Mamici de septembrie - octombrie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuli8700 spune:

Buna dimineata, burtici!
Sunt si eu o graviduta de septembrie ... mai exact 12 septembrie si voi avea . V-am citit pe nerasuflate si m-am intristat sa vad atatea gravidute suferind pentru bebelusii lor. La mine sarcina merge ok, fara probleme si analizele pentru sindromul Down mi-au iesit foarte bine(presupun ca asta inseamna pe aici TT). Eu locuiesc in Cipru de 2 ani si nu prea sunt familiarizata cu termenii medicali privind sarcina mai ales ca este primul bebelus pentru mine.
O zi frumoasa la toate !

Iuliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Ana, un dr. bun iti poate monitoriza cresterea acestui fibrom si poate interveni. Poti naste prin cezariana, ceea ce ar reduce riscul unei rupturi de uter, etc. Totusi e cam aiurea ca pana acum, as cum inteleg au nu l-a remarcat dr. tau. Am o prietena care a avut sarcina, a nascut cu un fibrom fara probleme majore. Doamne ajuta!
Un wk-end placut fetelor cu cat mai multe vesti bune!

Raluca (DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Desi ne spusesera ca rezultatele de la CVS le vom primi luni seara, vineri pe la ora 17 ne-au sunat de la laboratorul de genetica . Fetita noastra este sanatoasa .. iar noi suntem tare tare tare fericiti.

12+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Carpatina, felicitari!!!!

fetele, a vb cineva cu Ale? eu n-am nr ei.

Asteptam si vestile de la Roxana si Nature.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

buna dimineata burtici

carpatina, felicitari
roxana,nature,marushka???

danielle 14+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

Buna, nu am mai intrat de mult aici, dar v-am citi zilnic, am aflat multe lucruri interesante.
azi m-am intors de la eco si am vazut un agitat si un neastaparat.Docorul a zis ca nu a mai vazut demult asa agitatie, la inceput statea cu capul in jos, apoi s-a chinuit sa se intoarca, dadea din maini si din picioare,pana a reusit, apoi facea box cu mine, iar spre sfarsit deschidea gurita si o inchidea, de parca ne spunea ceva.Am facut si masuratoarea de translucenta nucala si a iesit foarte bine.
doctorul mi-a spus ca s-a prins si al doilea embrion, dar nu s-a mai dezvoltat.
sunt super fericita, ma bucur ca suntem ok, am uitat si de greturi si varsaturi, iar taticul nu a mai avut cuvinte, era fascinat de ce vede pe ecran.
Scuze ca m-am intins atat , dar as fi in stare sa va vorbesc pana dimineata de asta...
Va pup... si w.e. placut!

danielal +12 sap

Mergi la inceput

annisia sa ai sarcina usoara si bebe sanatos!

daniela, felicitari iubita.bine ca e totul in regula cu bebe.
sper ca de acum sa fie numai vesti bune la odiseea noastra.

danielle 14+
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Carpatina, felicitari.

Ce mai stiti de Ale, sper ca este ok.

Danielle02 tu cum te mai simti? sper ca bine.

Roxana, cum a fost la Badiu, ai reusit sa vb cu el azi? astept vesti bune de la tine.

toate

cecilia

Mergi la inceput

cecilia, cu ajutorul lui Dumnezeu am inceput sa ma simt mai bine putin.nu ma mai doare asa tare burta si spatele.dar am o saptamana de cand stau numai in pat.sper sa treaca toate problemele si sa auzim numai de bine.

danielle 14+
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Of, Doamne, asa tare m-am intristat!

Marushka, fii tare! Poate inca nu e totul pierdut! Doamne ajuta!
Sim , ne-ai dat o veste buna. Da Doamne sa fie asa!
Nana, sa ai drum bun! Si Sarbatori frumoase!
Tomasa, ai dreptate cu analizele! Eu insa, nu ma mai mir de nimik, dupa ce au aratat la stirile de la Tv, cum au dus ceai, pe post de urina, la 3 laboratoare, toate private si celebre in Bucuresti, si nici un laborator nu a sesizat ca este ceai si au analizat CEAIUL, prezentatnd si rezultatul. Doamneeeeeeeeeeeeee
Daneille, multumim de randurile acelea frumoase! Pe mine chiar m-au facut sa zambesc. Ar trebui sa nu uitam in nici o zi cat de binecuvantate sintem. Sa ne ajute DD pe toate sa avem bebelusi sanatosi.
Carpatina, felicitari!

Va pup k mare drag pe toate si sa auzim multe, multe vesti bune!

Gabriela, 15 +

Mergi la inceput