***LA REDOUTE(14)***
Raspunsuri - Pagina 30
claujro spune:
Da, mai si eu la fel
... Am primit invitatia de a ma inscrie la vente privee, m-am inscris, am primit o parola si cu ea nu pot sa intru...dar azi m-au atentionat iar prin mail ca a inceput ventee-ul...naiba ii mai intelege...
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
cin spune:
Fetele...ceva mail de la sabine ati mai primit? iar s-a dat la fund?
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
aissa spune:
Addya eu i-am luat lui Ale pe aia, sunt cei primiti azi. Fata de poza au doar 2 inchideri, nu 3 si ce mi se pare mie ca sunt putin cam latareti (obisnuita cu incaltari de copii) si cam subtire pielea (aia de capra vorba soacra-mii). Nu stiu cum erau adidasii aia de la Adidas, comandati initial, dar la astia daca te uiti din interior spre afara se vede lumina prin cusaturi, cam subtirei deci sunt si necaptusiti, in afara de calcai.
I-am scris iar Sabinei ca nu raspunsese dupa ce i-am zis ca am destui bani. Am refacut socoteala, as avea de plata cca 28 de euro si eu am 120 RON pe card, e imposibil sa nu ii poata lua. Cred ca fie nu a incercat, fie a incercat vineri cand nu erau bani in card. Sau nu o fi intelegand ceva pe fax... Si cu ocazia asta i-am scris si ca mi-a venit coletul din 20 si cel din 15 nu.
Ciudat, pe acest colet nu am numarul acela fantoma, pe formularul de vama scrie CN 22 iar voi cand mi-ati dat poze pe formular scria CN 23 si sub codul de bare era acel numar de trimitere. Asta al meu nu are...incurcate sunt caile redutistilor, zau!
andreap spune:
aissa,nu pui poze cu ce ai primit????
maieul ala si mie mi se pare..furou..soryy,sper sa nu jignsc pe cineva.
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
aissa spune:
Mi-a raspuns acum ca e 28,56 de plata, do you agree
Offfff, zapacita mai e si fata asta.
addya spune:
saru'mana aissa, i-am zburat din cos.
ma intorc la rebook...
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
claujro spune:
Iar am fost sa duc gunoiul (vb vine) si nici urma de aviz...Saptamana viitoare plecam din Bucuresti..daca nu vine pana atunci...cat mi l-or pastra aia la posta?!
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
felicia74 spune:
Hai ca n-am plecat inca, ca i-e foame Ilincai.
Claujro chiar azi am aflat: posta pastreaza 10 zile orice colet: primele 2 zile gratuit, apoi te taxeaza cu 5.000 lei vechi pe zi.
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)