Mamici de septembrie - octombrie 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 29
Carmenita spune:
Slippers76 am scris si eu acum cateva zile ca am un nodul fibromatos de 2 cm, pe care, culmea, cu 2 saptamani inainte nu l-a vazut la eco. Si eu sunt tare nelamurita cum cu 2 saptamani inainte nu s-a vazut nimic si acum a aparut, daca nu a fost inseamna ca a crescut destul de repejor. Eu incerc insa sa ma calmez si sa sper ca va dispare sau nu va creste foarte mult.
Verisoara mea trebuie sa nasca zilele astea cu Parvu de la Elias si mi-a povestit de o pritena de-a ei care e avut un fibrom foarte mare in sarcina si nici un medic nu vroia sa o primeasca pentru ca era riscul prea mare. A ajuns la medicul ei, la Parvu, care i-a urmarit sarcina, i-a dat tratament si a nascut un bebe sanatos si ea este ok. Deci uite un medic care ar putea sa te ajute in cazul in care intr-adevar iti face probleme acest fibrom. Eu sper din tot sufletul sa nu fie o problema pentru tine si bebe.
Eu ma vait acum ca ma doare ovarul stang care are pe el un chist de 4 cm, ca eu sunt captusita cu chisturi si noduluri, dar scap eu de ele. Mi-e ca am racit sau poate s-a marit uterul si apasa pe ovar, iar el fiind oricum ingramadit de chist, normal ca ma doare. Oricum, am sunat la cabinet si luni ma duc iar peste medic, ca pe urma pleaca de sarbatori si nu vreau sa stau cu spaima ca se intampla ceva cu mine.
Dragelor, imi pare tare rau ca sunt atatea probleme. Eu va doresc numai bine si cu siguranta o sa rasara soarele si pe strada noastra, de fapt el a rasarit, dar nu reusim sa ne bucuram de el.
Va pup pe toate si sa auzim de bine!
Carmen
12+
Roxana_G spune:
Annisia 
Bun venit noilor mamici si felicitari mamicilor cu vesti bune despre bebici.
Carpatina, suuuuuper. Uite ca pana la urma o sa fac si eu amniocenteza.
Ana, nici nu stiu ce sa mai zic eu despre ecografi si masuratori. Ca vorba aia am una dupa alta masuratori de pliu intre 2 mm si 4 mm. Mare diferenta.
Nature,
. Nu ma uita cu info de la nasa ta, eu am citit pe site acolo insa e in germana si nu prea pricep.
Rox
18+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Roxana_G spune:
Iar am uitat ce voiam sa scriu. Am fost azi la Badiu la spital, azi a fost mai dragut. M-am intalnit cu Nature si am avut destul timp sa vorbim la cat am asteptat. Eram tare haioase cu aceeasi problema. Eu m-am scos ca am lasat-o pe ea sa puna intrebari, mi-a ramas putin de lamurit.
Pe scurt:
- avem trimiteri la amnio la Spitalul Constantin si Elena la Predoiu;
- riscul de avort la amnio cica e mic, de 1 la 450;
- amnio da rezultate certe de 99%, cu mentiunea ca la intrebarea legata de erori ni s-a zis ca astea sunt posibilitatile in Romania si pentru siguranta sa ne ducem la Viena www.fetomed.at
- daca plec din tara pentru amnio nu am probleme cu drumul si am voie si cu avionul
- cica sa uit de chisturile alea, ca daca nu au cauza genetica si asta se lamureste cu amnio, sunt doar temporare
- dupa amnio nu e asa riscant, depinde de la o persoana la alta, unele stau doar cateva ore. Prmim de la amnio indicatia de repaos.
- fara comentarii la TT cu valori diferite, numai ca mai bine sa fac amnio sa stau linistita. De eco nici nu am mai mai zis nimic
Cam atat. Deci de facut amnio fac. Nu stiu daca merg luni la Titan acolo sau mai astept raspuns de la austrieci ca am scris un mail sa vedem cum facem cu programarea. M-am uitat pe site la ei si nu e o avere, este doar 600 euro.
Rox
18+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
afibebe spune:
salutare tuturor,
marushka imi pare tare tare rau pt tine si pt bebe.
sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste necazul asta.
Te asteptam cat mai repede cu vesti bune.
felicitari pt minune carpatina.
of cat imi doresc si eu o fetita.
tomasa sper sa fie adevarata predictia ta. oricum asta e un moft si daca e baietel e ingerul lui mamai si tati.deci nu are importanta sanatos sa fie doar ca in adancul sufletului tot la o mandruta ma gandesc.
adevarul e ca atunci cand vedem cate se intampla ne rugam sa vina ei sanatosi.
vreau si eu sa stiu ce e tt si ce analize presupune..habar nu am de nimic.mie dr nu mi-a dat nici o analiza de facut.si am 17 sapt si 4 zile.ce sa mai inteleg.ce e tanslucenta nucala sau cum se cheama?
cum se masoara?
mie mi-a facut o serie de masuratori si a zis ca e ok mai mult de atat nimic.daca Doamne ferste ar fi trebuit facuta amnio si eu nu am fost trimisa?
RRRRRRRROOOOOOOOOXXXXXXXXXXAAAAAAAAANNNNNNNNNNNAAAAAAAAAA unde esti?
ce vesti ne aduci?Sper sa fii bine.
Sa dea Doamne Doamne ca si Ale si Daniele sa-si revina.
of of cate necazuri.
oare o fi adevarata chestia cu 85% din mediu pe econ?
mie mi se pare ok chestia.avand in vedere faptul ca eu sunt profa de engl la un liceu din sb si tin sa va spun ca am un salaiu de 650 RON in mana dupa 5 ani de munca.
e bataie de joc si din acest motiv mi-am luat si la o gradi ore si mai o meditatie ca sa poti trai.noroc cu sotul caltfel...........
deci indemnizatia ar fi una ok daca ar fi adevarata chestia.
imi explicati si mie ce-i cu analizele astea?
sicer ma dispera starea asta de teama si trebuie sa aflu de la voi in ce consta analizele si daca se fac cu trimitere de la medic sau ati vrut voi sa le faceti?
pup fetele si sa auzim numai de bine.
va pup
si
AFIBEBE
17+
afibebe spune:
Nature ce faci?
ai fost la medic?
am vazut ca Roxana a venit si ma bucur ca o simt mai optimista si mai bine,
tare ma bucur pt tine iubita.
of Doamne ca mai am putin si plesnesc de atatea ganduri si teama.
uf
hai ca v-am inebunit cu ale mele.
AFIBEBE
17+
carpatina spune:
afibebe, de ce esti ingrijorata? Eu cred ca toti doctorii masoara la echo tot ce e de masurat. Nu neaparat spun si pacientului... Cea care mi-a facut mie echo inainte de testul genetic a ramas foarte surprinsa cand am rugat-o sa-mi spuna valorile masuratorilor.. Probabil nu se astepta sa stiu. Asa ca, daca ti-a zis ca totul e Ok, eu zic sa stai linistita. Poti sa te uiti si pe pozele de la echo (daca ai), acolo ar trebui sa scrie valorile masurate.
Roxana, ma bucur ca faci amnio. Din ce am citit eu pe forumul asta, pare ca amnio la Predoiu e super ok, plus ca stai un pic in spital, cu supraveghere medicala. Dar daca te simti mai confortabil cu gandul de a o face in strainatate, atunci asa sa fie. Important e sa fii linistita si increzatoare.
Te sfatuiesc insa sa nu calatoresti in acceasi zi, ci sa stai in pat, cel putin pana a2a zi. De ce nu te duci la amicii tai in Germania?
Nature, sper ca si tu vei face amnio ca sa nu stai cu griji pana la sfarsitul sarcinii.
12+ cu
Ioana
danielle02 spune:
gabriela, 
roxana, bine ca te-ai hotarat sa faci amnio.macar nu o sa mai stai asa cu grija.te pup si sa auzim numai de bine
eu astept pachetul de la ai mei. iamiiiii.... o sa gust putin din carnatii de casa! salivez numai cu gandul la ei!
si in sfarsit o sa am si eu no-spa ptr durerile astea ca nu le mai suport.mi-a ajuns...offfff
afibebe, nu mai fi asa ingrijorata iubita.nu ai de ce! o sa faci si analizele care trebe.
va pup si va doresc o seara frumoasa in continuare 
danielle
14+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Gabriela77 spune:
Roxana, ma bucur ca pari mult mai linistita. Macar acum ai o directie. Ca o faci in tara sau afara, important e ca ai luat decizia. Ce linistita vei fi atunci cand totul va fi bine! Doamne ajuta!
Danielle, pofta mare la carnati.![]()
O seara frumoasa tuturor!
Gabriela,
15+
myral spune:
Sa fiu si eu in ton cu vestile bune de azi am fost si noi la eco bebe e f bine ca de obicei mai maricel cu vreo saptamana are deja cam 230 de grame. In schimb doctora s-a cam ingrijorat ca am burtica cam tare chiar si la eco era asa si mi-a dat tratament cam intensiv antispastic si gravibinon. Din cauza asta vroiam s-o intreb pe Ana daca e asa grav ca mi se intareste burtica de fapt se ridica ca o umflatura ca sa zic asa (asta se intampla de cateva ori pe zi)nici nu stiu daca sunt contractii ca nu simt nici un fel de durere si mai ales am vazut ca si alte fete au mai experimentat astfel de intarituri ma gandesc ca o mai fi si normal.Carpatina felicitari pt fetita si ma bucur ca e ok.Roxana si nature cand faceti amnio sa va tinem pumnii si sa fie totul bine.Si la sfarsit acum mi-am adus aminte ca ne-a si spus ca s-ar putea sa fie baietel dar nu statea deloc cum trebuie asa ca e destul de incerta treaba. Noua ne-ar placea pt ca avem o fetita dar inca nu ne gandim prea mult astept si o parere de la mama omida
Myral
17+