***LA REDOUTE(14)***

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

47732 la mine merge. imi apar in cos chestii..sac choco si lor de sacs. fara nimic altceva

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Adina, asa-mi scria si mie, dar imi apareau in cos cadourile. si ia vezi daca mai esti logata

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

buna,

hai ca mi-a luat 1 ora sa citesc cat ati scris...un capitol aproape, ce spor...locvace fete.

sa incep patetic si sa spun ca n-am primit nici azi aviz pentru comanda din 6 martie? io , in naivitatea mea inca mai sper s-o primesc.

referitor la colete, confirm ca alea mari vin in cutii de carton si se ridica de la mesagerie iar alea care sunt mai mici, cu cateva produse vin in vestita punga alba cu bulinutze verzi si se ridica de la ghiseu normal si scrie pe aviz "scrisoare mare" ; am intrebat ai eu la posta de ce le trec la scrisori daca totusi sunt colete si mi s-a spus ca vin "fara numar pe ele" ; nu stiu ce inseamna asta.

si io sunt fun okaidi, am luat si din italia de la ei, sunt super, nu poti intra si sa nu cumperi ceva si au preturi mai mici ca Zara.

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

cum vi se pare marca Active Wear?

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

I-am comandat lui Virgil un tricou - e OK, material plinut si placut.

Dar tu ce pazesti pe acasa? De abia astept sa-ti citesc impresiile si nu mai pot sta mult la comp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by lavi02

I-am comandat lui Virgil un tricou - e OK, material plinut si placut.

mersic

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

mey fetele, asta : www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324116314&documentid=207607&categoryid=22911914&single=&hasNext=1&hasPrev=1" target="_blank">COURT TRADITION LEATHER NIKE se vede ca sunt de copii? sau merg shi la o capra batrana ca mine?

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

eu am niste blugi stretch de la ei, sunt misto

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ce marime fata draga, 35? Ca parca te laudai cu un 39.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Adina...chiar asa...porti mai putin de 35???

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput