*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (47)
Raspunsuri - Pagina 10
ancamari spune:
Ella, merci frumos, vinerea viitoare ma duc!
Lilky, acum ma uit si eu, merci si tie!
Anca, 32s+
Andrei Cristian
burtica
ella_74 spune:
quote:
Originally posted by ancamari
, merci frumos, vinerea viitoare ma duc!
Lilky, acum ma uit si eu, merci si tie!
Anca, 32s+Andrei Cristian
burtica
si io tot vinerea viitoare, adica pe 6, seara cred ca am programare; poate ne vedem pe acolo
lilky spune:
dragute lucrusoare alyna, sa le stapanesti sanatoasa!
Liliana
+35 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele
carstea spune:
ALYNTA,AM VB SI EU AZI LA SERVICI DESPRE SALARIUL BONUS SI CRED CA O SA AM CEVA DE FURCA CU CONTABILA .Daca lucrezi cumva in invatamant(parca asa mi-aduc aminte)zi-mi si mie cum au reactionat, ca la mine parca le-as fi cerut din propriul buzunar.
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by lilky
dragute lucrusoare alyna, sa le stapanesti sanatoasa!
Liliana+35 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele
Mersik mult, Lilky!Si mie imi plac mult!Doar sunt ale lui pitik, nu?
Alyna
33+cu
Paflo spune:
Salutare, burtici mai mari si mai mici!
Noi suntem bine, 'savuram' ultimele zile de lucru. Uraaa! Maine e ultima zi in care ma trezesc cu noaptea in cap! Parca vad ca nu o am stare si o sa mai trec pe la clinica, dar asa pe 11
.
Sofia e foarte activa, dar nu prea mai are loc sa se miste, draga de ea. Imi salta burta dintr-o parte in alta, ceva de groaza!
Pepsi, multumesc mult de linkuri (va pleca sotul cu temele facute in Italia - sper sa gaseasca, daca nu...ii dam de lucru la soacra sa o faca; desi tot ea a a venit cu ideea sa-i scriem unei prietene de-a ei din Canada si sa ne-o trimita - ai idee, e scump sa trimiti un pachet din Canada in tara, si cam cat ar fi aprox perna?).
Carstea, fii tare pe pozitii! Ai dreptul la salariul acela ca orice angajata cu acte in regula din tara asta, indiferent de domeniul in care lucrezi. Vezi, ca pe adresa comuna de email era pusa parca legislatia . daca nu, da un semn si ti-o trimit pe mailul tau.
Alyna, daca pruritul este foarte intens, merita sa-ti faci anlizele alea. E mai bine sa fii sigura! Parerea mea!Faptul ca pielea e in tensiune nu justifica un prurit foarte intens si persistent.
Andrada, astept pozele (c_florina@yahoo.com)!
Raluca, mersi ptr traducere (cum spuneam, pleaca sotulache cu temele facute!).
Povesteati despre giardia la un moment dat...nu e bacterie, ci parazit si nu determina in mod caracteristic o crestere a nr de leucocite, ci eventual a valorii eozinofilelor. Si inca ceva, Zentelul nu e cel mai eficient in terapia giardia, cel putin dupa ghidul folosit de infectionistii din Cluj. Ei recomanda (cel putin la adult - nu stiu dozele la copil, dar daca vrei le pot cauta) fie Metronidazol (3X250 mg), timp de 5 zile, fie Tiberal (Ornidazol) (2 g) doza unica.
Gata! Fug ca mai am de facut o groaza de chestii! Ne vedem/auzim sambata (ca maine iar am o zi horror)!
Va pupacesc!
Florina 35? si bebelina sofia
Florina R.
tamaraspt spune:
ancamari cred ca m-ai confundat cu sadicutza, fetita ei era suspecta de scarlatina. din pacat nu cred ca am mai avut vesti de la ea in ultimile zile.
mica am fost surprinsa sa vad cit ai dat pe scutecele de finet, eu mi-am luat acum citeva zile cu 30.000 bucata, iar astazi am vazut finet la metru, am uitat cit costa - cei cu memoria mea in ultima vreme - dar m-a surprins cind mi-a spus ca are 2,5 m latime.. Goblemul o sa-ti 'manince' o mare parte din timp, mama mea face toata iarna goblenuri, oricum din proprie experienta iti spun ca nu poti citi decit cel mult articole, pt ca eu tot timpul ma gindesc la bebe si pierd sirul lecturii.
O seara placuta,
Tamara 33
Alyna24 spune:
In legatura cu mancarimile mele de pe sani si burtik, toti imi spun ca se intinde pielea!Ma tot dau cu crema!Voi ati patit asa ceva?Ce folositi?
Va doresc "Noapte buna" si "Vise placute"!
Ne auzim maine!
Alyna24 spune:
Cineva de pe aici stiu ca vroia carucior ca al meu Peg Perego Pramette portocaliu si l-am gasit si pe reclamamascata.ro!Poate incerca si acolo daca la Peg Perego nu e!
Alyna
33+cu