Mamici de septembrie - octombrie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

quote:
Originally posted by marushka

Noi se pare ca ne despartim, va las cu bine si sa aveti numai vesti bune!

Cu mare drag de voi,
multumiri pentru sprijin si suport

Taniusha 14+

Pe mine una m-a bushit plansul...!

Piciulika 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Nature , no comment!
Sper sa fie ceva gresit, dar asa cum spune si Liana, repeta testul. Iti tin pumnii sa fie ok.

Si iar ma intreb: oare cand se vor termina toate vestile astea rele?
Am tot sperat de fiecare data ca, mai trece o saptamana si inca una si sarcinile vor fi maricele si vor disparea problemele. Off Doamne.

Nana, 15+
In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Off, am ajuns acasa dupa o ora juma de trafic infernal si nervoasa la culme ca nu dau de Badiu. Sigur merg maine cand e in garda.

Sabina, vin si pe dezordine, ca sa ma simt ca acasa.

Nana, chiar ca ma incearca cineva. Dar ce o vrea de la mine?

Nature iubita, nu mai plange si nu te consuma, ca ajungi ticnita ca mine. Vezi maine cu Badiu, ne vedem acolo daca vrei. Iti dau imediat PM cu nr meu si ma poti suna oricand. Eu am avut 1 la 132 cel mai prost dintre teste.

Sim, adica sa luam 85% din salariul efectiv, dar nu mai putin de salariul mediu? Bine ar fi, sa nu fie vreo pacaleala de 1 aprilie.

Rox 17+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annuska spune:

Marushka, imi pare tare rau pentru ceea ce se intampla! Ne rugam la DD sa va dea putere sa treceti peste acest moment si sa va bucurati, tu si sotul tau, cat de curand de bebele vostru.

Oricare este decizia voastra noi, de aici de pe iti suntem alaturi.

Annuska 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

nature, si cand credeam ca riscurile de ceva rau au trecut...iata ca tot apar probleme. nu mai plange iubita,repeta testul,cred ca e gresit!
nana, sa ai drum bun maine si sa te distrezi.bine? sa auzim numai de vesti bune

danielle 14+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Marushka, Dumnezeu sa va aiba in paza. Imi pare rau!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Nature, nu-mi vine sa cred!!!
fetelor, eu cred ca fac disparut testul ala!!!

eu l-am facut luni si inca n-am sunat dupa rezultat.Si cred ca nici nu sun.Daca e gata luni la Badiu, bine, daca nu...duca-se!!!!!!!!!!!!

exact in momentul asta m-am enervat, asa ceva e inadmisibil.Nature, pai tu cati ani ai?? Si parca la eco la tine totul era perfect, nu???

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Va multumesc din suflet tuturor celor care astazi v-ati gandit la mine si mi-ati tinut pumnii. Nu stiu ce inseamna asta, dar rezultatele de astazi sunt bune, negative toate. IgG, IgA, IgM, negative. Adica m-am exprimat gresit, stiu ce inseamna, inseamna Roxana, Nature, Andreea, ca nu ne putem baza pe ele. Pe nici o analiza facuta in tara asta. Din pacate si cu toata sinceritatea, eu astazi am ajuns sa cred lucrul asta. Si e trist, foarte trist, pentru ca ne consumam din cauza lor, ne facem sange rau in timp ce ei le fac aiurea, contamineaza probe, dau rezultate din burta. Si nici nu vad vreo solutie, fiindca nici sa nu le faci nu poti. Daca vreti eu le scanez, toate cate le-am facut si repetat la o saptamana diferenta, ca sa vedeti si voi ce incredere putem avea in analizele astea, platite cu bani grei, la clinici private sau de stat. Si uite asa ajungem sa ne stresam noi si copiii nostri, sa ne certam cu sotii sau si mai grav sa-i banuim de infidelitate.
Iar eu acum vorbesc despre analize de sange, nu despre teste statistice. La cele statistice, care sunt doar interpretari ale unor valori, ce pretentii sa mai avem...
Pacat ca demonstratia asta a mea, ca si a Roxanei cu 5 TT diferite ne-a costat emotii, stres, nervi si milioane .

13+

Mergi la inceput

Nana, drum bun si poate ne vedem in tara. Sper sa ai o calatorie cat mai putin obositoare si lipsita de perepetii.
Ale, ma bucur ca esti in spital. Era neaparat nevoie de un tratament intensiv. Multumim Maria pentru vesti.

In rest...ma doare sufletul de tot ce am citit. Marushka, inca o data, vreau sa stii ca-ti sunt alaturi oricand simti nevoia sa vorbesti cu cineva.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nature, mi-a zis Badiu sa il sun maine dupa 10. Da un semn daca vii maine si daca vrei sa vorbim.

Tomasa, este exact ce ti-am povestit cu eu herpesul, nu stiu daca iti mai amintesti. Sa ne scoatem ochii unul altuia degeaba. Ba eu chiar ma oferisem sa testez medicamente pe mine. Din pacate asta e tara asta.

Mai neplacut ca exact asta e temerea mea cu analizele aici. Ce fac daca imi gresesc astia si amnio?

Rox 17+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput