Este posibil?

Este posibil? | Autor: ralucag_81

Link direct la acest mesaj

Salutari tuturor mamicilor sau viitoarelor si pupici bb-ilor acestora.
Am si eu o nelamurire si dupa cum am vazut pe forum sunt multe mamici care ma pot ajuta.
Sunt insarcinata in doua luni si am fost cum este normal la un control ginecologic dupa care am mers cu reteta (Elevit)sa o prescriu la medicul de familie.Aici am adus o adeverinta de la locul de muca in care era specificat salariu minim pe economie si raspunsul a fost urmatorul:"SALARIUL ESTE PREA MARE si nu beneficiati de reteta compensata"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Nu pot sa cred asa ceva.....cum adica salariul minim pe economie este prea mare pentru a primi reteta compensata......nasol moment.

O zi buna

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.m spune:

Raspunsul primit de tine este o tampenie!Eu am primit retete compensate pt Elevit pe toata perioada sarcinii si nu m-a intrebat nimeni de salariu, nu vad care este legatura....Din cate stiam eu, in cazul asta se acorda reteta compensata pt ca esti insarcinata, nu pt ca ai un anume venit.
Te sfatuiesc daca poti sa-ti schimbi medicul de familie, nu cred ca o sa te ajute prea mult daca a inceput asa...
Mult succes!
Raluca 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ralucag_81, la fel ca tine am patit si eu, iar drept rezultat azi imi schimb dr de fam. este o nesimtire din partea lor, acelasi raspuns mi la dat si mie ceea ce nu e adevarat. utrogestanul se da 100% compensat pt gravi iar Elevitul din 400.000 cat costa platesti 150.000.
vin cu mai multe detalii maine, azi al 18 am duc sa ma inscriu la alt dr de fam!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

9

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Legea nr 95 /2006, art 213:
"(1) Urmatoarele categorii de persoane beneficiaza de asigurare, fara plata contributiei:
..........................................
f) femeile insarcinate si lauzele, daca nu au nici un venit sau au venituri sub salariul de baza minim brut pe tara."

deci, explicati-le medicilor vostri de familie ca, atata timp cat aduceti adeverinta de salariat - fara a fi specificat salariul!! (ca nu intereseaza pe nimeni asta!) - inseamna ca platiti contributia, avand asadar calitatea de asigurat si, deci, beneficiar al platii acestei asigurari!
este revoltator!! ori e ignoranta totala (pana la prostie), ori e de-a dreptul reavointa!!

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">24+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Cred ca si una si alta

quote:

ori e ignoranta totala (pana la prostie), ori e de-a dreptul reavointa!!
quote:

adeverinta solicitata este numai pentru a dovedi ca este asigurat! Ar fi si neconstitutional, zic eu, sa ai salariul mare si sa cotizezi corespunzator, dar sa nu beneficiezi de pe urma cotizatiilor tale!
In ce zona stai, sa iti recomand un doctor de familie superbun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Si eu am patit la fel. Mi-a spus ca doar cele care nu au fost salariate beneficiaza de medicamente compensate. Si cand m-am luat la cearta cu ea mi-a dat compensat un medicament pt. care am stat 2 ore la coada si sa aflu ca era 15.000 lei intreg. Si-a batut joc de mine si de atunci nu-i mai cer compensat, dar nici nu-i mai car bomboane, flori, cafea si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu am rezolvat problema, mi-am schimbat dr de familie si am si primit reteta gratuita (ELEVIT) pt gravide si compensata (Utrogestan si NO SPA).
mult succes.

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

9 +

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

poza eco bb 8 +

Mergi la inceput