***LA REDOUTE(14)***

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by madau

Claudia help ptr ultima data pls....la masurile astea: talie 87 si sold 95 ce masura ai lua, 42? Fa o comparatie cu tine te rog..

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Offffff! Da! As lua 42.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Lavi ai inteles bine. Produsele inca disponibile din prima comanda, trimise cica pe 15 (ma rog, apar ca o comanda data in 15) nu au sosit. Adidasii sunt cei comandati pe fax si care apar ca o comanda din 20. Nici nu i-am mai scris Sabinei si asta.
Acum i-am scris ca a verificat sotul meu cardul, are 120 RON pe el. Eu as avea de plata 24,24 euro pentru comanda a doua data pe fax, plus 10 la suta, plus 4,32 euro debitul. Dupa socotelile mele ar merge sa debiteze cardul. De ce zice oare ca nu a mers? I-am scris ca am cca 33-35 euro pe card si sa spuna ea ce suma ar trebui sa am ca sa acopar comanda de pe fax. Sa vedem ce raspunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Addya,taxa cealalta nu poate fi scazuta,din pacate.

Claudia,m-am uitat si eu acum ceva vreme pe site-ul ala.N-avem decat sa ne punem pofta-n cui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by claujro

Pot sa ma uit si sa plang? http://www.kiabi.com/

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

astia livreaza in ro?? ca eu deja am gasit ceva de luat si de la ei

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Nushulica...jale mare....nu livreaza

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by cin

Nushulica...jale mare....nu livreaza

o floare pt doamne

offff ce mi-ar fi placut sa-i bombardam si pe ei cu comenzi

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gata si io cu comanda ptr nasa mea , greu nene cu masurile astea, acu' sper sa le fi nimerit.

Feli io tot n-am inteles care era problema... cred ca si-au gasit motiv sa te pacaleasca, vezi doamne ce interventii au facut ei ca sa gaseasca coletul...care era deja acolo

Bai, ia nu mai dati aici situri din astea care nu livreaza si in RO..ce vreti sa ne omorati cu zile?

In alta oridne de idei, io studiez la greu www.strawberrynet.com matenteaza niste chestii de la ei, vad ca nu iau nici taxa de transport

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Ha-ha...ca nu mai comand nimica azi, cu nu mai am decat vreo 20 lei pe card...

o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

sa renunt la o bluzita (de 5 eur) pentru setul de genti rosii???
codul e 47732, nu????
geanta maro e prin vreo poza???

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Hai ca ma suna sotul ca intarzie si nu poate veni cu mine. Asa ca l-am sunat iar pe diriginte sa lase scrisoarea la ghiseu, ca nu stiu cand vin. Asta cica sa le precizez ca e "o trimitere mare sub forma de sacosa" Bai, nu-mi vine sa cred, asta e posta? Ce oameni lucreaza acolo?

Mergi la inceput