Vopsea de par fara amoniac......

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

L'Oreal mie mi se pare destu de slabuta....cel mai mult imi place Wella! Si Hair Light....Oare GEROCOSEN cum e???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Eu sunt dezamagita de L'Oreal, in general. Cat despre vopseaua de la ei stiu ca nu tine sau, ma rog, iese la spalat. Si asta la cea cu amoniac... Si am auzit mai multe persoane ca s-au plans. Oricum eu am parul sticlos si nu-mi prinde mai deloc. Singura care imi rezista in par e Gerocossen-ul dar are amoniac, normal.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Ce vopsea e asta "Hair Light"? De la ce firma e? Stie cineva de unde se poate cumpara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Initial creeata de liliana_28

Buna,

Sunt curioasa daca a folosit cineva vopseaua aia la care ii fac reclama ...fara amidon.
Trebuie sa ma vopsesc si nu stiu daca este buna....sa o cumpar...sau nu.....

O zi bunuta

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

De vreo 3 ani ma vopsesc doar cu acest fel de vopsea, la salon. Nu se gaseste in magazine, cel putin eu n-am gasit.
Si sunt f. multumita, nu arde parul , culoarea dureaza mai mult si e mult mai intensa, eu folosesc roscat , si au niste culori absolut superbe.
Singurul dezavantaj, daca pot sa spun asa, e ca atunci cand imi spal parul, vana ( cada) se pateaza, dar iese la spalat, imediat dupa baie.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julyjuly spune:

Corina,

Ce vopsea folosesti?
Curge la spalatul capului?
Cite spalari te tine?
multumesc

Mergi la inceput