Mamici de septembrie - octombrie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pai sunt mai linistita, amnio fac oricum. M-as simti mai sigura la Viena. Problema nu e Predoiu, de el am auzit numai de bine. Problema e prelucrarea testului, ca nu o face el personal. Si grija ca poate iesi amnio prost si BB sa fie ok, nimic nu e infailibil. Si din pacate am auzit ca s-a intamplat asa ceva aici.

Ceea ce ma gandeam acum sa fac, ar fi sa merg la Predoiu. Daca iese amnio prost, sa o refac la Viena. Sigur, 2 amnio nu prea se fac, e si riscant, insa daca tot ar fi vorba de intrerupere macar merita riscul sa o repet.

Cred ca asa e rezonabil.

Rox 18+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Ana (Slippers) imi pare tare rau ca esti ingrijorata de faza cu fibromul. Nu l-ai putut intreba pe Albu cum isi explica de ce nu s-a vazut la ecografiile anterioare?
Oricum, nu stiu daca te linisteste cu ceva, dar eu am doua colege de serv care au avut fibrom descoperit in timul sarcinii. A fost totul ok, nu s-a dezvoltat si au nascut la termen, copii sanatosi si marisori. Au facut cezariana amandoua si cu ocazia respectiva li s-a scos si fibromul.
Andreea, multumesc. Ma bucur ca si tu esti ok, ca ai o atitudine pozitiva si nu te mai gandesti la TT.
Nature, cum mai esti?
Carpatina, felicitari pt. rezultatele bune si pt. fetita!!! Sa va traiasca!
Myral, Mama Omida zice ca ar fi baietel. Sa vedem acum...
Vreo veste de la Ale???

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Va multumesc mult pt. mesajele de sustinere cu analizele! Va pup pe toate, sunteti extraordinare! Imi place mult gasca noastra , asa cu probleme, cum este . Dar le depasim noi pe toate, sunt sigura.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Myral, si eu am burta intarita uneori, nu ca umflatura, dar se simte. Am si uitat azi sa intreb medicul.

Carpatina, nu merg in Germania ca e cel mai departe si cel mai scump.

Rox 18+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Roxana, m-am uitat pe situl ala, cu germana pe care mi-o amintesc pot sa spun ca mare lucru nu scrue,decat ca riscul la amnio si CVS e in jur de 1%, nu de 2.(de avort spontan)

si eu stau cu un pic de teama in legatura cu testul asta...luni sper sa am rezultatul.Insa am vorbit cu sotul si el zice ca nu facem nici o amnio, asta e, ne asumam ce-o fi.

N-am nici un motiv sa cred ca va iesi prost, doar incompetenta laboratoarelor. Acum platesc prin grijile astea lasitatea mea de a nu-i putea spune doctorului ca nu fac testul.....insa stati linistite ca nu sunt prea bingrijorata ,doar asa, cand imi amintesc, nu ma macina treaba asta si nici n-am de gand sa ma las macinata!!!!

eu va urez succes la amnio si sa uitati cat mai repede istoria asta nefericita.

Afibebe, stai te rog eu linistita, bebe e bine si gata!!!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Pai sunt mai linistita, amnio fac oricum.

Jura ca nu te mai razgandesti!

Mama Omida, eu m-am "incadrat" in previziunile tale. Inimioara galustei mele batea cu 167bpm la prima echo... Cum ziceam atunci, mi-as fi dorit sa fie baiat, dar sunt superfericita si cu floricica mea. Liana... oare si la tine s-o potrivi?

12+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

multumesc mult fetelor , sunteti niste dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

bre, la mine batea cu 167 sau 162 nu mai stiu, la 11 sapt, si la 16 cu 144...deci Liana, mai ai sanse

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Carpatina felicitari!
Loredana ser ca nu sunt stesanta dar si eu sunt in situatia ta si sunt foarte curioasa ,ai inceput sa iei dopegytul ,ti-a mai scazut tensiunea? Te pup si sper sa auzim de bine.

Mihaela 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

carpatina si io astept sa vad
Sabina macar o sansa si tot mai am

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"12

Nasica

Mergi la inceput