***LA REDOUTE(14)***
Raspunsuri - Pagina 31
claujro spune:
Si dupa 10 zile returneaza coletul expeditorului? Pe banii postei romane? Ha ha ha, pai mie imi iau 600 de mii sa trimit un colet in Fr (de 1 kg)...
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
addya spune:
sa va zic, sa nu va zic...
eu nu am primit nici pana acum avizele pt cele 2 colete ridicate ieri, am avut un feeling shi m-am dus pe la posta!
asta in conditiile in care sunt cu postarita la per-tu, ne cunostem de 10 ani, ia bacsisuri bunutze de la mine, etc etc...
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
madau spune:
gata si io cu masa la copil...dar trebuie sa dau o fuga pe afara sa iau niste Pampersi ca nu mai avem...cu ocazia asta mai trec odata pe la cutie
Addya mie imi plac si adidasii aia de la Nike...de fapt tu stii ca io-s fan Nike asa ca...![]()
Aissa hai arata ce ai primit
Ella pai daca tragi chiulul, acum trebuie sa recuperezi![]()
Feli hai soro cu comanda aia, ne mai fierbi mult?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
Cred ca asa am sa fac, cu 1-2 zile inainte sa plec am sa trec de control pe la posta.
Capitol nou? Ca e ora la care dorm pruncii si mamele stau pe forum...
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
cin spune:

n-am inteles, ce vrea???????
Pour ces 2 colis, merci de patienter encore 15 jours. Après ce délai, si vous ne les avez toujours pas reçus, je ne pourrais que vous rembourser par chèque ou par virement bancaire car nous ne pourrons plus effectuer d'envois.
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
madau spune:
Haideti vorbaretelor la CAPITOL NOU

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
cin spune:
asta am inteles si io, dar ce-i cu "nous ne pourrons plus effectuer d'envois"
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne