Mamici de septembrie - octombrie 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 27
nature spune:
Va multumesc tuturor pt sustinere!
Aniast, rezultatele mele sunt asa ( pt sarcina 16 sapt si 2 zile):
AFP 23 ( val normale: 15.81-54.62)
BHCG 196.164 val normale 8140 si max 103.000
Estriol liber 2.32 cu val normale 0.73-3.198
Corectia Mom e de 0.78 la AFP, 8.08 la BHCG si 0.80 la estriol liber.
Ma duc maine la Badiu, probabil ca o sa imi recomande sec amniocenteza, am de gand sa o fac si in plus sa mai repet TT.Dar ce fac daca si rezultatul la amnio e prost? Nu stiu sa raspund, mi-e doar groaza.
Taniusha, tu esti sigura de decizia ta? Ai luat-o? In strainatate sunt sanse sa reuseasca operatia? Dar aici?
Am vb la tel si cu Roxana G, poate ne vedem maine la Badiu.Roxana, multumesc pt suport.
danielle02 spune:
crishtina, 
sabina, nr 23 se potriveste si la mine de cate ori ma suna sotul meu si ma intreaba ce am facut azi.![]()
va urez un weekend superb plin de bucurii si fara necazuri.
danielle
14+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
sim_stoian spune:
Da, Roxana. Conform articolului ar urma sa primim 85% din media veniturilor din ultimele 6 luni anterioare primei zile de medical, dar nu mai putin de 85% din salariul mediu pe economie, adica 1270 RON. Am sapat pe net si in Sintact, dar inca nu am gasit nimic. Mai caut eu saptamana viitoare si va anunt daca am sa gasesc ceva.
Ar fi super sa fie asa...
Sim
17+
Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe
Sabina spune:
Ce inseamna domne corectia MoM?
nu de alta, da cand m-oi duce luni sa-mi au rezultatul sa stiu si eu ce-mi zice acolo.....
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
slippers76 spune:
Nature, iti tin pumnii pentru maine. Eu as repeta testul, oricat de debusolant ar fi. Sper din tot sufletul sa fie bine.
Sabina, multumesc, am citit cam jumatate din ce au postat fetele acolo. Am inceput sa ma dumiresc.
Roxana, copilul nu e afectat, insa problema mea e ca acum trei saptamani acest fibrom nu se vedea la echo, iar acum are 4 cm. Daca isi pastreaza ritmul de crestere am toate sansele sa nasc prematur (sau super prematur) si risc rupturi de uter si alte minuni. Ma rog... Am multe nedumeriri legate de acest fibrom. Incerc sa ma adun sa vad incotro sa o apuc. Mai iau in calcul si varianta ca Albu sa fi fost chior trei luni de zile si sa i se fi ridicat ceatza de pe ochi astazi. Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar nu stiu ce sa mai cred. Mi se pare neverosimil...
Myral, intreaba-ma ce ai nevoie, nu-i nici o problema. Oricum, se pare ca durerile mele la contractii nu se datoreaza exclusiv nervilor mei inflamati, alta belea.
Ma duc sa mai dau o tura pe la subiectele cu fibroame.
Ana
16+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica
slippers76 spune:
In marele meu egoism nici n-am observat ca Ale e in spital. Mai stiti ceva de ea? Sper ca e bine.
Ana
16+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica
devylla spune:
Imi pare tare rau sa aud de atatea vesti proaste.
Ma bucur ca Ale e in spital,o sa ii fie mai bine acolo.
Nana vroiam sa iti urez drum bun,vacanta placuta!Si Paste Fericit!Ca poate nu mai intri.
Sabina Y.
15+
japonia prin ochii unui amator
lorinaoo1 spune:
Salutare fetelor! Ma bag si eu ca musca in lapte
Sunt o viitoare mamica de iulie-august si am intrat sa va felicit pt buburuzele din burtici 

. Dar mai ales am intrat sa o felicit pe Kriss79 pe care o cunosc si stiu ca isi dorea mult un bebelas. FELICITARI!!!!!!
Va doresc sa aveti o sarcina usoara si niste bebei frumoasi si sanatosi! 
Kriss
cum ai reusit? Ai aplicat vreo reteta, ceva? ![]()
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 25+
mirella76 spune:
Buna dimineata burtici si bebici!...
+
Doamne ce de vesti proaste pe aici, ce se intampla oare si acum in prag de Pasti.
Fetele ma doare sufletul pentru suferinta voastra si sunt indignata de inconstienta celor care dau rezultate la analize facute ca vai de ele.
Noi am fost la
aseara si suntem foarte bine chiar mai mari cu o saptamana de azi as putea sa zic ca am 19s.Medicul a fost atat de multumit de ceea ce a vazut la eco ca nici nu s-a mai uitat pe eco morfologica sau pe TT. Martianul nostru este mai lenes nu prea se misca prea mult doar ca-si ducea manuta la ochi si gurita, poate ca il trezisem noi din somn.
Ma rog la Dumnezeu sa se termine odata cu toate aceste neplaceri de la capitolul nostru de Odisee, ca sa putem sa ne bucuram in voie de sarcina si sa avem subiecte de "barfa" mult mai relaxante.

mirella
18+