Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (30)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Zenobia multumesc!Mult,mult succes iti doresc cu tratamentul homeopat+bunatatile culinare ,fara stress si programari de poate vei avea o surpriza frumoasa luna aceasta !Bafta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Fetele, eu acum plec, trebuie sa-mi duc masinuta in service, o pregatesc de drum, joi plecam la parintii mei la Craiova.Abia astept!
Ca sa va fac o zi frumoasa, va trimit o melodie care mie imi place nespus, poate reuseste sa va aduca o raza de soare in aceasta zi innorata!
http://www.youtube.com/watch?v=nZ0rUCMnIn8

Pupici tuturor

Valentina
noi doi

Mergi la inceput

Vali frumoasa melodia lui Florin Chilian.....multumim!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA72 spune:

Indraznesc sa ma numesc si eu o viitoare tutunica, am o prima programare la dom doctor pe 23 Apr. Daca se poate ma puteti pune putin in tema cam ce fel de stimulari face domnul doctor, cate luni si cu ce? Va multumesc mult.

Mergi la inceput

ada72 bine ai venit printre tutunici!Ne poti spune cate ceva despre problemele voastre,daca sunt vreunele?Inteleg ca vrei sa faci stimulare....eu cred ca dr. T va vrea intai sa te monitorizeze pe ciclu natural,sa observe dansul cum stai cu ovulatia,daca aceasta nu e ok iti va da stimulare simpla cu clostylbegyt de z5-z9 ( pt un CM de 28 zile),daca CM -ul tau e mai lung sau mai scurt aceasta schema se adapteaza.Pt prima vizita la dansul sa fii pregatita sa ii spui scurt si concret "istoricul" tau si dansul va lua deciziile referitor la ce veti face in continuare.Multa bafta si un cat mai repede iti doresc!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Buna tuturor tutunicilor!

Si eu sint o tutunica din 2 februarie, va citesc, desi am postat mai mult la topicul fibroame, asta fiind problema mea.

Vali_delide ca sa vezi cat de mica e lumea, m-am uitat la pozele tale de nunta si de cine dau? De parintele Adrian, tot el ne-a cununat si pe noi si a ramas in continuare duhovnicul nostru.
Si apropo, pentru toate fetele de pe acest forum, rar am vazut ca se mentioneaza si de rugaciuni....eu am simtit puterea lor de cate ori am apelat la ele iar zilele trecute am aflat ca voi fi si matusica ( sora mea a citit tot postul un acatist pt. prunci)

Drum bun la Craiova si un Paste luminos!

Va pup pe toate si sarbatoarea Pastelui sa va aduca sanatate si multi bebici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Salut tutunici!
Am intrat si eu un pic sa va spun bafta multa celor care acum asteapta un raspuns legat de foliculasi, Ysa sa aveti grija cum coduceti!
Kora:moral bun, in curs de tratament-bun,sustinatoare ferventa a tutunicilor si nu numai -bun.Media generala foarte bine (ca asa se da la astia mici acum)Cu recomandarea la Dna Barza sa-si indrepte ciocul catre ea si sa puna niste BB-ei frumosi la burtica.Termen de livrare-foarte repede!!!E clar Barzo?Mult succes iubita, uite eu mai glumesc, sa nu te superi
Asa...urmatoarea:Iyoana foarte finuta, inteleapta(vezi maximile matinale servite in loc de cafea)Din pacate pasare calatoare, mai ceva ca un stol de berze!Acum e la Bucuresti, acum e la frantuzi, ca nu mai pricepe nici barza unde sa depuna coletul.Dar cu puterea ei de covingere si lupta are foarte mari sanse s-o gaseasca ea pe barza,cand aceasta sta pe un norisor la cafea si sa-i fure coletul!Bafta!
Zenoabiaeeeee uite o fata norocoasa si desteapta,pai daca ai reusit sa-ti zapacesti sotul cu retetele tale apetisante, de noi nu mai spunem-ca ne-ai bagat in boala!Pai nici nu incape indoiala ce esti in stare sa faci cu o biata barza la cata putere de convingere ai, zau asa!Ca vine sa guste si ea, ca o vrea sa invete ceva engleza, ca o vrea o rochie noua sau i-o face cu ochiul vreun inel,cercel si alte asemenea giuvaericale-sigur nu mai ai mult pana ce-o inhati!rugaminte:dupa ce o prinzi sa-i dai drumul, ca sa mai vina si pe la alte aspirante
Hai ca ma tirez, ca poate aruncati cu rosii dupa mine!Daca v-a placut, cand mai vine enspiratia va mai zic, daca nu tac.
Pup tutnicile:Vali,Nicole,Ralu,Alexela,Alexia,Ana-Alexia(mai ce ploua cu Alexute!),Machus,Bluel,Ada,Simonette(bine-ai revenit la aspirante!),tati- tati(eu cu memoria numelor v-am mai spus, mai greu, sa fiti cuminti dar nu foarti, iar gravidutele-sa fiti cuminti punct.
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA72 spune:

Kora, multumesc pt informatii. Scurtul meu istoric este urmatorul: amalize in noiembrie de unde s-a dedus ca am o insuficienta ovariana si dupa 2 luni de Diane35 am purces la stimulare, prima luna Closty 2/zi 5 zile, raspuns a fost, insa din punctul de vedere al doamnei doctor care ma monitoriza slab, ma rog unul din fol era maricel peste 18mm. Din luna a doua MEnogon cate 2 fiole/zi 5 zile, raspuns bun, insa dumnaiei vroia sa continuam asa inca 3 luni. Ori eu ma simt cam nasol, fundul mi-era ciur de injectii si mai vreau o parere ca e totusi o stimulare foarte puternica sa o fac 6 luni. Si, evident m-am indreptat catre cel mai bun medic. Sotul a avut o asteno pe care i-am rezolvat-o in 3 luni de tratament acum este ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

multumesc fetelor pt primirea calda...
sper si eu ca si voi sa nu stam mult pe aici..sa zburam la odisee..
tinem legatura!
pupici

Mami si tati te asteapta!

Nunta noastra!

Mergi la inceput

lucialu esti simpatica,mie mi-a placut asa ca barza sa asculte de tine ca altfel o pui tu la punct !Tu esti mare figura,ne scrii pe aici,ne incurajezi ,dar de tine nu spui o vorba...poate ne anunti intr-o zi vestea buna ca a aterizat barza direct la tine in prag
ada72 eu stiu ca dr. T nu face stimulari mai mult de 3 luni consecutiv,dupa care trebuie pauza...ai sa afli mai multe chiar de la dansul,poate ar fi nevoie de o decortificare ovariana( drilling ovarian) care te-ar ajuta cu ovulatia bineinteles prin laparoscopie,dar acum imi dau si eu cu parerea,dl.dr. te va lamuri.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput