***LA REDOUTE(14)***
Raspunsuri - Pagina 26
cin spune:
Felicia, deci e comanda 

Adina uite si geanta...dar nu pierzi mai nimic daca n-o primesti ![]()
http://new.photos.yahoo.com/ialuch/album/576460762395464575/photo/294928804300663794/3
sau aici http://new.photos.yahoo.com/ialuch/album/576460762395464575/photo/294928804302262048/8
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
addya spune:
nu-i aia care pute???
k vine iepurasul de paste si pt soacra-mea...
deci sunt 4 genti rosii din care una e un rucsacel cu maner? 
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Aghata spune:
ceva produse Kiabi au mai nou pe site si cei de la Tarafashion.
Mamici de bebici cocheti...de vreo luna s-a deschis in carrefour orhideea un mag. Okaidi. Tot francez. Au hainute foaaaaarte frumoase, dar mai scumpute. Z-etu e slabut pe langa ei! Il puteti vizita. Eu incerc sa intru mai rar ca am lasat cam prea multi bani pe acolo. Are, n-are nevoie...eu ii iau fiica'mi cate ceva. Azi i-am luat un maieutz. Nu ca i-ar fi trebuit ![]()
mama Anei(1 august 2005)
cin spune:
Chiar ca pute
. si ce idee buna...aia cu soacra 
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
addya spune:
a luat cineva asta:
www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=8547564&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=8&Mode=Update&Single=true&ksource=-1ttp://" target="_blank"> Le corsaire
as vrea sa stiu daca sunt cu talie joasa sau normala 
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
saddie spune:
Mada, e f. misto site-ul ala. Mie mi-e ciuda rau ca nu mai livreaza parfumuri. Pe vremea cand livrau nu aveam eu card.... 
Numai vezi ca nu toate preturile sunt chiar asa grozave. Pe mine ma tentau niste anti-celulitice de la Galenic si cand sa le comand le-am gasit, culmea, la Sensiblu, mai ieftine.
www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...
lavi02 spune:
cin, i-am scris eu acum Sabinei sa-i propun chestia cu mailul. sa vad cand si ce imi raspunde.
saddie spune:
Felicia ai fost mortala!!! Nu gasesc emoticonul ala de se tavaleste de ras :)))
Astia de la www.strawberrynet.com pana asta iarna livrau si parfumuri de firma. Acum nu mai livreaza decat cosmetice.
www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...