesc zilnic dupa dus.
Ma sacaie insa si pe mine o mancarime pe picioare , am mai spus, si am fost la dermato...mi-a dat un unguent pe care nu l-am gasit in faramcie asa ca m-am dres cu alcool mentolat si a avut efect.
ella
+34
andradap spune:
Mamibiutza... eu chiar vreau sa nasc... desi in APRILIE... ca-mi place mie mult de tot LUNA ASTA (deeeeh... doar in aprilie sunt si eu nascuta... cred ca de-asta
)
Ella_74... cum adik sa nu ma lase sa pun nici chiloti din astia???
... nici makr dupa vreo 2-3 ore de la nastere? Dar ce? Au inebunit??? 
Fetelor va multumesc de aprecieri... desi cei care o (mobila) fac sunt demni de lauda... nu eu... ![]()
LILKY... firma e mai mult in acte ca sa zic asa... Eu ii stiu ca e tatal unei colege unul din asociati ![]()
Alyna24... ce frumoase lucrusoare pt BEBE!!! Si ce BURTIK draguta!!!
Apropos sutienul meu si chiloteii sunt identici
cu ai tai...
Paflo... am facut poze (sper destul de clare...) si ti le-am trimis pe mail... Mersi mult! 
Acum ma retrag si eu langa sotiorul meu drag!!!
NOAPTE BUNA!!! 
Andrada
33+ cu
Antonio
Pepsi spune:
andrada, stai linistita ca nici mie nu-mi da lumea saptaminile ce le am, si nici cu Dominic, ca se pare kg s-au pus ele cum vor, si uite ca am avut ditamai baiatul de 4.145kg, la mine burta nu era jos, si ma tot plimbau prin spital dade o fi coborind, si n-a coborit! depinde de fiecare cum poarta, am o prietena toata sarcina a avut-o jos!si eu cu Dominic sintem pusi pe sotii, fata de tata, si stai sa vezi cind vine al doilea ce de nebuneli om face!ai mare grija tu cu mutatul, nu fa pe viteaza, ca nu e bine!tare frumoasa casuta aveti, bravo!auzi nu prea inteleg cind scrii ca speri sa scapi sa nu ai nevoie de pompa de alaptat!
diana, merci ptr noul capitol!
felicitari celor care ati schimbat saptamina, si celor care v-ati vazut puiutii!
ibelciug, multa sanatate piticului, si eu sunt terminata cind al meu e bolnav, si la noi tati zicea ca e vina mea, mai ales cind am aflat ca e alergic zicea ca de aia ca eu am baut prea mult lapte gravida(beam 2 L lapte /zi) si al meu reactioneaza cind ne certam noi adultii!parca ne da cu ceva in cap, ne aduce la realitate!
didi, 8 nepoti???!!!!sa traiasca cu totii, sanatosi sa fie, si la noi pina acuma sint 3 nepoti, in iunie 4! mama mai trage speranta ca al treilea al meu va fi fata!cu ecografiile aici ai dreptate, iti fac 1 maxim 2, isi da seama cum e pozitionat dupa cum apasa cu mina, ii simte capul! dar eu, din cauza kg mari ce le-a avut Dominic atita ma tin de capul lui pina imi face inca o eco, ca desi vreau tot natural sa nasc, l-am pregatit psihic ca vreau cezariana! uite aici pompa de la avent ce e pe aici,cea manuala, www.toysrus.ca/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10051&catalogId=10052&langId=-2&productId=81851&N=24%2031019892&nvalue=24 " target="_blank"> manuala si aici ai aia electrica, asta e nou aparuta nu stiu cit e de buna www.toysrus.ca/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10051&catalogId=10052&langId=-2&productId=95603&N=24 31019892 &nvalue=24" target="_blank"> electrica
lillky, la primul nu am avut pompa decit cind am ajuns in operatie la spital la 1 luna, imi pare rau ca nu mi-am luat-o din timp, fiindca asa sotul a luat ce s-a priceput, si e proasta!prietena mea a mai folosit-o si ptr primele zile ca sa-i desfunde canalele, eu, m-am descurcat fara, si apoi nu prea am folosit-o ca bebe a fost cu mine tot timpul!e scumpa poate e mai bine sa nu cheltui bani, fiindca multe mamici renunta la alaptat din mai multe motive, si atunci sint bani aruncati!pompa e buna iarasi cind vrei sa-l lasi pe bebe cu cineva, sau sa-i dea sotul sa bea lapte din sticla, sau cind ii pui in cereale, dar am o prietena ce a invatat cu mina sa-si scoata laptele si mergea f repede, mai este utila si daca trebuie sa mergi la servici si-ti faci rezerve.
byu, si eu tot de la johnson am folosit la inceput tampoanele, chiar se lipeau pe sutien, dar nu le-am folosit mult din cauza ca ranile se vindeca mai usor daca lasi sinii la aer!umiditatea nu era buna, dar ca si produs sint bune, isi fac treaba!
lulu, bine ai venit!
mica, sint innebunita dupa cusut goblen, imi lipseste ca de cind il am pe Dominic, cam 3 ani, n-am mai apucat sa cos nimic! si-mi place atit de mult, am citeva f faine facute de mine, si mie imi plac alea cu tot cu ate!
eu, chiar ma intrebam, oare sint singura mamica de peste ocean?
dideip, la multi ani sotului!
paflo, eu, am platit in 2004 pe perna 70 dollari canadieni + taxe, cu transportul nu stiu ce sa-ti zic, as putea sa ma interesez, perna e usoara, dar e voluminoasa.eventual daca crezi ca ai de unde sa-ti iei bulele din polistiren perna in sine nu e mare, bobitele alea sint voluminoase dar usoare!
alyna si eu am avut mincarimi pe burta la sfirsitul primei sarcini, din cauza ca se intinde pielea!
voi, mergeti la somn, eu, sa-mi iau de la gradi piticul bolnavior, pai noapte buna sa aveti, ca la noi e numa 16.30h si pe miine!
Flavia
29+ David
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
Motannel spune:
Saptamana asta nu am reusit sa tin pasul cu voi! Luni, marti si miercuri nici nu am deschis calculatorul! Am avut ceva de alergat in tot felul de probleme si abia azi am intrat sa va citesc! Am citit tot pana aici, dar deja sunteti toate la somnic! Asa ca fug si eu ... Ma si mir ca am rezistat pana la ora asta ... zilele trecute adormeam pe la 22.30.
Ati abordat subiecte interesante ... le-am citit cu atentie si invat din ceea ce spuneti! Am intrat in saptamana 33 ... ce putin mai este ... imi vine sa spun si eu ca Elteka ... nu am curaj sa nasc!
Noapte buna! Sper sa fiu mai prezenta zilele urmatoare!
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel,
32+,
Teodora
ella_74 spune:
iaca ca nu toate ne-am culcat...io-s treaza la ora asta mereu; "mereu" asta e relativ
, dupa ce o sa nasc, la ora asta probabil voi cauta patul cu disperare ![]()
ella
+34
Pepsi spune:
of, am uitat sa va zic ca sefa mea vrea sa stau mai mult la servici decit am prevazut, voi avea cam 37 saptamini cind voi intra in concediu, daca stau pina vrea ea, am sa vad cum ma descurc in cel mai rau caz ma opresc mai repede! mi-e tare groaza, ca ziceam ca mai merg la munca 1 luna si acuma e mai mult. pe Dominic l-am nascut la 41 saptamini! sper sa apuc sa ma odihnesc, si mai ales, abia astept sa stau cu Dominic acasa, ca-l voi duce doar la timp partial la gradi, sa-si mai intareasca sistemul imunitar, ca mi-e bolnav non stop!
acuma, va zic eu noapte buna, e 22.30 la mine!
Flavia
29+ David
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
andradap spune:
Neatza FETELOR!!!
ELTEKA? unde esti??? Restul fetelor... ce faceti? Nu v-ati trezit inca?
La ora asta... inca NU??? Las' ca vin bebeii sa vedeti ce-o sa mai fiti si voi in priza atunci 
Pepsi...
Referitor la scapatul de pompa... Ma gandeam sa nu cumpar inca pentru ca sunt optimista
si sper sa am lapte, sa curga cum trebuie, sa suga copilul bine si deci sa il pot alapta fara sa am nevoie de pompa!!!
Nu e un gand bun???
Motannel... CURAJ am avut noi toata sarcina (pana acum) o sa avem si la nastere... numai sa vina o data!!!
Maine intru si eu in sapt. 35
IUUUUUHUUUU... deci nu mai e mult!!! ![]()
Uitati poze si cu BURTIK MEA.. .deja e BURTOAIE ce sa mai!!!
Si cum eu sunt si scunda... sunt o adevarata MINGIUTZA
Andrada
33+ cu
Antonio
mica0307 spune:
Neatza,
E ultima zi la serviciu 
. Uraaaaa
M-a sunat tati aseara ca a gasit la roma zippy system de la inglesina cu 479e (16mil) fata de 21 cat e aici. Sper sa il si cumpere.
tamara am auzit ca scutecele sunt in carrefour 50mii. De unde le-ai luat tu cu 30mii?
M-am apucat de goblen aseara. Mai ca nu imi venea sa ma culc ca sa mai fac la el
.
Mica
33+
Maya Alexandra
Poze
kay spune:
neatza burticilor
!
eu sunt extrem de deprimata... ma simt foarte obosita, putin racita, am plans toata noaptea... eu ma dau batuta si nu mai fac nimic !!! am ajuns ieri acasa si dupa ce ca muncesc ca un sclav am gasit firimituri de la napoiltane peste tot, ziare pe jos, ambalaje, haine aruncate, farfurii murdare, DEZASTRU !!! si Alex a zis ca ajunge "pe seara", dar la 10 nici macar un telefon nu daduse... am adormit si a binevoit sa apara candva, nu stiu cand... si i-am zis si eu(ca m-a trezit) ca putea sa dea un sms ca intarzie si a inceput sa urle ca el munceste si e obosit si... da nu am zis decat sa-mi fi zis ca intarzie, ca stiu ca munceste mult... sunt asa trista... eu il vad doar seara o ora-2 si atunci se culca... sunt foarte trista si amarata... tensiunea nu-mi scade sub 15, de la medicamente am facut si o micoza, vergeturile nu dispar... cred ca mi-ar trebu o saptamana la Paris singura si cu multi bani !!! sa stau pe avenue George V, la 2 pasi de Champs-Elysees, sa ma plimb toata ziua si sa ma rasfat la saloane si in magazine de bebe !!! asta cred ca m-ar inviora putin !!!
dar, patea buna e ca m-a sunat tata si a zis sa trecem pe la el duminica sa discutam unde o sa ne ia casa !!! asta m-a bucurat foarte mult !!! nu m-asteptam sa imi cumpere tata casa !!! iar duminica mergem sa vedem proiecte, oferte si ce a mai adunat tata sa ne arate.(nu va ganditi ca face cine stie ce efort financiar admirabil... are atatia bani incat o vila in cartierul franacez nici nu s-ar simti in bugetul familiei lui !!!)
Sosonica e bine, e miscareata si saltareata, cumintica si ascultatooare !!! ah, si aseara i-am citit o poveste si nu i-a placut deloc !!! Ariel e povestea !!! trebuie sa colorez repede cartea si s-o arunc, sa n-o gaseasaca !!!
va
pe toate si... andrada, e foarte frumoasa mobila ta !!!
ca ma duc sa fac un dusulet si sa caut banutii ca am comandat o pizza de tristete si tre sa vina cu papa !!!
am facut si noi 27+, deci in sapt 28 !!!
oana
27+ cu
Sonia
mami si Sosonica
rosioara
alynta27 spune:
Salutare!
Cu toate ca azi noapte am umblat prin casa vreo ora si nu prea am dormit sunt foarte fresh!
Mica fain de tine! Azi e cea mai lunga zi pentru tine, ca e ultima! Dar trece...
Carstea eu lucrez in cercetare(tot bugetara) si am contract individual de munca. Le-am zis de salariu suplimentar, dar nu stiu nimic! Eu totusi am sa d-au o cerere! Voi vedea ce si cum!
Cand trebuie depusa cererea pentru salariu suplimentar?
Gabiu tu stii mai multe de acest salariu? Eu daca am contract individual de munca beneficiez de el?
Lulu26 bine ai venit la noi! Sa ai o sarcina si o nastere fara probleme!
Alyna si Andrada mare burticute aveti! Acusica ca ajung din urma!![]()
Alina-Mirela
27+ cu
MARIA
Poze burtica
Pozele mele