masina de spalat
Raspunsuri - Pagina 5
tumpi spune:
Crinuta,nu-i vb ca nu recomand masina cu uscator.Uite in cazul tau iti poti lua,si mai ales persoanele care nu au spatii de uscat, o masina cu uscator e buna.Eu mi-am luat atunci la insistentele sotului,dar uscatorul nu l-am folosit decat de vreo 2 ori.Consumul este destul de mare la uscator,desi clasa de consum a masinii este A.
Pe langa faptul ca mie imi plac rufele cum miros proaspat spalate,cand le scot de la uscator nu-si mai pastreaza din mirosul parfurmatunui.
Acum e o chestie de gusturi, ce sa zic.
De aceea aici am spus ca nu mai vreau cu uscator,bani aruncati in plus.
Acum ce sa zic ca si recomandare, eu atunci am gasit Indesitul, Aristonul nu stiu ce sa zic de el, asa ca nu-ti pot recomanda .
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
asi spune:
Crinuta eu am masina de spalat Indesit cu uscator.Intr-adevar uscatorul consuma foarte mult iar in plus nu pot usca odata cat spal.In schimb masina e foarte buna pentru ca are turatie mare la stors (1200) iar rufele sunt umede cand le scot dar nu sunt sifonate.Masina asta are un foarte mare defect e extraordinar de zgomotoasa.Cand ma voi muta la casa mea(care e in constructie) imi voi lua masina Bosch sau Siemens cu uscator separat.Uscatoarele separat usuca cantitate mai mare odata cu consum mai mic.
Pentru cele la care nu ia tot detergentul la masina exista posibilitarea sa folositi detergent lichid sau sa-l puneti pe cel solid direct in masina iar in locul detergentului sa puneti doar anticalcarul.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
crinuta spune:
Merci fetelor pentru raspunsuri.
Tumpi, asa e, rufele nu mai miros a proaspat dupa ce le scoti din uscator.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
nemary spune:
quote:
Originally posted by OanaAlina
ideea cu filtrul este foarte buna... de unde se cumpara filtrul asta? cam la cat timp trebuie schimbat???
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/NspAp3.png
filtre pt.masina de spalat am vazut in Bricostore. Socrul meu si-a cumparat de acolo.
iar de schimbat, le schimbi cand e filtrul negru de mizerie(se vede pt ca este transparent)
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.