***LA REDOUTE(14)***
Raspunsuri - Pagina 20
madau spune:
Gata mi-am terminat si eu exercitiile de gym...acum ma duc sa bag niste apa si revin la voi. E mama cu fata si imi fac de cap
.
Felicia cand te mai duci dupa colet, dupa amiaza?
Claudia misto balerinii...daca ai la ce sa-i asortezi merita, par haiosi
Io o sa fug pana la banca..asa ca nu ma dati la disparuti![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
felicia74 spune:
madau iti dai seama ca da, ca pana maine mor!
Sper sa vina scrisoarea.
Desi e o neconcordanta: de unde stia postarita cat e de mare scrisoarea (de-mi arata cu mainile cat e - " uite asa, asa") daca nu a sosit la oficiu?
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
claujro spune:
Si io dispar, pregatesc masa de pranz, culc copiii si apoi ma duc la croitor sa duc pantalonii la modificat. 
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
saddie spune:
Clau, mersic
Bine ca te-am intrebat ca ma batea gandul sa dau o fuga pana acola sa caut. In cazul asta ma aliniez cu nushulica si o astept la reduceri
.
A, si balerinii, astia zic ca la exterior e textil dublat cu piele iar pe interior tot piele pusa pe un fel de spuma sau buret. Asa am si eu la o pereche de sandale de la ei si sunt f. comode.
www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...
madau spune:
Feli le era lene la alea sa caute...auzi, vezi ca pot veni ori la scrisori (recomandate) ori la colete...asa m-a plimbat si pe mine odata. Ia intreaba proastele, daca e avizul e si coletul, ca doar ele au scris avizul, pe baza coletului
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
cin spune:
Chiar asa, Felicia, tu la op 16 esti, nu? nu la mesagerie te-ai dus?
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
tania-z spune:
Of-Of!
Incep sa ma cuprinda si pe mine emotiile cand vad ca deja vin pachete din 19!!! Eu am o comanda din 15 pe care o tot astpet si una din 19
. Oare voi ingrosa randul corespondentilor cu Sabine sau cum o cheama???
Feli detectiv particular scrie pe tine
. Chair, asa, de unde stia ea cat e de mare?!?!
Tania
10+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
claujro spune:
Tania, hai sa gandim pozitiv. Am dat comanda pe 15 (si eu am una nevenita), a plecat din Fr pe 20...sa zicem ca mai dureaza... Ma incurajez si eu singura...
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
felicia74 spune:
Cin da, la op 16. Am stat mai intai la mesagerie si cand mi-a venit randul cica "a, nu scrisorile se ridica de dincolo, de la biroul 3". Stau iar la coada (dar erau doar vreo 3 persoane im ambele locuri) si mi-a zis tipa ce v-am povestit.
Acu - oi fi eu detectiv, dar imi pica fisa tarziu...
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)